Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (33. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Cihazda ben de bazen dokunmatik te sıkıntı yaşıyorum. Ufak butonlarda oluyor. Ekranın ustlerde yer alan. Alışamadım halen

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    İyi bir tercih yaptınız Huawei garanti olarak mükemmel servisi var Apple felan hikaye

16.05.2017 de gönderdiğim P8 Lite 18.05.2017 de değişim cihazı olarak elime ulaştı

Ve cihazı ben bozdum bilerek ona rağmen nedeni cihaz biraz bükülmüş tü bende bari yazılımı bozayım dedim ve oldu :)

• Ota almadığını biliyorum. Kaldı ki yeni bir update geldiğinde yeni update in system flashlanarak bu sorunda çözülebilir. Sistemin stabil çalışmasını değiştirecek birşey yapmıyoruz hocam o yüzden stabiliteyi bozacak bir durum yok ortada. Ha sizin dediğiniz yöntem ben uğraşmak istemiyorum bir kere yapayım otayıda alayım diyen için. Onun dışında ikimizinde dediği arasında bir fark yok.
  • Teşekkürler , içim rahatladı :)

• egowest kullanıcısına yanıt
    Oem C432 vendor dosyasını etkiliyor ve buda yüklenen uygulama dan tut şebeke antenine kadar etki ediyor ki ben bunu P8 Lite da yaşadım

C432 vendor yapamadan yüklersen 800mhz bandı açılmıyor ve 4.5g de 3g den daha düşük sonuçlar veriyor

• Yüklenen ülke romuyla alakalı olmasın ? Şuanda kullandığım system.img bu romdan alıp flashladım. 1 haftadır bu şekilde kullanıyorum hocam hiçbir sorun yok. Başka bir nedeni olmalı.

http://update.hicloud.com:8180/TDS/data/files/p3/s15/G1458/g104/v80470/f1/full/changelog.xml
  • Arkadaşlar telefonun şarjını fulledikten hemen sonra güç tasarruf moduna alıyorum ve sürekli tasarruf modunda kullanıyorum, bunun cihazın pil ömrüne bir zararı olur mu?

Oyun falan hiç oynamayip yüksek performansa ihtiyaç duymadığım için bir sorun olmayacağını düşündüm. Sizlerin de fikrini almak isterim.

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Bildirim sorunu yaşamıyor musunuz?

• YouTube da video izlerken müzik de açıp dinleyebiliyor İdim. Ses ayarını soracaktım nasıl YouTube un ayrıca kisariz diye. Şimdi yapamıyorum. Müzik açınca video duruyor, video devam edince müzik duruyor.

• Ön kamera sorunu güncelleme ile düzelir mi? Yani ön kamerayı bir sorun olarak görüp güncelleme yayınlarlar mı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • P9 lite 2017 telefonu ve Samsung 80 mbit 32 gb sd kartı hepsiburada dan aldım...güzel kaliteli malzemeden yapılmış bir telefon.. gm 5plus vs. dusunmeyin bile arka kapak vasat...üzerinde android 7.0 geliyor..telefonu açıp hemen güncelleme yaptım 600 mb lik 1 mart 2017 güncellemesi geldi..yüklendikten sonra tekrar baktım hala 7.0 yazıyor..

Neyse telefon ilk açıldığında kurulum da çok soru, izin ve şifre soruyor..en baştaki konum ve kişisel bilgileri gonder ve Google drive otomatik yedekleme seçeneğini devre dışı bıraktım. parmak izini tanımlamak icinde parmağınızı değişik noktalardan basmanizi istiyor

Uygulamaların sd karta nasıl taşınacağını bulamadım..nasıl yapılacağını söylerseniz sevinirim

Kamerada gps konum özelliği mevcut.jpg dosyasının ayrıntısinda nerede çekildiği görünüyor..

Koruyucu cam gereksiz dlye dusunuyorum.. pil suresi iyi ancak seyahat için powerbank veya araç çakmakligi ve 2 usb kablo alabilirim. Sizde eğer hepsiburada dan sipariş vereceksiniz 2defa kargo ücreti odememek için cihaz yanında usb kablo siparisi verebilirisniz

Türk Telekom kullanıyorum mobil uygulamasında parmak izi mevcut isterseniz parmak iziyle girebiliyorsunuz...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi EcheLoN_ -- 23 Mayıs 2017; 15:18:36 >

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Ön kamera sorunu güncelleme ile düzelir mi? Yani ön kamerayı bir sorun olarak görüp güncelleme yayınlarlar mı

Ne gibi bir sorun var? Fotodamı videodamı?

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Hayır, sürekli kullanımda sorun olmaz değil mi?

• valentino_vip kullanıcısına yanıt
    Arka planın çok parlak çıkması gibi kontrast sorunu

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Sanmam, bence sorun olmaz

• Bunun güncelleme ile duzeleceginden supheliyim. Lens ile alakalı bir şey sanırım . Ön kamerada fazla var bu şey.

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Bunun güncelleme ile duzeleceginden supheliyim. Lens ile alakalı bir şey sanırım . Ön kamerada fazla var bu şey.

Nasıl bir sıkıntı önemli birşeymi?

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Arka planın çok parlak çıkması gibi kontrast sorunu

Bu ters ışıktan dolayı mı oluyor acaba?

• Işık ters değil ki
  • Tüm fotolarda varmı bu sorun
  • 
Sayfa: önceki 3132333435
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.