Bildirim
HUAWEİ P8 & SONY M5
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü, 1 Mobil
Giriş
-
Hocam piyasadaki çoğu telefon istediklerini karşılayabilecek vaziyette zaten.Ben de aynı ikilemde kaldım ve ,tipini en çok beğendiğimi, daha bugün p8 aldım. En beğendiğini alabilirsin bence. Çünkü çok büyük bir performans farkı oluşturacağını sanmıyorum. -
cevap için teşekürler alacaklar için fikir olabilir nerden nekadara aldın acaba ? -
Ooo almışsın hayırlı olsun
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
M5 ve p8 arasindan p8 derim ben p8aldim ama pil ve oyun perfornmansi m5 de de p8 de de istediğini vermez bu 2 cihaz gunluk kullanim icin oyun oynicam diyorsan bu cihazlardan baska bir cihaza yonwlmen lazim
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sağolasın hocam. Siparişi verdik umarım hıyar çıkmaz @Crazy Goat
Valla hocam hepsiburada.com'da 16gb'lık modeli uygun fiyata buldum.Hafızası az gelirse bir de sd kart alırsın oh miss @Mr.Extrem
http://www.hepsiburada.com/huawei-p8-p-TELCEPHUAP8-B
-
senin likte sürün 4.4.2 yazıyor yanlıs yazmıslar heralde :) -
Aman hocam zaten içinden telefon çıkacağına emin değilim.Korkutma beni @oskurrr -
verdiğin linkte telefonun özelliklerindeöyle yazıyor hocam şaka değil :) -
Önce lollipop'a sonra marshmallow'a güncelleriz o zaman @oskurrr -
cihaz lolipop ile geliyor
Sayfa:
1
Benzer içerikler
- samsung mu xiaomi mi daha iyi
- samsung türkiye garantili ne demek
- yaşlılar için akıllı telefon tavsiyesi
- samsung a15 alınır mı
- kapalı kutu telefon satmak
- telegramda video izleme
- telefon önerileri 2024
- device health services nedir
- whatsapp görüntülü konuşma arka plan kaldırma
- play protect nedir
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X