Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (41. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mk789

Hocam önceki sayfalarda buldum

Bellek depolamada varsayılan konumu SD card olarak seçin. Artık SD card a kaydedecek yeni verileri.

Eyvallah hocam teşekkür ederim.
  • gilardo kullanıcısına yanıt
    Ne demek hocam işe yaramışsa çok memnun oldum çünkü bende alcam bu şekilde yer açarım

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sakkin

Yerden yere vurmuş cihazı o kadar iyi yorumlar varken. Henüz almadım, almayı düşünüyorum Talihsiz bir inceleme videosu .
    Hardware Plusyoutube
    Huawei P9 lite Nasıl Bir Telefondur? Alınır mı?
    https://m.youtube.com/watch?v=QT3cpBWny3c

"Bizim LİTE,MİNİ ismini taşıyan telefonlara nasıl bir yaklaşıma sahip olduğumuzu, kanalımıza şöyle bir göz atan tüm kullanıcılar anlayacaktır."

Önyargı ile konuşmaya başlanması daha büyük talihsizlik. Berkin BOZDOĞAN adlı şahsı sdndeyken de sevmezdim. Diksiyonu düzgün değil, incelemelerde her zaman reklamını yaptığı aksesuarın veya cihazın iyi özelliklerinden bahseder. Hiçbir cihaz (ona göre) berbat değildir ve hiçbir cihazın kötü yanı yoktur.

p9 hiç satamamış da filan falan... da demiş

Evet öyle satamamış ki p9 modeli 10 milyon sevkiyat sayısına ulaşmış. Ahanda linki
    consumer.huawei.com
    Latest News About Huawei | Know All About Us | HUAWEI Global
    http://consumer.huawei.com/en/press/news/hw-u_033702.htm

Yani arkadaş biraz objektif olsunlar. Lite modelleri zaten fiyat performans olarak sürülen modeller.

"LEİCA farkını saymazsak... "Yahu LEİCA desteği sayesinde telefonun düşük ışık performansı çok iyi .

Şunu söylememiş
    anten teknolojisi
    öğrenen arayüz

HUawei dediğin şirket, yıllardır telekominikasyon alanında yatırım yapıyor. Adamlar baz istasyonu yatırımları sayesinde şu anda 5gyi tüm dünyaya yaymak için altyapısını güncelliyor.

Son zamanlarda seyrettiğim en b.ktan video.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-0173FC748 -- 3 Haziran 2017; 22:11:30 >

• Merhaba arkadaslar p9 lite 2017 de radyo mevcut mu acaba bilen var mi

• quote:

Orijinalden alıntı: Tayfun483

Merhaba arkadaslar p9 lite 2017 de radyo mevcut mu acaba bilen var mi

hayır
  • quote:

Orijinalden alıntı: GaZeL85

Hepsiburada dan aldığım için iade talebi oluşturdum aslında iade etmeyecektim fakat çizik yüzeysel değil tırnak giriyor ve başka bir yerinde daha olduğunu farkettim ne yapıyor bunlar yenilenmiş yada vitrin ürünlerinimi satıyorlar sıfır diye alıyorsun çizik ne olduğu belli olmayan ürün geliyor

Ben de yıl 2013 de aldığım telefon çizik gelmisti. Kutusu kapalı gibiydi. Iade ettim, bir de demezler mi cihazda sorun bulunamadı ancak müşteri memnuniyeti adına iade alıyoruz. Benim o zaman ekranda sanki zımpara kağıdıyla çizilmiş gibi 3 tane paralel cizik vardı. Hepsiburada garip. Zaman zaman böyle yapiyor. Para iadesi veya telefon değişikliği yapabilirsiniz. Bana ikisi ni de söylemişlerdi

• Arkadaşlar Telefondaki hafıza sorununu nasıl çözüyosunuz. kullananlara soruyorum ?
  • Benim hafıza kartım doldu 16 GB . Kendi hafızası ile sorun yaşamadım. Oyun oynamıyorum zaten o nedenle problem olmadı

• vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Class10 hafıza kartı aldım. Ayarladan yükleme bölümünü sd kart seçtim önüme gelen appi yüklüyorum

• Sonraki yüklemelerinizi atıyosunuz ama size sd karta. mevcut sistem ne olcak ? güncelleme felan geldiğinde yetecekmi o hafıza.

yoksa tüm sistemi sd kartamı atıyosunuz yanlışmı anladım
  • Full mobil veri snapchat twitter instagram ve youtube kullandım. Whatsapp ta var ama o fazla etki etmiyor

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

Sd karta bir şey atmıyorum. Uygulama indirdiğimde büyük bölümünü ve sonraki verilerini sd karta atıyor sistem

• ama dahili hafıza 16 gb sabit yarın bigün lazım olsa 5-6 gb yer var maximum
  • quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Full mobil veri snapchat twitter instagram ve youtube kullandım. Whatsapp ta var ama o fazla etki etmiyor

bu telefon 6-7 saat ekran süresi veriyodu ya neden böyle az

Snapchat çok fazla sarj yiyor onu baya kullandım o yüzden ama o kadat kullanmama rağmen baya iyi sonuç verdi

Ne gibi lazım olursa? Sistem güncellemesi gelince önceki sistem güncellemelerinin gereksiz dosyalarını temizleyip üstüne kuruyor ki bir sonraki güncelleme maalesef android 8 olacak. Keşke 7.1 veya 2 gelse

• quote:

Orijinalden alıntı: LittleMonster

Ne gibi lazım olursa? Sistem güncellemesi gelince önceki sistem güncellemelerinin gereksiz dosyalarını temizleyip üstüne kuruyor ki bir sonraki güncelleme maalesef android 8 olacak. Keşke 7.1 veya 2 gelse

şuan mesela dahili hafızada ne kadar yer var ? hep bu boşluğu bulabilecekmisiniz
    Sd kart seçtikten sonra sistem kendi hafızasına fazla dokunmuyor 3 gb yer var sebebi ise fotoğraflarım ve videolarimi telefona kaydediyorum

• Hafıza kartının kaliteli olması önemli. Telefon o yüzden yavaslayabiliyor. Başıma geldi.

İkincisi uygulamanin ne kadarını hafıza kartına taşıyor. Ben bu hafıza kartına kurma durumunu pratikte denedim. Dediğiniz gibi değildi. Yuksek boyutlu Bir uygulama kurup öncesi sonrası ss atabilirsiniz

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Uygulamanın kendisini sisteme kuruyor. Veri dosyalarını vb sd karta depoluyor. Yani uygulamayı tamamen sd karta kurmuyor. Class 10 bir kartla sıkıntı yaşamazsınız ama daha düşük hızlarda erişim hızı düşük olacağından telefonun yavaşlaması normal hocam.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi egowest -- 5 Haziran 2017; 21:16:3 >
  • 
Sayfa: önceki 3940414243
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.