Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (31. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.538
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yerden yere vurmuş cihazı o kadar iyi yorumlar varken. Henüz almadım, almayı düşünüyorum Talihsiz bir inceleme videosu .

Hardware Plusyoutube
    Huawei P9 lite Nasıl Bir Telefondur? Alınır mı?
    https://m.youtube.com/watch?v=QT3cpBWny3c

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Yerden yere vurmuş cihazı o kadar iyi yorumlar varken. Henüz almadım, almayı düşünüyorum Talihsiz bir inceleme videosu .

https://m.youtube.com/watch?v=QT3cpBWny3c

Ben ona orda gereken cevabı yazdım. Saçma sapan konuşmuş işte

• quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Bu telefonu düşünenler için Vatan Bil. WEBE ÖZEL süper fiyat.

P9_LITE_BEYAZ_2017

HUAWEI P9 LITE 2017 AKILLI TELEFON BEYAZ
    1.179,00 TL

www.hepsiburada.com
    Huawei P9 Lite 2017 Fiyatları & P9 Lite 2017 Özellikleri
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p9-lite-2017-huawei-turkiye-garantili-p-HBV0000045IPS

1.175,00 TL

vatan çalışanısın herhalde .

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

Hocam yaptınız mı fark etti mi

yok farketmedi böyle kullanıcam artık zaten zenfone 5 den geçmiştim bana pek sıkıntı çıkarmaz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

quote:

Orijinalden alıntı: Aydoğan*

Bu telefonu düşünenler için Vatan Bil. WEBE ÖZEL süper fiyat.

P9_LITE_BEYAZ_2017

HUAWEI P9 LITE 2017 AKILLI TELEFON BEYAZ
    1.179,00 TL
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p9-lite-2017-huawei-turkiye-garantili-p-HBV0000045IPS

1.175,00 TL

vatan çalışanısın herhalde .

Fiyat aynı olursa tercihim kesinlikle hepsiburada.com, n11 vb. internet siteleri olmaz. Vatan, teknosa, media.m...gibi yerler olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aydoğan* -- 18 Mayıs 2017; 7:27:30 >

• maviyildizinoglu kullanıcısına yanıt
    Argo, küfür kullanmanın ne gereği var. Acaba kendisi izledimi ? İtici olduğunun farkında değil mi? Bunu inceleme videosu diye yayınlayanlara ne demeli ? İyi yapmışsın...

• sakkin kullanıcısına yanıt
    Ben izlemedim henüz ama izleyeceğim bakalım. Böyle beş para etmez adamların çıkıp telefon incelemesi yapması çok saçma.

Edit : Izliyordum. Dayanamadım kapattım. Bunu sonuna kadar izleyen biri var midir bilemicem. Saçmalamis sadece.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 18 Mayıs 2017; 9:53:21 >
  • mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Gözle görülür tek fark ettiğim şey ekran görüntüsü alırken ekrana gelen görüntü hemen kaybolurdu, Güncelleme den sonra bu düzelmiş. Belki ben yanlış kullandım bilemiyorum.

• www.hepsiburada.com
    Huawei P9 Lite 2017 Fiyatları & P9 Lite 2017 Özellikleri
    http://www.hepsiburada.com/huawei-p9-lite-2017-huawei-turkiye-garantili-p-HBV0000045IPS?magaza=Koycebine

buradan aldım ürünü, üstüne de 70 chippara aldım kampanyadan. olumsuz olarak gözlemlediğim bir şey olmadı, etiketler jelatin vs gibi. güvenilir bir yer olduğunu düşünüyorum, almayı düşünen varsa.

• P9 2017 için adam akıllı kapaklı kılıf satan yer yok mu neden piyasada yaygın değil acaba nereye sorduysam yok diyor.
  • sakkin kullanıcısına yanıt
    Arkadaslar bu cihaz gecen yilin cihazı 2017 versiyonuyla alakasi yok biliyorsunuz degil mi?

• Merhaba arkadaşlar, babama Huawei P9 Lite 2017 aldık geçen ay. Ben bu telefon için cam film bulamıyorum, kafayı yiyeceğim. N11'den aldım küçük geldi. Aliexpress'den aldım, oradan aldığım da ekrana göre küçük geldi. Aynı sorunu yaşayıp çözen varsa yardım lütfen.
  • Feather kullanıcısına yanıt
    Nano kaplam olmadığı surece jelatin bulamazsiniz maalesef. Kenarlar kavisli oldugu icin bir sure sonra hava alacaktir. Maalesef kavisli ekranın dezavantaji bu.

• ekranda kilit olmasını istemiyorum ama aynı zamanda da parmak iziyle ekran direkt açılsın istiyorum, böyle bir şey mümkün mü? kilit olması kayıp ya da acil vs gibi durumlarda sıkıntı oluyor.
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Hocam bende 5.80 gb yer kaldı güncellemeden sonra bugün hafıza kartı alacağım kartı taktıktan sonra direk otomatik olarak verileri oraya mi kaydediyor yoksa biz mi bir ayar yapacağız

• mydonose_2 kullanıcısına yanıt
    Bellek depolamada varsayılan konumu SD card olarak seçin. Artık SD card a kaydedecek yeni verileri.

Bir aksilik olmadığı sürece bunu yapmanız yeterli

• turuncu6 T kullanıcısına yanıt
    Malesef öyle bir şey yok ama kilit ekran notuna sifreni yaz acil bir durumda şifre ekranda olur

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Yaptım hocam yeni fotoğrafları oraya kaydediyor peki uygulamaların önbelleginde ki verileri de mi sd cardda tutacak? Şu cihazın hafıza problemi olmasa güzel. G2 de bile hard reset attıktan sonra 9 GBa kadar hafıza kalıyor geriye

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

Hocam bende 5.80 gb yer kaldı güncellemeden sonra bugün hafıza kartı alacağım kartı taktıktan sonra direk otomatik olarak verileri oraya mi kaydediyor yoksa biz mi bir ayar yapacağız

hocam siz uygulama yüklediniz mi hiç? ben yeni aldım, 7 tane uygulama yükledim şimdilik, 4.70 gb yer kaldı güncellemeler sonrası.
  • keşke bir yolu olsaydı, açıldıktan sonra herhangi bir parmak izi ile çalışabildiği gibi açılma esnasında da bunu mümkün kılan bir seçenek olsa iyi olurdu. sağ olun tavsiye için.
  • 
Sayfa: önceki 2930313233
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.