Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (378. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.775
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Oreo P9 için mutlaka gelecek ama biraz geç gelecek gibi duruyor. Özellikle Türkiye cihazlarına.

https://www.xda-developers.com/honor-8-huawei-p9-huawei-mate-8-android-oreo-emui-8/amp/

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • P9 lite 2017 ye dahi gelip bizim telefonlara oreo gelmezse yuh artık.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • P9 lite 2017 modeline gelmiş 8.0
  • Bence gelir. Gelmezse yuh ki ne yuh. Adamı Huawei'den zorla iterler

• quote:

Orijinalden alıntı: ctrl-alt-delete

Oreo P9 için mutlaka gelecek ama biraz geç gelecek gibi duruyor. Özellikle Türkiye cihazlarına.

https://www.xda-developers.com/honor-8-huawei-p9-huawei-mate-8-android-oreo-emui-8/amp/
    Bu site sağlam mı hocam her dediği çıkıyor mu ?

• Güncelleme kesin gelecek bence ama önceki sürüm gibi biraz geç olabilir, Birazda oparatörler yüzünden sanırım, Google kendi cihazlarına 9. sürümü yayınlamış diye bir haber okudum geçenlerde pixel 2'ye
  • arkadaşlar p9 u hiç factory reset atana oldu mu? hangi sürümde başlıyor acaba? 32gb dual kullanıyorum bir reset atmayı düşünüyorum da
  • Mevcut sürümünden

• Değişik bir sorunum var Turkcell hat kullanıyorum ve dün ilk defa şebeke gitti yani yalnızca acil aramalar yazısı geldi. Sonra düzeldi ama bugün tekrar oldu ve şuan şebeke gelmedi. Hattımda sorun olabilir diye hattı başka telefona taktım çalışmadı. Sonra P9'a başka hat taktım bu sefer de o çalışmadı. Acaba hem Turkcell hattım hem de telefonum aynı anda arızalanmış olabilir mi? Nasıl bir dertle baş başayım sizce?
  • quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Değişik bir sorunum var Turkcell hat kullanıyorum ve dün ilk defa şebeke gitti yani yalnızca acil aramalar yazısı geldi. Sonra düzeldi ama bugün tekrar oldu ve şuan şebeke gelmedi. Hattımda sorun olabilir diye hattı başka telefona taktım çalışmadı. Sonra P9'a başka hat taktım bu sefer de o çalışmadı. Acaba hem Turkcell hattım hem de telefonum aynı anda arızalanmış olabilir mi? Nasıl bir dertle baş başayım sizce?

Cihaza hard reset atın bakalım düzelecekmi?

Formatatmak.com
    Huawei P9 Format Atma Sıfırlama Reset - Formatatmak.com
    http://www.formatatmak.com/akilli-telefon/huawei/huawei-p9-format-atma-sifirlama-reset.html

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

quote:

Orijinalden alıntı: Akbell

Değişik bir sorunum var Turkcell hat kullanıyorum ve dün ilk defa şebeke gitti yani yalnızca acil aramalar yazısı geldi. Sonra düzeldi ama bugün tekrar oldu ve şuan şebeke gelmedi. Hattımda sorun olabilir diye hattı başka telefona taktım çalışmadı. Sonra P9'a başka hat taktım bu sefer de o çalışmadı. Acaba hem Turkcell hattım hem de telefonum aynı anda arızalanmış olabilir mi? Nasıl bir dertle baş başayım sizce?

Cihaza hard reset atın bakalım düzelecekmi?

http://www.formatatmak.com/akilli-telefon/huawei/huawei-p9-format-atma-sifirlama-reset.html

Alıntıları Göster
    Şuanda kendiliğinden düzeldi. Sürekli böyle git gel yapacaksa başıma dert açar. Sorunun hatta olma ihtimali mi daha yüksek telde mi sizce?

• Akbell kullanıcısına yanıt
    Anakartta sıkıntı olması muhtemel, daha önce başıma gelmişti, sürekli hat kopuyordu, bir gün hiç gelmedi servise verdim anakartı değiştirdiler...

• Selam arkadaşlar, Telefonu babama devretme ihtimalim var sizce bundan sonra ne alınabilir bütçe uçuk olmamak kaydı ile en fazla P20 lite olabilir bütçe olarak kısaca 2000TL bandında tavsiye varmı?
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Ben de aynı arayıştayım. Nokia 8 var o fiyata, bir de migroslarda mi 6 var benim gördüğüm (fiyatlar internette uçuk). İkisi de pek hoşuma gitmedi açıkçası.

• quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EBF85AD14

Ben de aynı arayıştayım. Nokia 8 var o fiyata, bir de migroslarda mi 6 var benim gördüğüm (fiyatlar internette uçuk). İkisi de pek hoşuma gitmedi açıkçası.
    Nokia 8 iyi bir model aslında hatta bu iki modelde iyi ama arayüz konusunda çok memnun olduğum için ilk tercihim bu marka olacak yine alıştım iyice, Ayrıca tasarım olarakda malum artık kalın çerçeve pek iyi olmuyor kafam P20'ye gidiyor ama o kadar para verilirmi bilemiyorum bir telefona.
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Arayüz konusunda Xiaomi'nin Huawei'den eksik kalacağını sanmıyorum. Benim de gönlümden p20 geçse de pek satan yok, fiyatlar da çok yüksek. Nedense p20 lite ve Pro bolca satılırken, p20 satan yer çok az. Google'da P20 diye aratınca filan hep lite çıkıyor.

Htc u11 de güzel aslında ama fiyatı düşmüyor bir türlü.

• Evet öyle diyorlar benzer şekildeymiş bu iki marka bu konuda, Ama ilk kullandığım android olan huawei ile devam etmek istiyorum bu sisteme olan önyargımı kırdı diyebilirim.
  • Mi 6 daha önce kullandığım için almak isteyenlere kesinlikle tavsiye ederim ama arayüz konusunda bence Huawei en iyi android telefon.

Huawei nin lite modellerinin alınmasını tavsiye etmiyorum P20 lite dahil. Herkes ram ve roma bakıyor ama işlemci bence hala en önemli etken...

• ulusalonur kullanıcısına yanıt
    Nokia 8 iyi bir seçenek gibi duruyor şuan
  • quote:

Orijinalden alıntı: ulusalonur

Anakartta sıkıntı olması muhtemel, daha önce başıma gelmişti, sürekli hat kopuyordu, bir gün hiç gelmedi servise verdim anakartı değiştirdiler...
    Sadece bana olmamış, gerçi bana bu mesaj gelmedi ama gelmeyenlerde de sorun çıkmış. İlginç gerçekten

• 
Sayfa: önceki 376377378379380
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.