Şimdi Ara

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları (40. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
5.674
Cevap
44
Favori
335.546
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Benim telefonun da ustune oturdum, masaya koyunca bi tarafi havada kaliyordu sonra yavasta ters yöne buktum duzeldi.

Eski telefonum g7 idi, bisiklet kazasi yaptim baya agir. Telefon resmen v konumuna geldi desem yalan olmaz ama ne ekran kırıldı ne kasa, sadece ekrandaki kirilmaz cam ortadan catladi. Ters yonde catir catir buktum duzeldi :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Uygulamalar falan sd karta taşınıyormu arkadaşlar.

• quote:

Orijinalden alıntı: gilardo

Uygulamalar falan sd karta taşınıyormu arkadaşlar.

Hayır, SD card a uygulamalar tasinmiyor

• bende arkadaşıma aldım ama şöyle bi sorun var yada ben anlamadım telefon 16 gb ama 6 uygulama yukledim telefona bosta olan hafızaya bakıyorum 2gb neden bu şekilde acaba bilgisi olan varmı acilcevap lütfen
  • quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Neden acaba ileride güncellemeyle falan girer mi acaba.

• Merhaba arkadaşlar bnde bugun aranıza katıldım bir kaç sorum var yardım ederseniz çok sevinirim tribe soktu bni bu telefon.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anıl.ender -- 31 Mayıs 2017; 23:14:15 >
  • gilardo kullanıcısına yanıt
    hocam yanlış hatırlamıyosam daha önceki sayfalarda bunla ilgili bişey vardı bir kısmı sd karta yükleniyordu
  • Arkadaşlar P9 lite aldım bugun telefon uyku moduna gecerken nasıl diyim ekran bir anda kararmıyor yavaş ayvaş kararıyor bu normal bişeymi ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi anıl.ender -- 31 Mayıs 2017; 23:15:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: anıl.ender

Arkadaşlar P9 lite aldım bugun telefon uyku moduna gecerken nasıl diyim ekran bir anda kararmıyor yavaş ayvaş kararıyor bu normal bişeymi ?

Normal

• Ah abim nerdeyse teli yarın geri götürüyodum çok saolasın kimseyede soramıyorum nerdeyse telden sogudum içim rahatladı saolasın .
  • Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

Huawei P8/P9 Lite (2017) ana konu ve kullanıcıları

P9 Lite 2017 ekran ve kullanım süreleri

• quote:

Orijinalden alıntı: mk789

hocam yanlış hatırlamıyosam daha önceki sayfalarda bunla ilgili bişey vardı bir kısmı sd karta yükleniyordu

Valla baktım ama görmedim

• gilardo kullanıcısına yanıt
    Hocam önceki sayfalarda buldum

Bellek depolamada varsayılan konumu SD card olarak seçin. Artık SD card a kaydedecek yeni verileri.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aenescan1994

quote:

Neden acaba ileride güncellemeyle falan girer mi acaba.

Telefon uygulamalar komple hafıza kartında olduğunda çalışırken sorun çıkıyormuş diye okumuştum bir yerde. Bu yüzden kaldırmışlar bu özelliği gibisinden bir şey görmüştüm. Satış politikası dicem de adam bunu hafıza yüzünden almazsa başka Huawei almıyor zaten, başka marka alıyor

• arkadaşlar kutudan çıkan kılıftan satılıyor mu ?
  • root yapmam lazım, yaparsam güncellemeler ile ilgili sıkıntı olur mu kesilme durumu yani?
  • Telefon bugün geldi fakat şöyle bir problem var kutusu kirli çıktı güvenlik bandının olduğu yerlerde vodafone brightstar tek yetkili dağıtıcı bandı koymuşlar ve telefonun bir yerinde çok ufak bir çizik var bu telefonun kullanılmış olduğu anlamına geliyor sanırım yada benmi abartıyorum acaba nasıl anlayabilirim kullanılmış olduğunu huawei arasam bilgi verirlermi acaba

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aldiginiz yerle irtibata gecin

• aziztopcu kullanıcısına yanıt
    Hepsiburada dan aldığım için iade talebi oluşturdum aslında iade etmeyecektim fakat çizik yüzeysel değil tırnak giriyor ve başka bir yerinde daha olduğunu farkettim ne yapıyor bunlar yenilenmiş yada vitrin ürünlerinimi satıyorlar sıfır diye alıyorsun çizik ne olduğu belli olmayan ürün geliyor

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • arkadaşlar android 7 güncellemesi ni kurmadım batarya konusunda sorun yaratıyormu kurmalımıyım.
  • 
Sayfa: önceki 3839404142
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.