Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (39. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.540
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Merhaba, henüz 1 aylık p9 2017 lite yamuldu...
    ikinci telefon alarak aldığım çok da aktif kullanmadığım halde telefon yamulmaya başladı. İnternette araştırdığımda şikayet sitesinde bir kaç aynı şikayeti gördüm. Kullanıcı hatası diyip çıkmışlar işin içinden. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Yarın servise götüreceğim. Ancak kullanıcı hatası derlerse orada onlara hediye edeceğim (parçalanmış halini)

Telefon durup dururkenmi yamuldu tam anlayamadım biraz ayrıntı verirseniz sevinirim bu telefonu alacağım bende şikayetvara baktım bunun gibi şikayetler var telefon bükülmediğinde nasıl yamulur ilginç gerçekten

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaZeL85

quote:

Orijinalden alıntı: XYAĞMUR

Merhaba, henüz 1 aylık p9 2017 lite yamuldu...
    ikinci telefon alarak aldığım çok da aktif kullanmadığım halde telefon yamulmaya başladı. İnternette araştırdığımda şikayet sitesinde bir kaç aynı şikayeti gördüm. Kullanıcı hatası diyip çıkmışlar işin içinden. Böyle bir durumla karşılaşan var mı? Yarın servise götüreceğim. Ancak kullanıcı hatası derlerse orada onlara hediye edeceğim (parçalanmış halini)

Telefon durup dururkenmi yamuldu tam anlayamadım biraz ayrıntı verirseniz sevinirim bu telefonu alacağım bende şikayetvara baktım bunun gibi şikayetler var telefon bükülmediğinde nasıl yamulur ilginç gerçekten

Sizce durup dururken mümkün mü :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Bence de mümkün değil ama yazısı durup dururken oldu gibi anlaşılıyor sadece benmi böyle anladım acaba

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Gazef -- 30 Mayıs 2017; 2:41:4 >
  • Pili mi şişiyor acaba

• Bir fotoğraf atabilir mısınız acaba?

• Aynı şikâyetleri başka kullanıcılarda da görmeseydim kendimden süphelenirdim. Ama kesinlikle benle alakalı değil. Önce müşteri hizmetleri ile görüştüm. Sonra Mecidiyeköy servis ile görüştüm. Bu tür şikayet alıp almadıklarını sordum, net bir cevap vermekten kaçınıp cihazı görmemiz lazım dediler.

Telefon bazı LG modellerindeki gibi resmen kavisli ekran oldu.

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi XYAĞMUR -- 30 Mayıs 2017; 7:41:26 >

• XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Bende kullaniyorum yogun kullanirim hatta elimden dusmez tabiri caizse kilifsiz kullaniyorum hatta , ne yamulma var ne ezilme . Genel bir sorun olsa benimde giderdi telefon.

• XYAĞMUR kullanıcısına yanıt
    Pantolon cebinde mi oluyor acaba, sıcakta bir de alüminyum yumuşar, kolay bükülür

• Neyse, cihazı servis gördü ve doğru düzgün bakmadan kullanıcı hatası dedi...
    Bana da hakkımı aramak düştü.
  • telefondan almadan soğudum resmen.
  • Telefonu ilk aldigimda kolay bukuluyor dikkat edin demistim, siz de ben yapmadim.diyorsunuz ama.telefonun kendi basina boyle olmasi imkansiz. Ya arka cebinizde taşıdiniz ya da ustune oturdunuz.

Aksi yonde çok zorlamadan bukun duzelecektir.

• Kendi kendine böyle bişey olması için yeni dökülmüş sıcak çelik filan olması lazım :) bi yerde olmuştur siz farketmeden.

• hardcrss kullanıcısına yanıt
    Aynen oyle , arka cepte tasiyorlar yatarken telefonla yatiyorlar ustune cikiyorlar falan filan , sonra ben yapmadim :)

Benim telefon niye yamulmuyor arkadaş ....

Gerci İPhone 6 nın yamuldugu bu piyasada huawei de normal karsilanmalı

• quote:

Orijinalden alıntı: aziztopcu

Aynen oyle , arka cepte tasiyorlar yatarken telefonla yatiyorlar ustune cikiyorlar falan filan , sonra ben yapmadim :)

Benim telefon niye yamulmuyor arkadaş ....

Gerci İPhone 6 nın yamuldugu bu piyasada huawei de normal karsilanmalı

Aga Ben yurtta kalıyorum bazen unutuyorum yatakta altimdan falan çıkıyor. Çok şükür yamulmadi hala 😁

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

Telefonu ilk aldigimda kolay bukuluyor dikkat edin demistim, siz de ben yapmadim.diyorsunuz ama.telefonun kendi basina boyle olmasi imkansiz. Ya arka cebinizde taşıdiniz ya da ustune oturdunuz.

Aksi yonde çok zorlamadan bukun duzelecektir.

Honor 8 videosu var YouTube da.( Bu modelin kirpilmamis versiyonu) bukuyor sonra ters yönde bukuyor dediğiniz gibi hiç bir şey olmamış gibi oluyor telefona

• Ters yöne büktüm düzeldi, bunun adını P9 Lite flexi koysalar iyiymiş.
  • Telefonun büküldüğü falan yok! Cihazın üstüne mi oturuyorsunuz, zıplıyor musunuz bilmiyorum ama bükülen bir cihaz değil

• Bende diyorum kendi kendine telefon nasıl yamuluyor arkadaşda demiyorki şundan şundan oldu diye resmen gizlemiş belliki arka cepte üstüne falan oturdu yada bi şekilde büktü telefonu almaktan vazgeçecektim zaten kafam çorba oldu hangisini alayım diye bide bunu görünce iyice tırlattım neyse çözüldü durum

• Bu telefonu 1 aydir kullaniyorum ihtiyacimi goruyor ama pismanim arkadasimin mi5i ile kiyaslayinca mi5 daha seri ve akici oluyor hatta bu telefona vereceginiz paranin ustune 200 lira ekleyip mi 5s 64gb alin hafiza sıkıntisindan cok cekiyorum uygulamari hafiza kartinada aktaramiyorum telefona 1.5gb hafiza birakmayinca takilmalar artiyor

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • B_Lw B kullanıcısına yanıt
    O cihazlarda da garanti yok maalesef. Yoksa alınır da.

• 
Sayfa: önceki 3738394041
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.