Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (375. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    evet aşırı ısınma bendede var biraz oyun oynayınca hemen ısınıyor önceden böyle bir problem yoktu
  • Benim cihazımda 55+ uygulama var herhangi bir ısınma yada donma söz konusu değil.
    cok yoğun olmasada surekli aktif kullanıyorum ve işden geldiğimde akşam 8 gibi sarjım en kötü %70 oluyor. bunun en buyuk etkenı bana göre şarjım %25 altına düşmeden sarj etmem ve sürekli sarjda bırakmamam olarak görüyorum. EVA-L09 EMUI 5.0.3 B388 Sürüm
  • 1500 e teşhir ürünü alınır mı p9

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wedsaz W kullanıcısına yanıt
    Teşhir ürünü almanı önermem.
    Katılıyorum 1500e teşhir ürünü alana kadar gittigidiyordan falan ithalatçı garantili bulursun aynı paraya

• Teşekkürler sıfırı hiç yok galiba nette bulamadım

• Zor bulunur artık normal olarak telefoncularda vardır ama fiyat olarak ne kadara bulunur bilemiyorum.
    Bu saatten sonra alınmaz daha güncel telefonlara yönelin

• Eğer güncel telefon takıntınız yoksa iyi bir telefon kullanmak istiyorsanız bu telefon hala alınır.

Herşeyden önce 3310 sağlamlığında bir telefon. Defalarca sert zemine sertçe düştü kaç kez su döküldü büyük bardakta sıcak çay döküldü üstünde hiç birşey olmadı. Kılıf kullandigim için çizik yok Allah'tan ama sağlam bir kılıf da değil benimki sadece cizilmeyi önleyen ince dandik plastik kılıf. Ayrıca kasada soyulma renk atması vs hiç yok. Ama köşelerdeki elmas kesim denen parlak alanlar çizilmeye çok yatkın o yüzden kılıf kullanılmalı.

2 seneyi geçmiş bulunmaktayım hala daha hiçbir sorunu yok. Stabilite aynı, yavaşlama yok. Isınma yaşamıyorum oyun oynamadigim için olabilir ama bu sıcak havalarda ısınması ve anlık yavaşlamalar olabilir normaldir yüksek sıcaklıklarda CPU yu kısıyor telefon

Huawei bana kesinlikle kalitesini kanıtlamış bir marka. Etrafımda çok kişiye önerdim diğer modellerini ve hepsi çok memnunlar iyi ki almışım diye teşekkür ediyorlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 7 Temmuz 2018; 20:52:1 >

• Android 8 kesinlikle gelmiyor mu arkadaşlar?

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-0611284CA

Android 8 kesinlikle gelmiyor mu arkadaşlar?
    Belli değil. Çin de dağıtılmaya başlandı ancak diğer ülkelerin durumu meçhul.
  • Arkadaşlar yaklaşık bir yıldır P9 kullanıyorum ve bugün başladı telefonum şarjdayken uğraşınca pili dolmuyor ve hatta pili boşalıyor aynı sorunu yaşayan var mı ?

• Bgood kullanıcısına yanıt
    USB kabloyu değiştirin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Bgood

Arkadaşlar yaklaşık bir yıldır P9 kullanıyorum ve bugün başladı telefonum şarjdayken uğraşınca pili dolmuyor ve hatta pili boşalıyor aynı sorunu yaşayan var mı ?
    Bu sorunu yaşayan başkalarıda vardı konuda önceden, Ben yaşamadım hiç gerçi çok fazla uğraşmıyorum ama uğraştığım zamanlarda görmedim bu tarz bir durum.
  • quote:

Arkadaşlar yaklaşık bir yıldır P9 kullanıyorum ve bugün başladı telefonum şarjdayken uğraşınca pili dolmuyor ve hatta pili boşalıyor aynı sorunu yaşayan var mı ?
    Ben bunu sıcak havalara bağlıyorum

• bulundum il baya sıcak 40 dereceleri görüyor şehir telefon boştayken bile çoğukez ısınıyor cebimde vs ama bu tlefonun sorunu değil çünkü hava baya sıcak belkide dediğiniz gibi havalardan kaynaklıdır.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

bulundum il baya sıcak 40 dereceleri görüyor şehir telefon boştayken bile çoğukez ısınıyor cebimde vs ama bu tlefonun sorunu değil çünkü hava baya sıcak belkide dediğiniz gibi havalardan kaynaklıdır.
    Batarya ve işlemci sıcak havalara gelemez ısınır ve çok enerji sarfeder misal klimalı odada sorun yokken güneş yiyen yerlerde saatlerce şarjın ilerlemediği hatta gerilediğini gözlemlerim hep. Telefon elden düşmüyor çoğumuzun. Bir de 2 senedir aynı pili kullandığımı ve kendi orijinal olmayan USB kabloyla şarj ettiğimi de belirteyim şarjı çabuk bitiyor artık bir ara pili değiştiriceğim de bakalım ne zaman

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi grandeamore -- 10 Temmuz 2018; 0:36:21 >
  • Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    Huawei P9 için Android Oreo güncellemesi yayınlandı - Teknoloji Haberleri - ShiftDelete.Net
    https://shiftdelete.net/huawei-p9-android-oreo-yayinlandi
    ,, arkadaşlar hadi bakalım oreo gelmiş yakın zaman inşallah bizede gelir hayırlı olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bgood -- 11 Temmuz 2018; 10:26:30 >

• quote:

https://shiftdelete.net/huawei-p9-android-oreo-yayinlandi ,, arkadaşlar hadi bakalım oreo gelmiş yakın zaman inşallah bizede gelir hayırlı olsun.
    Çinde yayınlandı ancak diğer ülkeler için yayınlanmayacağı söyleniyor.
  • atom-karınca A kullanıcısına yanıt
    Tüm haber sitelerinde önce çin sonra dünya genelinde yayınlanacağı belirtilir ve 9-15 Temmezda tüm kullanıcılara güncelleme gelmiş olacak.

https://m.donanimhaber.com/haberler/Android-8-tabanli-EMUi-8-guncellemesi-alacak-yeni-Huawei-cihazlari-duyuruldu.htm

• 
Sayfa: önceki 373374375376377
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.