Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ben de verileri hafıza kartına yüklediğini biliyorum. Arkadaş daha farklı söylemiş o yüzden sordum. Onun dediği gibi olmuyor.

Class 10 da söyle bir sorun yaşanıyor. Hafıza kartına torrent indirirken dosya kopyalama kaydetme vs hafıza kartını kullanan bir işlem yaparken cihaz kasıyor. Sebebi hafıza kartının aşırı yüklenmesi. Class 10 bendeki sanırım. Bu çok abartı bir şey belki, indirme yaparken dosya kopyalama vs. Ama bana zaman zaman lazım oluyor. Hızlı kartlar sanırsam pahalı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Doğrudur hocam üst mesajları okumadım.

Her class 10 sd ninde yazma/okuma oranları aynı değil bildiğiniz üzere. Kasma sebebinin bu olabileceğini düşüyorum. Ben 32 gb snadisk extreme pro kullanıyorum bu yüzden bir sıkıntı yaşamadım. Torrent indirmelerde yada dahiliden sd ye büyük dosyalar filan kopyalarkende bir sorun olmuyor şuan için bende. Başka bir sd kartla deneme imkanınız varsa aslında iyi olur hocam en azından sorunun kaynağını anlamada yardımcı olabilir.
  • egowest kullanıcısına yanıt
    O zaman bendeki kartla ilgili muhtemelen. Eski telefonla almıştım. SanDisk in. Ultra plus veya ultra. Cikartmadim şimdi bakmak için. 5 yıllık kart. Çalıştığına sukrediyor insan 😂

• Merhaba bu cihazı (p9 lite2017) arkadaşım operatör üzerinde aldı cihazın ekranı bir hafta içinde bozuldu tek bize mi oldu bilmiyorum cihaz değişimi talep ettik sağolsun huawei değişim değil tamir yapıp yollamış thh gideceğiz artık normalde Huawei firmasını severim ama bu hareketleri ile uzak durulacak firmalar arasına giriyorlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: tekno_gus

Merhaba bu cihazı (p9 lite2017) arkadaşım operatör üzerinde aldı cihazın ekranı bir hafta içinde bozuldu tek bize mi oldu bilmiyorum cihaz değişimi talep ettik sağolsun huawei değişim değil tamir yapıp yollamış thh gideceğiz artık normalde Huawei firmasını severim ama bu hareketleri ile uzak durulacak firmalar arasına giriyorlar.

Ekran bozulmasının sebebi ne?

Cihaz kullanıcı hatası yüzünden ekranı bozulduysa tamir edilmesi normal. Ekran değişimi 1 ay içerisinde ücretsiz.

Telefon değişimini ne sebeple reddetmişler mesela bu da önemli.

Ve cihaz sizin (telefon sahibinin onayı ) onayınız alındıktan sonra tamir değişim vs ne gerekiyor ise yapılıyor. Onayınız olmadan bir şey yapmıyorlar. Telefonu tamir edildiyse onayınız alınmıştır diye düşünüyorum. Tamiri kabul ettiyseniz THH dan bir sonuç alamazsınız.

• Emui 5.1 ne zaman gelecek acaba? güzel yeni özellikler var zira

• https://www.youtube.com/watch?v=8OilJMs9CyY&list=WL ortam gürültülü biraz
    selam arkadaşlar 02.03.2017 tarihinde bahsi geçen p9 lite 2017 telefonu aldım 03.03.2017 tarihinde kullandım ayın dördünde telefonun yamuk olduğunu fark ettim kutudan da o şekilde çıkmış olabilir ayın 3 ünde kullanım zamnında arka cebimde taşıdığımdan o günde olmuş olabilir sonuç ne olursa olsun yetkili servis kullanıcı hatası dedi. bilemiyorum herkesin farklı yorumu olacaktır ama 75 kilo civarındayım eğer bu telefon benim herhangi bir sandalye koltuk oturmamla eğiliyorsa bence sizde bir kez daha düşünün diğer türlü kutudan öyle çıktıysa göz göre göre huawei bana 1200 tl yi kitlemiş oldu
    HUAWEİ P9 LİTE 2017 EĞİLİP BÜKÜLÜYOR gerisi sizin taktiriniz

• pesimist011 P kullanıcısına yanıt
    Video nu izledim cok gecmis olsun.

Ben ilk hafta aldim telefonu boyle bir sorun yasamadim sukur . Kilifsiz kullaniyorum cizilmedi daha

Çok geçmiş olsun. Ama sonuçta durdu yere eğilmedi bu telefon. Baskı yada yük altında kaldı ki yamuldu. Bende 4 aydır kullanıyorum kılıfsız. Eğilme filan söz konusu değil. Telefona eğiliyor demekte doğru değil. Serviste bu durumda kullanıcı hatası diyecektir.Tekrardan geçmiş olsun.
  • tekno_gus kullanıcısına yanıt
    Olmasi gereken prosedur budur maalesef. Cihazi aldiktan sonra ariza yaparsa onarım yapilir, kutudan bozuk çıkarsa ayipli mal kapsamina girer değişim yapilir. Bir hafta sonra bozulmasi birşey değiştirmiyor maalesef. Bir saat sonra da bozulsa prosedur ayni.

Aldığınız da yamuktu direk götürecektiniz aldığınız firmaya/satıcıya. Sonradan oluşan yamulmalar %99.0 kullanıcı hatası olarak değerlendirilir. Daha önce kullandığım GM5Plus'ın ana konusundada bu sorundan müzdarip birçok kişi vardı. Cihazıda arka pantolon cebindede taşımayın. Sony, apple gibi markalardada bu yamulma durumu oldu herzamanda olacaktır

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi HARBINGER -- 8 Haziran 2017; 23:6:52 >
  • almış bir arkadaşın telefonunu inceledim. gerçekden sinir bozucu bi kasılma yaşıyo telefon galeride fotoğraflar arası geçişte kare kare oluyo resmen ve fotoğrafı büyütüncede geç algılama ve donma yaşanıyo

16 gb hafızası zaten rezaletde bide bunu görünce..
  • vforfreedom kullanıcısına yanıt
    Evet hafıza konusunda hafıza kartınız yok ise telefon düşük hafızada gecikmeli tepki veriyor. Bunun çözümü de 50-60 liraya 32gb samsung evo+ gibi yüksek okuma değerli bir hafıza kartı almak. Ben 32gb evo plus+ aldım 80 okuma 20 yazma değeri var memnunum en ufak bir lag ya da donma vari bir durum olmuyor.
  • Rehberdeki kişilere foto eklemeyi nasıl yapıyoruz arkadaşlar bende bir türlü olmadı da. Foto eklendi gibi görünüyor ama biri aradığında çıkmıyor.

• Ütopik Gücenik kullanıcısına yanıt
    Rehber de düzenle bölümünden fotoğraf kısmına tıklatın Galeriden yada kameradan çekip seçebilirsiniz. Bunun dışında ekstra birşey yapmadım ve fotoğraflar düzgün bir şekilde görülmekte.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Bende yaklaşık 4 5 gündür kullanımla aranıza katılmış bulunmaktayım. Hepsiburada dan farklı bir satıcısından aldım gayet güzel beklediğimden daha tatmin edici oldu. Yukarda bazı arkadaşlar bluetooth kulaklık veya hoparlörde şırıltı fln demişler ama ben sony sbh 20 bt kulaklıklarımla dinliyorum özellikle dikkat ettim şırıltı hışırtı vb bişey var mı diye gayet net temiz bir ses geliyor. Belki bt kulaklıktandır dicem ama arkadaşlar 500 tl lik kulaklık kullanıyormuş başka bir sebebi vardır illaki.

2. şarjda 6 saatlik bir ekran süresi aldım hemen hemen herşey var içinde inst wp facebook youtube vs. ayrıca wifi yok mobil 4.5g aktifti.
    Herşey yüklü haliyle (sosyal medyalar, finans banka uygulamaları spor haber uygulamaları) hiç bir şekilde bir kasma yaşamadım.
    Parmak izi zaten üstüne başka tel tanımam o kadar telin parmak izini denedim iphone dahil bunun kadar hızlı değil.
    - Tek eksi yanı kulaklıkta da bluetooth da da sesi biraz kısık düşük geldi yani kalite olarak kötü değil ancak sony kulak içi kulaklıklarımla bile bassları çok hissedemedim
    ses seviyesi olarak da çok tatmin edici değildi. güzel bir ses modülü olsa iyi olurdu.

• Hayırlı ramazanlar bu telefonun yanına şu hafıza kartını alsam lag sorunu yaşarmıyım ?

www.vatanbilgisayar.com
    SANDISK Ultra Android microSDHC 32GB + SD Adapter +Android App 80MB/S CLASS10 fiyatı, teknik özellikleri, modelleri, en ucuz fiyatlarla Vatan Bilgisayar'da
    http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-ultra-android-microsdhc-32gb-sd-adapter-android-app-80mb-s-class10.html

• mk789 kullanıcısına yanıt
    Bir sorun yaşamazsınız.
  • quote:

Orijinalden alıntı: mk789

Hayırlı ramazanlar bu telefonun yanına şu hafıza kartını alsam lag sorunu yaşarmıyım ?

http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-ultra-android-microsdhc-32gb-sd-adapter-android-app-80mb-s-class10.html

Hepsiburada da daha ucuz değil mı. Artmış mı fiyatlar :(

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Hocam ben hbden hiç alışveriş etmediğim için bilmiyorum bana iyi gibi geldi sd kartlarla uzun zamandır işim olmadı en son samsungun ilk dokunmatiklerinden birine sahipken 2gblik almıştım ondan sonra zaten iPhonea geçiş yapmıştım
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.