Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (37. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Ben aldım, Pazartesi den beri kullanıyorum. Sorunsuz alışveriş oldu.
  • Ön kameradaki sorunu ilgili yerlere bildirelim diyorum mail vs. şekilde bilgisi olan öncülük etsin ufak bi güncelleme ile halledilir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

Aliexpress den 20 gün önce aldigim kilif(ortadaki) bugün geldi. Kilif hosuma gitti baya sekil duruyor.

• Telefonda coklu pencere destegi varmis 25 gundur kullaniyorum yeni farkettim

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynen çoklu pencere desteğini ben de yanlışlıkla öğrenmiştim :D baya iyi kullanışlı

• Bluetooth kulaklığı bilgisayara bağladım ve müzik dinledim. Aynı müzikte hiçbir ses bozulması yokken,
    P9 Lite telefona bağlanınca aynı müzikte cızırtılar patlamalar vs oluyor.
    Telefona samsung kablolu kulaklık taktım, ses kalitesi gayet iyi bozulma vs yok.

Kulaklığımı kullanmak istiyorum ama iğrenç ses kalitesine katlanamıyorum gerçekten. Ne yapmam gerekiyor ? Bluetooth çipi mi kalitesizdir nedir anlamadım gitti...
    Telefonu alıp bluetooth kulaklık ile müzik dinleyeceklere önermem, poweramp ve google müzik ile denedim sonuç hüsran.
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Garantiye goturebilirsiniz elden, yakin yer varsa tabi

• quote:

Orijinalden alıntı: Bkirca52

Ön kameradaki sorunu ilgili yerlere bildirelim diyorum mail vs. şekilde bilgisi olan öncülük etsin ufak bi güncelleme ile halledilir

ön kameradaki sorun nedir ?
  • airport34 kullanıcısına yanıt
    Ön kamera arka plan fazla parlak çıkıyor. Dengesiz bir ışık kontrolü var telde. Gece çekiminde on kamera video olarak kötü. P9 lite 2016 modeli daha iyi . YouTube da video inceleme var.

Arka kamera ise biraz daha iyi eski p9 dan bence ..

• teşekkürler

arkadaslar, başka arkadaslarada sordum sizede sorayım, biryerde şöyle birşey okudum. bunu yaşayan varmı ? yada test edebilecek. ona göre alacağım acıkcası.

".telefon anlam veremediğim şekilde bluetooth açıkken internete girmiyor.bluetooth kulaklıkla veya bir dosya gönderirken wifi gidiyor resmen.bluetooth kapalıyken normal kullanımda da wifi stabil çalışmıyor.ya çekimi azalıyo ya kopuyo ya da bağlı olan cihazı silip yeniden gireceğin zaman doğru şifreye yanlış diyor."
  • quote:

Orijinalden alıntı: aytek66

watsapp ın içinde öyle bir ayar var zaten bana atılan fotoğrafları galeriye kaydet kaydetme şeklinde kurcalarsan bulursun. wp çok gelişti

Ben baktım bulamadım ama son güncelleme felan geldiyse tekrar bakarım. Ben baya karıştırdım ayarlarını. Görmedim desem kaç kere baktım görmeme ihtimalim yok

• quote:

Orijinalden alıntı: airport34

teşekkürler

arkadaslar, başka arkadaslarada sordum sizede sorayım, biryerde şöyle birşey okudum. bunu yaşayan varmı ? yada test edebilecek. ona göre alacağım acıkcası.

".telefon anlam veremediğim şekilde bluetooth açıkken internete girmiyor.bluetooth kulaklıkla veya bir dosya gönderirken wifi gidiyor resmen.bluetooth kapalıyken normal kullanımda da wifi stabil çalışmıyor.ya çekimi azalıyo ya kopuyo ya da bağlı olan cihazı silip yeniden gireceğin zaman doğru şifreye yanlış diyor."

Bleutooth açık ve internete girebiliyorum, çekimin kendiliğinden koptuğu ya da azaldığı da hiç olmadı.

• isbara alp İ kullanıcısına yanıt
    Bluetooth la dosya atarken wifi ve 4.5 g le internete giriliyor mu , onu demek istemiş orada

• inceleyen yok galiba :)
  • Arkadaslar telefonun kamerasi 1 dakikadan uzun sure acik kalinca ekran karariyor "kamerayi etkinlestirmek icin wkrana dokunun"yazisi cikiyor.

bu bir sorun mu yoksa ayarlarla alakali bir durum mu.bir turlu anlayamadim.

• quote:

Orijinalden alıntı: hesvettin

Arkadaslar telefonun kamerasi 1 dakikadan uzun sure acik kalinca ekran karariyor "kamerayi etkinlestirmek icin wkrana dokunun"yazisi cikiyor.

bu bir sorun mu yoksa ayarlarla alakali bir durum mu.bir turlu anlayamadim.

Şarj bitmesin diye, kamerayı bekleme moduna alıyor. Ayarı var mı bilmiyorum

• Baktım xda da çok kişi şu bluetooth ses kalitesi bozukluğundan bahsetmiş. Yıl 2017 hala daha bluetooth, wi-fi vs ile problem yaşayan firmalar var. Soğudum telefondan. S2 bundan çok daha kaliteli ses veriyor. Son güncellemede düzeltilmesini bekleyen kullanıcılar varmış şaka gibi :)

• quote:

Orijinalden alıntı: aliozturk51

quote:

Orijinalden alıntı: aytek66

watsapp ın içinde öyle bir ayar var zaten bana atılan fotoğrafları galeriye kaydet kaydetme şeklinde kurcalarsan bulursun. wp çok gelişti

Ben baktım bulamadım ama son güncelleme felan geldiyse tekrar bakarım. Ben baya karıştırdım ayarlarını. Görmedim desem kaç kere baktım görmeme ihtimalim yok

Hocam watsap güncellemeyle kaldırmış bu ayarı önceden veri kullanımı otomatik indirmeler bölümünde indirilen dosyayı sakla/saklama şeklinde kutucuk işaretliyorduk. Şimdi işi bize bırakmış biraz linkteki açıklamaları okursanız watsap medya klasörünün içinde .nomedia dosyası oluşturularak bunu durdurabiliyormuşsunuz. iki linkten yararlanabilrsiniz. Eskiden uygulama üzerinden rahatça hallediliyordu amaçları ne anlamış değilim.
    WhatsApp.com
    WhatsApp Yardım - Otomatik indirmeyi ayarlamak
    https://www.whatsapp.com/faq/tr/android/23248698

http://www.addictivetips.com/mobile/how-to-prevent-a-directory-from-being-scanned-by-android-gallery/

Edit:Sanırım bu da sadece galeriden gizliyor tamamen indirmesini engellemiyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi aytek66 -- 26 Mayıs 2017; 9:11:2 >

• Kullanan arkadaslar bir yorum yapsalarda bizde karar versek alıp almamaya. sorunlu bir cihazmı anlayamadım hala ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: rorschach_

Baktım xda da çok kişi şu bluetooth ses kalitesi bozukluğundan bahsetmiş. Yıl 2017 hala daha bluetooth, wi-fi vs ile problem yaşayan firmalar var. Soğudum telefondan. S2 bundan çok daha kaliteli ses veriyor. Son güncellemede düzeltilmesini bekleyen kullanıcılar varmış şaka gibi :)

ses kalitesi kötü derken konuşma sesimi ? yoksa hoparlör sesindenmi bahsediyorsunuz.
  • 
Sayfa: önceki 3536373839
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.