Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (377. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar merhaba Telefonun sol ust kosesinde beyaz bolumde cizgi sekilinde bir kırık olustu ufak. Ekranda değil yani ne kadar yaptirilir resmi serviste?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Rappapompom -- 21 Temmuz 2018; 15:17:18 >
  • Hanıma note 5 aldım xiaomi. Valla çok güzel cihazmış. Kamera,pil ve ekran çok iyi. Kasa kalitesi çok iyi.
  • Uuu gece 4te bi güncelleme geldi. Bahardan beri üçüncü güncelleme

Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

• quote:

Orijinalden alıntı: bahadirgurcan

Uuu gece 4te bi güncelleme geldi. Bahardan beri üçüncü güncelleme

bundan sonra gelse gelse oero gelir. o da ülkemizde sunulmazsa son güncellememiz olacaktır.
  • annieste A kullanıcısına yanıt
    Nougat da geç gelmişti. Hayırlısı çok farketmez güncelleme için 2 yıl yetersiz gelmeye başladı ama bu yüzden apple almam.

• Lite modele gelip buna gelmemesi enteresan.

• bazen diyorum acaba 2000 yerine 2400 verip p10 mu alsaydim diye de buna nakitim ancak yetismisti geçen yaz:/

telefonu 3 5 gün yeniden başlatmıyım ram şişiyor 1.1gb boş ram kaliyor. kapat aç yapiyorum ram boşlugu 1.8lere çıkıyor klasik android şişmesi. siz de mi 3.5 saat ekran aliyorsunuz ekran suresini.🤔

Hız veya performansda bir sorun oluşturuyormu telefon ram kullanımı artınca?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

telefonu satın alalı 10 ay oluyor bu süre zarfında kasma filan oyunlarda biraz yaşadım oyunlarda grafik işlemcisinin yetersizliğini kabul ediyorum. emui arayüzü günlük kullanımda beniağlatmadı, kullanım boyunca 3 5 kezi geçmeyecek uyglama çöktü hatası aldım. ama son 1 aydır telefonda ilk aldığım zamanki tat yok ama hala akıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

2 senedir stabilitesi aynı hızlı ve akıcı bir telefon. Apple'dan daha iyi . Oyun oynamadigim için oyunlarda nasıl bilmiyorum grafik kartı düşük olduğu için ağır oyunlarda takılabilir

• Aynı bende'de durum herhangi bir şikayetim yok yalnız son güncellemeden sonra (401) batarya performansı bariz düştü 399 çok çok iyiydi bu konuda.
  • Bende dokunmatiğin yanıt vermemesi gibi bir poblem başladı (p9 plus) hersey normal giderken, birden dokunmatik işlememeye başlıyor, bazen hemen 10 saniye içinde bazen de uzun bir süre sonra oluyor. Açma kapama düğmesine basıp ekranı kapatıp, geri tuş kilidini açınca normale dönüyor. Ama durduk yere sürekli böyle olması çol sinir bozucu. Telefonu formatladım, ancak kurulum ekranında bile aynı sorun oldu :( Önerisi olan var mı?

• ff uygulamasi da son bi guncelleme var 2.7gb civari sanirim bu oreo guncellemesi oluyor

Ben geleceğini düşünüyorum zaten ama biraz geç olur gibi duruyor.
  • 402 güncellemesi ile 399 güncellemesine batarya performansı bakımından yaklaşılmış.

• sinanyigit1975 kullanıcısına yanıt
    Aynen, Önceki güncelleme hem batarya hemde performans konusunda iyi olmamıştı ama 402 ile düzeldi tekrardan sanki.
    İçinde oreoyla ilgili bir ibare yok ama hayırlısı

• L09 modeli için son sürüm B389 değil mi? Birde ben oreo dan umudu iyice kestim. Mi8 SE siparişi verdim gelince bu cihazı anneme vermeyi düşünüyorum

• Güncelleme hakkında yeni haberler var mı?
  • 
Sayfa: önceki 375376377378379
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.