Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (35. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: aenescan1994

2 saat film izledim parlaklık fullde (telefondaki filmi ) bir saat de dizi bölümü ( wifi) ( American gods) sonra internet WhatsApp gerisi( 4.5 g) Yüzde 15 şimdi 6 saat 2 dakika ekran süresi

Yani anladığım kadarıyla çok iyi bir batarya süresi gibi sencedeöyle değilmi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu arada az önceler türk telekomda tekrar incelwdim cihazı. Beyazlarda açık tonlarda kontrast soeunu var evet. Örneğin aynı kareyi p10 ile çekip kıyasladım. Herşey güzeldi ssadece ışıklı beyaz standdaki ttnet logoları p9 lite da silik kaldı.

• valentino_vip kullanıcısına yanıt
    Ben de bilemicem başka cihazlarda nasıl olur kıyaslama yapamıyorum . Ama bana yetiyor gayet iyi. İyi dayanıyor gibi şimdilik . Zaman zaman hızlı azaldığı da oldu tabi

• quote:

Ben de bilemicem başka cihazlarda nasıl olur kıyaslama yapamıyorum . Ama bana yetiyor gayet iyi. İyi dayanıyor gibi şimdilik . Zaman zaman hızlı azaldığı da oldu tabi

Zaten hocam konuyuda tam anlamadım senin dışında doğru dürüst yorumlayan yok cihazı pek. Kimsede ses yok çıt yok

• quote:

Orijinalden alıntı: valentino_vip

quote:

Zaten hocam konuyuda tam anlamadım senin dışında doğru dürüst yorumlayan yok cihazı pek. Kimsede ses yok çıt yok

Farklı düşünen yok sanırım. O yüzden pek ses çıkmıyor

• Arkadaşlar telefonun ekran kullanım süresini nasıl görebiliriz?

• quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Arkadaşlar telefonun ekran kullanım süresini nasıl görebiliriz?

Ayarlarda güç kullanımı v.b isminde bir bölüm olmalı. Onun içinde sulabilirsiniz. Ben bu cihaza sahip değilim fakat genel olarak bu kısımda olur. Bulursanız ne kadar olduğunu söyleyebilirmisiniz?
    Pil kısmında pil kullanım ayrıntıları var ancak ekran süresini vermiyor, telefonu şarjdan çıkardıktan sonra genel olarak toplam kaç saat geçtiğini yazıyor
  • galaxy s2, s3 ve s6 edge kullandım. bir ara ipod touch ta kullandım. aralarında müzik ses kalitesi en rezalet cihaz bu. 2012 yılından beri satın aldığım poweramp uygulamasını kullanıyorum. kaliteli bir bluetooth kulaklığım var çok cızırtı geliyor. seste bozulmalar oluyor. çözülecek bir problem gibi de değil. donanımsal sanırım.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi rorschach_ -- 23 Mayıs 2017; 13:4:43 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: isbara alp

Arkadaşlar telefonun ekran kullanım süresini nasıl görebiliriz?

ayarlar > pil > tüketim seviyesi > donanım > ekran kısmından ekranın kaç saat açık kaldığını görebilirsiniz
  • aliozturk51 kullanıcısına yanıt
    watsapp ın içinde öyle bir ayar var zaten bana atılan fotoğrafları galeriye kaydet kaydetme şeklinde kurcalarsan bulursun. wp çok gelişti

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ön kamera sorunu herkeste mi aynı acaba ?

Birde kvkdan alınan cihaz orjinal garantili mi oluyor ?

• quote:

Orijinalden alıntı: albatros86

Ön kamera sorunu herkeste mi aynı acaba ?

Birde kvkdan alınan cihaz orjinal garantili mi oluyor ?

Huawei tr garantisi ile kvk farklı. Huawei tr garantisi dahada kaliteli.

hayır hocam hepsi huawei türkiye garantisi altında
  • Arkadaşlar merhaba;

Anne ve babama telefon almam gerekiyor. Araştırmalarım sonucunda Huawei'de karar kıldım gibi. Ancak P9 Lite 2017, P9 Lite ve P8 Lite arasında kaldım. Yaşları itibariyle telefon, sms, whatsapp ve foto-video ağırlıklı kullanılacak. Fİyat performans durumuna da bakarak bu 3'ünden hangisini tavsiye edersiniz ve neden? Şimdiden teşekkürler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

hayır hocam hepsi huawei türkiye garantisi altında

Vodafonedan alınan cihazları farklı servise yönlendiriyorlar diye biliyorum sanki yanılmışda olabilirim.

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Bluetooth kulaklık yok bende ancak arkadaştan denemeye çalışacağım

• quote:

Bluetooth kulaklık yok bende ancak arkadaştan denemeye çalışacağım

Bende kabloluyla bi deneyeyim. Bundan önce s2 kullanıyodum onda bile daha kaliteli ses geliyordu kulaklığa.

Evet doğru vodafone teleservice ye yönlendiriyor ama yanlış Huawei Destek Hattını Arayıp kendiniz gönderirseniz fixsmart a gider ve daha iyi ve hızlı bir servis

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

Evet doğru vodafone teleservice ye yönlendiriyor ama yanlış Huawei Destek Hattını Arayıp kendiniz gönderirseniz fixsmart a gider ve daha iyi ve hızlı bir servis

Vodafone olunca teleseevice dışında ilgilenmez sanıyordum. Bu arada arkadaşlar dış hoparlör sesi nasıl cihazın?

• 
Sayfa: önceki 3334353637
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.