Şimdi Ara

Huawei P9 Lite 2017 alınır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
13
Cevap
0
Favori
2.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba, 1.230 tl'ye Tr garantili Huawei P9 Lite 2017 alınır mı?
    Alternatif ne olabilir?

• Gayet alıbilir
  • 4 gün önce aldım cihazı siyah rengi efsane sıklıkta.Hız kamera vb olarak ta gayet memnunum.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • bataryası 3000 mah yüksek bir batarya peki deneyiminiz nasıl bataryadan memnunmusunuz? bende almay düşünüyorum :D

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi abboww -- 1 Eylül 2017; 15:10:39 >
  • youtube çeşitli teknoloji soru-cevap videolarında bu modelin adı hiç geçmiyor, o yüzden tereddüt ettim
  • Huawei gr5 2017 daha üstün özelliklere sahip görünüyor. P9 lite 2017 yerine 200 TL fark verip bunu almak mantıklı gibi.
  • Düz p9 almak çok daha mantıklı.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • 1500 tl bütçeyi aşmadan seçim yapacağız.
  • 2 cihazda sizi üzmez mi5s alternatif düşünülebilir bir tık üstün

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DarthWorm -- 1 Eylül 2017; 20:29:4 >
  • mi5 s android 7.0 alır mı bilinmez, bir de malzeme kalitesinin daha düşük olduğu söyleniyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B738

Huawei gr5 2017 daha üstün özelliklere sahip görünüyor. P9 lite 2017 yerine 200 TL fark verip bunu almak mantıklı gibi.

Aynen öyle
  • S.a duvarıma bakar iseniz gr5 2017 kullandıktan sonra p9 lite 2017 ye geçtiğimi görürsünüz iki cihazda temelde aynı özellikteler gr5 2017 nin + ları "kamera, 5.5 ekran 32gb hafıza , daha büyük batarya ve full metal kasa" yanılız iki cihazda sizi memnun eder buna emin olun

=> P9 lite 2017 'ye geçme sebebim 5.5 inç ekranın işimden dolayı sıkıntı çıkarmasıdır.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • gr5 2017 android 7.0 aldı mı veya alacak mı avaba?
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.