Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (36. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Afedersiniz ama telefona sahip değilseniz bu konuda işiniz ne? Tamam bir kaç soru sorun ama cihazi almak isteyenlerin sorularına bile cevap veriyorsunuz cihaz sizde olmadığı halde!?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Afedersiniz ama telefona sahip değilseniz bu konuda işiniz ne? Tamam bir kaç soru sorun ama cihazi almak isteyenlerin sorularına bile cevap veriyorsunuz cihaz sizde olmadığı halde!?

Size ne bundan. Bildiğim kısma cevap verdim ki arkadaş düzeltti bende yanlış biliyormuşum dedim. Sonuc olarak bendetelefon alma aşamalarındayım ve bu cihazda ihtimallerim içindeki 3 cihazdan biri. Bana gereksizce yazanacağınıza keşke konuya daha yardımcı olacak bilgiler vermek adına birşeyler katsaydınız.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi valentino_vip -- 23 Mayıs 2017; 19:40:21 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu önce küçük bir dosya olan ardından ek yükleme yapan oyunların da ek yükleme kısmını hafıza kartına yüklüyor. Ben pek oynayamam telefonda kontrolleri yapamıyorum . Ama modern combat 5 I yükledim. Hafıza kartından açıyor
    Bu şekilde ek paket şeklinde yüklenen oyunlardan gördüklerim
    Modern Combat 5 (yükledim)
    Asphalt 8 Airborne
    NFS Most Wanted ( yükledim gayet akıcı )
    FIFA Mobile Futboll
    Real Racing 3
    NBA Live Mobile ( 60 MB değildir oyun herhalde)

Çok oyun varmış böyle. Sonuçta hafıza kartına kurmuş oluyor çoğu kısmını. Açıkçası böyle olmayan oyunlar için de bir çözüm bulunur belki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 24 Mayıs 2017; 0:13:11 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

Bu önce küçük bir dosya olan ardından ek yükleme yapan oyunların da ek yükleme kısmını hafıza kartına yüklüyor. Ben pek oynayamam telefonda kontrolleri yapamıyorum . Ama modern combat 5 I yükledim. Hafıza kartından açıyor
    Bu şekilde ek paket şeklinde yüklenen oyunlardan gördüklerim
    Modern Combat 5 (yükledim)
    Asphalt 8 Airborne
    NFS Most Wanted
    FIFA Mobile Futboll
    Real Racing 3
    NBA Live Mobile ( 60 MB değildir oyun herhalde)

Çok oyun varmış böyle. Sonuçta hafıza kartına kurmuş oluyor çoğu kısmını. Açıkçası böyle olmayan oyunlar için de bir çözüm bulunur belki.

Bu iyiymiş bak kardeşim. Bayağı yükleme yapıyor o tarz oyunlar çünkü.

• Bu Bluetooth kulaklık olayını denedim. Arkadaşın söylediği gibi oldu. Bazen cızırtı oldu galiba. Şarkılarda ses azken farkettim ben. Sanki FM radyoda tamamen sessiz bir kanaldaki hafif cızırtı olur o tarz bir şey oluyor. Ancak bu konuda sürekli Bluetooth kulaklık kullanan birinin yorum yapması daha iyi olacaktır

• bu telefonda şunu farkettim bir uygulamayı uzun süre kullanmazsınız kendisini tamamen sessize alıyor hiçbir bildirim vs gelmiyor. ama ben sürekli gelsin istiyorum, belleği temizledikten sonra kendisi açılmıyor mu yoksa telefonun bir özelliğimi çözemedim.

mesela cia kim aramış programı bir süre sonra çalışmamaya başlıyor. çalışmaya devam etmesi için bir kere açıp kapamanız gerekiyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

bu telefonda şunu farkettim bir uygulamayı uzun süre kullanmazsınız kendisini tamamen sessize alıyor hiçbir bildirim vs gelmiyor. ama ben sürekli gelsin istiyorum, belleği temizledikten sonra kendisi açılmıyor mu yoksa telefonun bir özelliğimi çözemedim.

mesela cia kim aramış programı bir süre sonra çalışmamaya başlıyor. çalışmaya devam etmesi için bir kere açıp kapamanız gerekiyor.

Ayarlarda var sanırım onun ayarı

• quote:

bu telefonda şunu farkettim bir uygulamayı uzun süre kullanmazsınız kendisini tamamen sessize alıyor hiçbir bildirim vs gelmiyor. ama ben sürekli gelsin istiyorum, belleği temizledikten sonra kendisi açılmıyor mu yoksa telefonun bir özelliğimi çözemedim.

Tasarruf modunda olabilirmi cihaz. Bazı modlar belli bir süre spnra uykuya alıyor uygulamaları.

• quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Ayarlarda var sanırım onun ayarı

yok korunan uygulamalar kısmı kapalı bende kullanmıyorum o ayarı. tüm uygulamalar açık yani.
  • BU ARADA GİTTİGİDİYORDAKİ KOYCEBİNE SATICISINDAN ALAN VARMI CİHAZI ?
  • hardcrss kullanıcısına yanıt
    Anladım. Ben kullandığım uygulamalarda sorun yaşamadım. Ama bu tarz bir şey kullanmadım .

Hocam zaten kapalı olduğu için bildirim vs gelmiyor orada istediğiniz uygulamayı açın

• quote:

Orijinalden alıntı: Asaf04

Hocam zaten kapalı olduğu için bildirim vs gelmiyor orada istediğiniz uygulamayı açın

demek istediğim hepsi korunuyor yani ekran kapanınca kapatılacak uygulama yok.
  • Bu uygulama verisinin sd cartta olması uygulamadan uygulamaya farklılık gösterebiliyor. Sebebini bilemicem. Yanlış bilgilendirmek istemem geçen demiştim çünkü .

Bu hangi uygulama ne kadar nerede veri kaplıyor kesin olarak görebileceğimiz bir uygulama var mi

• Konuya olabildiğince yardım etmeye çalışıyorum sizin boş yorumlarınız konuyu kirletiyor
  • Gereken cevabı mesaj kutunda bulabilirsin. Şimdi çekil kenara saçma sapan konuşup gereksiz meşguliyet verme. Babanın tapulu forumunda değilsin. Bilgin varsa arkadaşların sorduğu sorulara cevap ver.

• Telefonda kısayollar baya çeşitli. Shazam ve Spotify iyi oldu mesela.

• Bugun bu telefoncudan siyah ser kilif aldim hem kilif oldugu belli degil, hem de artik dort tarafi da kapanmis oldu. Orjinal kilifi cok guzel ama kenarlari acik kaliyor. Kız arkadaşımın g8 de ekran altı açık oldugu icin iki tarafından darbe aldi ekran catladi.

Ne kadar aldınız

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aenescan1994 -- 24 Mayıs 2017; 21:14:46 >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    15 tl dedi de 10 tl ye aldim.

• 
Sayfa: önceki 3435363738
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.