Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (43. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: mk789

Hayırlı ramazanlar bu telefonun yanına şu hafıza kartını alsam lag sorunu yaşarmıyım ?

http://www.vatanbilgisayar.com/sandisk-ultra-android-microsdhc-32gb-sd-adapter-android-app-80mb-s-class10.html

Bi sorun olmaz. Hayırlı ramazanlar.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • rorschach_ kullanıcısına yanıt
    Tamamdır sağolun hocam

• egowest kullanıcısına yanıt
    Anladım tamam hocam sağol

• mk789 kullanıcısına yanıt
    Anladım, hayırlı olsun. :)

• aenescan1994 A kullanıcısına yanıt
    Hocam daha almadım ama alcam kısmet olursa sağolun :)

• Wifi yi hiç kullanmadigim halde sanki wifi hep acikmis gibi görünüyor. Bu durumu yasayan var mi?

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi qooq -- 13 Haziran 2017; 16:6:34 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: qooq

Wifi yi hiç kullanmadigim halde sanki wifi hep acikmis gibi görünüyor. Bu durumu yasayan var mi?

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

Şimdi fark ettim bende de öyle. Böyle değildi ama önceden

• arkadaşlar bu cihazda ekran full hd olmasına rağmen neden simgeler büyük görünüyor?p10 a baktığımda aynı ekran çözünürlüğüne rağmen simge boyutları ideal ama bizde çok büyük.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ahmetal2

arkadaşlar bu cihazda ekran full hd olmasına rağmen neden simgeler büyük görünüyor?p10 a baktığımda aynı ekran çözünürlüğüne rağmen simge boyutları ideal ama bizde çok büyük.

Ekran görüntüsü atar mısın

• ahmetal2 A kullanıcısına yanıt
    O cozunurlukten ziyade arayuzle alakali, bunda da arayuz oyle ayarlansa simgeler daha kucuk gozukur.

• Merhaba arkadaşlar benim bugün telefonumun arka camı catladı baya. Telefonu alalı 1 ay olmadı. Acaba arka cam da garanti kapsamına giriyor mu? Bilen varsa cevap yazarsa sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Arkadaşlar merhaba benimde bu telefonu alasım var fakat bu bükülme yorumları beni biraz tedirgin etti gerçekten öyle bir sıkıntı varmı bide ben renk konusunda kararsız kaldım hb'de 20 lira fark oynuyor beyaz ve gold arasında sizce hangi rengi almalıyım...
  • ahmetal2 A kullanıcısına yanıt
    Emui 5.1 de simgeler biraz kucuk olmasi gereken boyutta yani.

Biz emui 5 kullaniyoruz 5.1 gelirse bizimde öyle olucak

• quote:

Orijinalden alıntı: hardcrss

O cozunurlukten ziyade arayuzle alakali, bunda da arayuz oyle ayarlansa simgeler daha kucuk gozukur.

Arayuz derken ikiside emui arayuzunu kullaniyor.ha,p10 da bu 5.1 iken bizde 5.0 android surumleri ikisinde de 7.0..baska ne fark var ekran olarak p10 dan??

• Arkadaşlar merhaba, siparişini verdim bugün veya yarın cihazı almış olacağım. Beni tek etkileyen sorunu büyük ihtimalle hafızasının 16 gb olması olacak. Konuya gelen cevaplara baktığımda bunun sisteme ayrılan kısmını genişletmek için bir çözüm göstereni göremedim. İngilizce forumlarda arattığımda şöyle bir yazı buldum, sizce ne kadar mantıklı ve ingilizcesi iyi olan birisi kısaca ne yapılması gerektiğini çevirebilir mi?

• Arkadaşlar bana yeteceğini düşündüğüm için 16 gblık bir sd kart aldım ama telefon çılgınlar gibi donmaya başladı. Video çektikten sonra kaydederken hata veriyor. Marketten bir şey indirmesi çok uzun sürüyor. Ne yapmam gerek?

• quote:

Orijinalden alıntı: yusufmete

Arkadaşlar merhaba, siparişini verdim bugün veya yarın cihazı almış olacağım. Beni tek etkileyen sorunu büyük ihtimalle hafızasının 16 gb olması olacak. Konuya gelen cevaplara baktığımda bunun sisteme ayrılan kısmını genişletmek için bir çözüm göstereni göremedim. İngilizce forumlarda arattığımda şöyle bir yazı buldum, sizce ne kadar mantıklı ve ingilizcesi iyi olan birisi kısaca ne yapılması gerektiğini çevirebilir mi?

https://forum.xda-developers.com/p8lite/p8-lite-2017-discussion/how-to-extend-storage-using-sd-card-t3614396

Hafızayı dahili olarak göstermek mümkün evet g4 beat konusunda da anlatmıştım. Ancak bazı handikapları var o olayın. İlk başta okuma yazma hızı çok iyi olan bir sd kart takılmalı. Çünkü cihaz dahili Hafıza yerine sd kartın okuma yazma hızı ile sabitleniyor vs. Daha yazardım da uzun olur. Yani 8gb hafızalı telefonlar için ideal bu hafıza birleştirme

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >

• Telefonu aldığım güne lanet ediyorum. Wi-fi çok sorunlu. Evde sorum yaşayan cihaz yokken benim cihazda wi fi rezalet. Bazen hiç yüklemiyor. Videolar birden donuyor ve yüklüyor görünüyor. Açıp kapatıyorum düzeliyor sonra tekrar aynı.

İşin komik yanı modemin markası da huawei :)

2017 model telefonda wi fi sorunu yaşamak saçmalıktan başka bir şey değil. Kalitesiz bluetooth ses kalitesi de bonusu valla.

Almayın önermiyorum. Bana denk gelmiş olabilir ama wi fi en basit iş yani, artık aşılmış olması lazım bu sorunların. Şebeke interneti sorunsuz.

• Arkadaşlar arka cam da ön cam gibi 1 ay için garanti kapsamında mi? Bilen varsa yanitlarsa sevinirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: aziztopcu

Emui 5.1 de simgeler biraz kucuk olmasi gereken boyutta yani.

Biz emui 5 kullaniyoruz 5.1 gelirse bizimde öyle olucak

Cevabiniz icin tesekkurler..

• 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.