Bildirim
Huawei P9 Lite 2017 alınır mı?
Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
Giriş
-
Gayet alıbilir -
4 gün önce aldım cihazı siyah rengi efsane sıklıkta.Hız kamera vb olarak ta gayet memnunum.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
bataryası 3000 mah yüksek bir batarya peki deneyiminiz nasıl bataryadan memnunmusunuz? bende almay düşünüyorum :D
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 1 Eylül 2017; 15:10:39 > -
youtube çeşitli teknoloji soru-cevap videolarında bu modelin adı hiç geçmiyor, o yüzden tereddüt ettim -
Huawei gr5 2017 daha üstün özelliklere sahip görünüyor. P9 lite 2017 yerine 200 TL fark verip bunu almak mantıklı gibi. -
Düz p9 almak çok daha mantıklı.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
1500 tl bütçeyi aşmadan seçim yapacağız. -
2 cihazda sizi üzmez mi5s alternatif düşünülebilir bir tık üstün
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 1 Eylül 2017; 20:29:4 > -
mi5 s android 7.0 alır mı bilinmez, bir de malzeme kalitesinin daha düşük olduğu söyleniyor. -
quote:
Orijinalden alıntı: B738
Huawei gr5 2017 daha üstün özelliklere sahip görünüyor. P9 lite 2017 yerine 200 TL fark verip bunu almak mantıklı gibi.
Aynen öyle -
S.a duvarıma bakar iseniz gr5 2017 kullandıktan sonra p9 lite 2017 ye geçtiğimi görürsünüz iki cihazda temelde aynı özellikteler gr5 2017 nin + ları "kamera, 5.5 ekran 32gb hafıza , daha büyük batarya ve full metal kasa" yanılız iki cihazda sizi memnun eder buna emin olun
=> P9 lite 2017 'ye geçme sebebim 5.5 inç ekranın işimden dolayı sıkıntı çıkarmasıdır.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
gr5 2017 android 7.0 aldı mı veya alacak mı avaba?
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X