Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (376. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Bahsettiğiniz habere göre birilerinin güncellemeyi almış olması gerek. Var mı acaba forumda 8.0 güncellemesi alan?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Başlığı Android 8.0 geldi geliyor diye güncellemek lazım

• quote:

Orijinalden alıntı: Bgood

Tüm haber sitelerinde önce çin sonra dünya genelinde yayınlanacağı belirtilir ve 9-15 Temmezda tüm kullanıcılara güncelleme gelmiş olacak.

https://m.donanimhaber.com/haberler/Android-8-tabanli-EMUi-8-guncellemesi-alacak-yeni-Huawei-cihazlari-duyuruldu.htm
    Aksine. Tüm haber sitelerinde güncellemenin sadece Çin ile sınırlı kalacağı yazıyor.

Areamobile
    Huawei P9: Frage nach Update auf Android 8 Oreo geklärt
    http://www.areamobile.de/news/47861-huawei-p9-frage-nach-update-auf-android-8-oreo-geklaert

• Huawei gibi dünya çapındaki bir firma Çinli Avrupalı diye ayrımcılık yaparsa büyük kullanıcı kaybeder sonuçta aynı cihaz aynı donanım üstelik Bı cihaz için oreo sürümü bu cihaz için çıkartmışken neden Avrupa’ya vermesin ekstra ne yapacak ki?

1 haftaya hepimiz alırız inş.

• Eger güncelleme sadece çinle sınırlı kalırsa bir daha asla Huawei almam. Gider bir tomar para bayılır iPhone'a geri dönerim.

• Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

Merhaba en ustte soldaki goz isaretı nedir nasıl kapanır yardımcı olurmusunuz

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanz61

Tepeden bildirim panelini aç göz konforu nu kapat

• Güncelleme Çinde sınırlı kalmaz bence, Büyük bir hata olur bu herşeyi düşünen bir şirket bununda bilincindedir diye düşünüyorum.
  • Tam iPhone'a geri dönerim dedim iPhone'lara da zam geldi şansıma sokayım

• quote:

Orijinalden alıntı: aslanz61

illuminati gözü o

• quote:

Orijinalden alıntı: grandeamore

Tam iPhone'a geri dönerim dedim iPhone'lara da zam geldi şansıma sokayım
    niye dönüyorsunki ios un performansı apple tarafından düşürüldü sar değeri yüksek + zam geldi hiç dönme orta segmentlere F/P ürünlerine yönel bu dolar kuru ile daha karlı çıkarsın diyecemde
    F/P ürünüde kalmadı son zamla üst segmen oldu

• quote:

Orijinalden alıntı: Celest

niye dönüyorsunki ios un performansı apple tarafından düşürüldü sar değeri yüksek + zam geldi hiç dönme orta segmentlere F/P ürünlerine yönel bu dolar kuru ile daha karlı çıkarsın diyecemde
    F/P ürünüde kalmadı son zamla üst segmen oldu

Alıntıları Göster
    Oreo P9'a gelmezse tepki olarak iPhone'a döneceğim. Ne demek öyle Çin'e var bize yok

• Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

Çinde dağıtlmaya çıktı Oreo güncellemesi yakında avrupa kıtasına gelicek biraz sabır ayrıca pekçok yeni özellik gelmiş olağanüstü denilecek birşey yok ama benim en beğendim özelliği kayan nagivasyonlar oldu parmak hareketleriyle ana ekrana dönme uzun basınca çoklu görevleri görme ekrandaki geri tuşunu falan kaldırıp bu kısa modları kullanabiliyosunuz ve buda ekranı bol bol kullanma anlamına geliyor güzel özellik.Ayrıca daha stabil ve arayüz daha kullanışlı oldunu belirtiyor kullananlar. Bir de sesli asitan özelliği gelmiş ama bu bizim ülkeye gelirmi bilmiyorum siri deneyimine yakın deneyim sundunu söylüyorlar ama büyük ihtimalle ülkemizinde kullanıma sunulmaz.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Sadece Çinle sınırlı kalırsa Huawei benim için biter

• Mate 10 lite gibi orta segment ve p9 dan daha zayıf özellikli bir telefona bile oreo gelip p9 a gelmezse huawei benim içinde biter.

• Evet benim için de biter.

• En kötü durumda çin romu kurup kullanma imkanımız olmaz mı ? Muhtemelen olur diye düşünüyorum

• XDA’da 8 gün önce yayınlanmış Oreo’nun geleceğine yönelik bir haber var.

https://www.xda-developers.com/honor-8-huawei-p9-huawei-mate-8-android-oreo-emui-8/amp/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: tanercskn

En kötü durumda çin romu kurup kullanma imkanımız olmaz mı ? Muhtemelen olur diye düşünüyorum
    Şu an için bu mümkün değil ancak bikaç kullanıcı üzerinde çalışacak sanırım bunun.
  • oreo gelmezse bi daha huawei almam. 2016'nın sonunda çıkan telefona bir sene mi güncelleme verecek huawei?

Böyle olursa bir sonraki telefonum xiaomi olur hiç olmazsa snapdragon kullanıyor.
  • 
Sayfa: önceki 374375376377378
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.