Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (32. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Evet, yeni verileri SD card a kaydedecek. Spotify şarkıları, Instagram önbelleği, WhatsApp , Snapchat vs. Kendi hafızasını kullanmiyor, sadece uygulamaları kuruyor oraya.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

keşke bir yolu olsaydı, açıldıktan sonra herhangi bir parmak izi ile çalışabildiği gibi açılma esnasında da bunu mümkün kılan bir seçenek olsa iyi olurdu. sağ olun tavsiye için.

3. Parti bir uygulama ile olabilir belki. Ama uygulama var midir bilmiyorum. Parmak izi sensörünu kullanmak için vardi dediğiniz ise yarar mı bilmem

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Orijinalden alıntı: turuncu6

keşke bir yolu olsaydı, açıldıktan sonra herhangi bir parmak izi ile çalışabildiği gibi açılma esnasında da bunu mümkün kılan bir seçenek olsa iyi olurdu. sağ olun tavsiye için.

3. Parti bir uygulama ile olabilir belki. Ama uygulama var midir bilmiyorum. Parmak izi sensörünu kullanmak için vardi dediğiniz ise yarar mı bilmem

evet hocam uygulama var galiba dediğiniz gibi ama şimdi bir de onun için uygulama indirip hafızayı doldurmıyım :) arkadaşın dediği gibi pin kodunu kilit ekranı imzasına yazdım, şimdilik böyle kullanayım :)
  • turuncu6 T kullanıcısına yanıt
    Hocam ben instagram facebook snapseed snapchat birkaç banka uygulaması Türk Telekom uygulaması var başka da aklıma gelen yok şimdilik yetecek gibi hafızası 16 gb da hafıza kartı aldım bugün yeter sanırım bana

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınız için şimdilik hafızam yetecek gibi duruyor

• quote:

Orijinalden alıntı: mydonose_2

Teşekkür ederim hocam değerli yorumlarınız için şimdilik hafızam yetecek gibi duruyor

Rica ederim, yeter inşallah, 😊

• Anne Baba kullanımı için tavsiye edermisiniz. Klasik kamera facebook whatsapp ama kamera ve donmama koşulu önemi
  • arkadaşlar malum cihazın türkiye sürümünde fm radyo yok bu cihazı almak istiyorum fakat fm radyo özelliğini nasıl getirebiliriz bu konu hakkında yardımcı olursanız çok sevinirim
  • Gercekten arkadaşlar

Fm radyo özelliğini nasıl getirebiliriz

• İlk önce bootloader kidilini açacaksınız. Daha sonra başka bir ülkenin updatte.app dosyasını huawei update extractor ile açacaksınız. İçerisindeki system.img dosyasını biryere çıkaracaksınız. Cihazı fastboot moda alıp çıkardığınız img dosyasını flashlayacaksınız. En son recovery girerek cihazı sıfırlayacaksınız. Bu işlemler beraber huawenin tr romları için yapmış olduğu tüm kısıtlamaları kaldırmış olursunuz.( Radyo vs.)

Yada bir diğer yöntem, bu işlem için sadece bootloader kidilini açmak yetmez. Recovery değiştirip cihazı rootlamanız gerekmekte. yine bir başka ülkenin romunu ayıklıyoruz. System.img dosyasını ex4 unpacker ile açıp içerisinden radya apk sını buluyoruz ve sd kartımıza atıyoruz. Daha sonra dosyayı System/app dizinine atın ve klasörün izinini şu şekilde değiştirin; rwx r-x r-x
    Klasörün içindeki apk'nın iznini ise şu şekilde değiştirin; rw-r-r

Ardından System yolundaki "build.prop" dosyasını açıyoruz ve false olan kısmı true
    yapıyoruz; ro.fm.transmitter=true

Yine ardından cust/special_cust/pra-lx1(isim farklı da olabilir)/channel/tr/prop yolundaki "local.prop" dosyasını açıyoruz ve true olan kısmı false yapıyoruz; ro.config.fm.disable=false

Bu işlemler (İşlemlerden kasıt bunların tümünü yapabilmeniz için cihazın bootloader kidilini açmış olmanız gerekir yoksa birşey yapamazsınız) cihazınızı garantiden çıkaracaktır. Bootloader tekrar kilitlenebilir ancak fastboot modda kidilin açılıp tekrar kilitlendiğini gösteren (Re-lock) ibaresi çıkacaktır. Servisin bu durumda uygulayacağı tutumu bilemem.

• Feather kullanıcısına yanıt
    Nano kırılmaz cam taktırdım ben sorun yok kenarlarda hafif boşluk var [simage] https://encrypted-tbn2.gstatic.com/images?q=tbn:ANd9GcSpKJO83Ppch97IWAXdWhO3ObpVjieTDnyOMFkpre052bMm-UmZ6-3Ho9mq [/simage]

• Dokunmatik hassasiyeti nasıl sizde sorun oluyor mu hiç arada tıkladığım halde yükleniyor sayfada bir seçeneğe özellikle dh sayfasında

• quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Dokunmatik hassasiyeti nasıl sizde sorun oluyor mu hiç arada tıkladığım halde yükleniyor sayfada bir seçeneğe özellikle dh sayfasında

Tam olarak nasıl bir sıkıntı bu?

• egowest kullanıcısına yanıt
    Hocam o şekilde yaparsan oem kodu uyuşmazlığı olacak o yüzden Sıkıntılı

SRK tool ile oem kodunu. c432 yapıp C432 li Emui 5.0 romunu huawei frimware editor ile yükleyin

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Asaf1 -- 20 Mayıs 2017; 22:16:16 >
  • valentino_vip kullanıcısına yanıt
    Msj yazıyorum şimdi dh de yolla diyorum basmiyirmu alhikamiyormu sitedeki sorun anlamadım. Sizde sorun varmı dokunmatik kullanımda aksaklık algılamaya oluyor mu hiç edit şimdi farkettim ya bağlantıdan yada siteden mis bastikdan sonra bekleyin ve bir sure sonra yolluyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 21 Mayıs 2017; 19:14:5 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: TurkeyStar

Msj yazıyorum şimdi dh de yolla diyorum basmiyirmu alhikamiyormu sitedeki sorun anlamadım. Sizde sorun varmı dokunmatik kullanımda aksaklık algılamaya oluyor mu hiç edit şimdi farkettim ya bağlantıdan yada siteden mis bastikdan sonra bekleyin ve bir sure sonra yolluyor

Hocam o durum telefondan kaynaklı değil. Ben şuan sony xperia sp kullanıyorum aynı durumu yaşıyorum. Bu siteden kaynaklı bir problem.
  • Bir sıkıntı olmuyor hocam. Tüm huawei cihazlarda aynı yöntem uygulanabilir. Daha önce kullandığım Ascend G7 de ve GR3 de de bu yöntemi kullandım. Şuanda da bu yöntemi kullanıyorum hocam. Tr romlarda kısıtlama olduğu için direk başka bir ülkenin system.img flashlıyorum her zaman. Ha ben bunu radyo için yapmıyorum çünkü radyo dinlemiyorum telefonda.
    Başka ne özellikler geliyor ?

Yanlız o yöntem yapılırsa bir daha ota dan update alamaz

Önce. SRK Tool ile Oem kodunu C432 yapıp sonra fastboot ile önce boot sonra cust sonrada systemi yüklerseniz

Hem orjinal ota update alırsınız hemde sistem stabil çalışır

• Cihazı garantili diye tercih ettim, o yüzden root vs bootloader uzak duruyorum 😁

• 
Sayfa: önceki 3031323334
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.