Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (379. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

Evet öyle diyorlar benzer şekildeymiş bu iki marka bu konuda, Ama ilk kullandığım android olan huawei ile devam etmek istiyorum bu sisteme olan önyargımı kırdı diyebilirim.
    Amcam migrostan 2000 liraya mi6 aldı yakın zamanda. Gerçekten hızlı telefon, arayüzü vs p9dan hızlı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Akbell kullanıcısına yanıt
    p9 ile mi6 kiyasalamak yanlis olur p9 mi5 p9+ mi5s ile kiyaslandirabilir.

• Arkadaşlar acil yardımınıza ihtiyacım var.1 yıl önce abime delta garantili aldığımız cihazı maalesef düşürmüş ve ekran tamamen gitti.

Delta servise daha önce cihaz veren var mı?Ekranı yenisiyle değiştirirler mi düzhün bir şekilde?Çünkü bu firma ile hiç de iyi yorumlar okumadım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Sadece bana olmamış, gerçi bana bu mesaj gelmedi ama gelmeyenlerde de sorun çıkmış. İlginç gerçekten

Alıntıları Göster
    Bu sorundan ötürü özür dileyip haftalık 1GB internet tanımladılar hocam hattıma. Size gelmedi mi?

• Son güncellemeden sonra batarya konusunda bir iyileşme oldu ama performans konusunda sanki eksilmiş gibi hissettim varmı sizdede böyle bir durum sanki ağırlaşmış gibi telefon.
  • quote:

Orijinalden alıntı: amet42

Bu sorundan ötürü özür dileyip haftalık 1GB internet tanımladılar hocam hattıma. Size gelmedi mi?

Alıntıları Göster
    Geldi

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    ben ramda şişme hisseder oldum.pil pek farki yok bir daha android 6daki gibi 5 6 saati yakalayamam.

• Arkadaşlar sizce P9 mu Sony Xperia Z5 Dual mi alayım? Yorum alabilir miyim ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilean_ -- 20 Ağustos 2018; 2:19:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: gilean_

Arkadaşlar sizce P9 mu Sony Xperia Z5 Dual mi alayım? Yorum alabilir miyim ?
    Ben olsam P9 seçerdim daha iyi bir seçenek bence...

Bu arada bende P9'dan geçecek cihaz bulamadım bu yüzden babama Mate 10 Lite aldık çok güzel bir tasarıma sahip benim bile geçesim geldi
  • gilean_ G kullanıcısına yanıt
    P9 öneririm. Bende z5 compact vardı. Çok ısınıyordu. Oyun falan oynamıyorsanız p9 çok güzel bir telefon

• quote:

Arkadaşlar sizce P9 mu Sony Xperia Z5 Dual mi alayım? Yorum alabilir miyim ?
    p9 iyi hos da bu saatten sonra 3gb ramli bir telefon alinmaz. android kullaniyoruz ram şişiyor ne yaparsanız yapın. 500 lira daha koyun p10 alın. hem onda siyah beyaz bokeh modu 4k filan var. 4gb ram li biseyler tercih edin. kalas kütük tugla kasa sonylere bulasmayin. turkiyeden cekilcek diyorlar servisleri berbat.

• Htc u11 siparişi verdim. Fiyatlar uçuk olmasaydı (kurdan ayrı) Huawei'de devam ederdim. P20 lite'a 400-500 tl koyup sd835 li cihaz alınıyor, hatta p20 lite'dan daha ucuza nokia 8 var. Böyle fiyatlandırma olmaz. Zaten piyasada p10 kalmamış neredeyse. Niye böyle yapıyorlar anlamıyorum.

• P10 iyi bir cihaz değildi bana göre, P20 lite tasaarım olarak güzel ama ederi bence 1700TL civarı olması gerekti, Yazdığın gibi FP olarak, Nokia 8, XZ1 gibi üst düzey modeller var, U11 özellikle müzik konusunda çok iyi umarım memnun bırakır sizi...

Bende babam için mate 10 lite aldım ama resmi garantili'lerde çift sim kart yok unutmuşum bakalım illa çift hatlı olsun derse benim P9'u verip ben geçebilirim
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Teşekkür ederim. Sizinki de hayırlı olsun. İthalatçı garantili p20 olsa ona bakardım da düz p20'ye hiç önem verilmiyor gibi geldi bana. Varsa yoksa p20 lite ve Pro.

• quote:

Orijinalden alıntı: annieste

p9 iyi hos da bu saatten sonra 3gb ramli bir telefon alinmaz. android kullaniyoruz ram şişiyor ne yaparsanız yapın. 500 lira daha koyun p10 alın. hem onda siyah beyaz bokeh modu 4k filan var. 4gb ram li biseyler tercih edin. kalas kütük tugla kasa sonylere bulasmayin. turkiyeden cekilcek diyorlar servisleri berbat.

Alıntıları Göster
    Katılıyorum. P9 plus olsa neyse. Tavsiyem sonyden uzak durmak. Hardware olarak sağlam cihaz ama yazılımı sıkıntılı

• annieste A kullanıcısına yanıt
    500 lira daha koyup nasıl alayım hocam? En ucuz p10 2650 TL. Ben alırsam 1400 TL"ye alacağım. 2 katı neredeyse. Bütçe kısıtlı maksimum 1500 TL olur onun için bu fiyata fiyat performans ürünü gibi geliyor bana P9, 3 gb ram de yeterli bana. Sony Türkiye"den çekilse bile servis hizmetini vermek zorunda bir şekilde o sorun olmaz Sony"de beni düşündüren ısınma ve kamera kalitesi hakkındaki olumsuz yorumlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gilean_ -- 21 Ağustos 2018; 1:18:43 >
  • sinanyigit1975 kullanıcısına yanıt
    Batarya ve kamera nasıl? Oyunlarda da çok mu yetersiz kalıyor ?
  • Yok artık yine güncelleme geldi

Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirgurcan

Yok artık yine güncelleme geldi

Bana gelmedi. 389 da hala

• quote:

500 lira daha koyup nasıl alayım hocam? En ucuz p10 2650 TL. Ben alırsam 1400 TL"ye alacağım. 2 katı neredeyse. Bütçe kısıtlı maksimum 1500 TL olur onun için bu fiyata fiyat performans ürünü gibi geliyor bana P9, 3 gb ram de yeterli bana. Sony Türkiye"den çekilse bile servis hizmetini vermek zorunda bir şekilde o sorun olmaz Sony"de beni düşündüren ısınma ve kamera kalitesi hakkındaki olumsuz yorumlar.
    P9 almanı öneririm sony'de çeşitli sorunlar varmış ana konusunda biraz gezin görürsün zaten.

395'mi kaldı ya siz nereden aldınız cihazları benim 402'de sürüm

• 
Sayfa: önceki 377378379380381
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.