Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (381. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yazık ki elimizdeki 1 Almanya'dan 1 Türkiye'den alınmış telefonlar var. Bunlar P9 ama P9 plus değil. Sizinkiler de P9 mu
  • quote:

Orijinalden alıntı: fotocum

Selam, konuda yeniyimde derleme numarasının mi sonu 389?

Eğer öyle ise aynı sorun bende de var. Ya pil çok çabuk deforme oldu ya da gelen yazılım optimize de çok da başarılı degil

Ama bende sık sık kontrol etmeme rağmen (tr cihazı) hala 389 var
    Güncellemeler kademeli bir şekilde geldiği için bazı modellere geç geliyor hocam,

Evet cihaz P9.
  • Komik bir şey söyleyeceğim. Huawei Türkiye ile iletişime geçtiğimde bana güncel son sürümün B384 olduğunu söylediler. :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Bana geldikten bir iki gün sonra kendi yükledi sana baya önce gelmiş bu güncelleme

Alıntıları Göster
    Yok bana gelmedi. Ben ff den yükledim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaslar p9 plus ekran degistiren oldumu servis veya baska bir yerde ? Ne kadara degistirdiler

• Her versiyonun güncelleme numarası aynı olmuyor. C464 versiyon lar için son güncelleme B389dur. Bende B403 var diyenlerin versiyonları farklı. Bu yüzden bana güncelleme gelmedi diye üzülmeyin.
  • Ekran degisimini servis yapmiyormus arkadaslar plus modeli icin hizmetleri yokmus. Baska turlu nasil hallederiz ekran isini varmi degistiren acaba ?

• Arkadaslar yokmu yardimci olacak biri aciliyetim var

• sezadem S kullanıcısına yanıt
    Ben aliexpressten getirtip 2 kere kendim değiştirdim.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBF85AD14

Ben aliexpressten getirtip 2 kere kendim değiştirdim.
    Hocam cevabiniz icin tesekkurler. Hangi saticidan aldiniz. Ne kadar tuttu. Bide youtubeda bi videoda baya teferruatli isi var siz nasil yaptiniz bu islerden anliyomusunuz. Yoksa benim gibi hic ugrasmamis biride degistirebilirmi. Son olarak neden iki kere aldiniz

2 kere kırdım ben ekranı. 2 kere de kendim değiştirdim. Benim aldığım satıcılar satmıyor artık. Alırken çerçeveli (with frame) alın değiştirmesi daha kolay oluyor. Değiştirmesi baya zahmetli. Ben de ilk kez bi telefonun ekranını değiştirmiştim. Şu an yine kırık ekran, tekrar sipariş vereceğim.

• quote:

2 kere kırdım ben ekranı. 2 kere de kendim değiştirdim. Benim aldığım satıcılar satmıyor artık. Alırken çerçeveli (with frame) alın değiştirmesi daha kolay oluyor. Değiştirmesi baya zahmetli. Ben de ilk kez bi telefonun ekranını değiştirmiştim. Şu an yine kırık ekran, tekrar sipariş vereceğim.
    Cerceveli olunca ne degisiyor peki. Benim izledigim videoda telefonun herseyi ekran arkasina yerlestirilmis kamerasindan bataryasina kadar adam hepsini ince iscilikle sokuyor sonra yenisine takiyor. Bide en son ne zmn degistiniz yani ne kadara almistiniz ekrani. Bide degistirme islemi icin ne gibi malzemeler lazim nerden bulabilirim

Çerçeveli olunca değiştirmesi daha kolay oluyor bana göre. Videoya baka baka değiştirdim ben de. Her şeyi sökmeniz gerekiyor ve batarya sökmesi en zor olan şey. Kolay kolay ayrılmıyor yerinden. Değiştirme işlemi için gereken malzemeler ekranla birlikte geliyor. Ben 100-120 civarına almıştım. Şimdi 170-180 civarına anca alınıyor.

• quote:

Çerçeveli olunca değiştirmesi daha kolay oluyor bana göre. Videoya baka baka değiştirdim ben de. Her şeyi sökmeniz gerekiyor ve batarya sökmesi en zor olan şey. Kolay kolay ayrılmıyor yerinden. Değiştirme işlemi için gereken malzemeler ekranla birlikte geliyor. Ben 100-120 civarına almıştım. Şimdi 170-180 civarına anca alınıyor.
    Evet hocam cerceveli farkini simdi anladim her parcanin yeri cercevelenmis. Fiyat olarak en ucuz 268 lira. Bide urunlerin hemen hicbirinde huawei logosu yok o cok kotu yav. Sizinkilerde varmiydi

Ben aliexpressten aldım. Huawei logosunun üstü boyalı, kazıyınca geçiyor.

• quote:

Ben aliexpressten aldım. Huawei logosunun üstü boyalı, kazıyınca geçiyor.
    Hocam cok tesekkurler ilginiz icin. Plus modeliyle diger model arasinda sokme isleminde herhangi bir fark yok demi ayni hersey

Aynıdır

• quote:

Aynıdır
    Tmm tesekkurler tekrar

• amet42 A kullanıcısına yanıt
    Evet, tr cihazı p9

• Arkadaşlar P9 modelimin ekranı çatladı ve değiştireceğim.N11'de bir yerde buldum hiç burdan alan var mı?Ve ya önerebileceğiniz başka bir yer var mı?
    urun.n11.com
    Huawei P9 Ekran Lcd Dokunmatik - n11.com
    https://urun.n11.com/ekran/huawei-p9-lcd-ekran-dokunmatik-P221095016

• 
Sayfa: önceki 379380381382383
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.