Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (380. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.773
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Benimki p9 plus ithalatçı garantili. Nasıl olduğunu bilmiyorum. Ff ile bi kere nougat ya geçtim bi kere de güvenlik sürümü güncelledim zor zor. Mayıstan beri geri kalan güncellemeler otomatik gelmeye başladı. Annem cuma duası okurken telefon yanındaydı herhalde güncelleme gelip duruyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Evet son bir kac aydir otomatik gelmeye basladi. 395 geldi banada. Ama keske en son surum neyse direk o gelse adim adim ilerliyoruz bu durumda :) bu durumun ff den kaynaklandigini dusunuyorum. Acaba kaldirsam diger guncelleme gelecekmi diye merak ediyorum.

• Yeni güncelleme alan arkadaşlara önerim en son 399'da kalın bence en iyi sürüm oydu şuana kadar gerek batarya gerek performans konusunda.
  • Mobil veriyle sabahtan akşama 3-3.5 saat ekran süresi alıyorum maksimum. Eskiden böyle değildi sanki. Sürüm düşürebiliyor muyuz? Nougat'ın hangi sürümü en kararlı olandı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Heeh. Sağolasın iki arada kaldım şimdi :/

• Bu telefonlara ne zaman Oreo gelecek ya! Sıkıldım nougattan

• arkadaşlar huawei turbo cpu özelliği dağıtmaya başlamış p smart gibi giriş seviyesi tlfnda varken p9 amiral gemsine vermiyolar o güncellemeyi saçmalık huawei gözümden düştü ..... oreo vermediler daha oda ayrı konu

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 403 sürümünü yükleyen varmı, Önceki sürümlere göre nasıl?
  • En son 389 gelmişti başka güncellenme gelmedi Türkiye garantili

• Arkadaşlar cihazın ekranı çatladı.Buralardaki telefoncularda da ekran yok.Nereye gönderebilirim?

Cihaz ithalatçı garantili delta servise vermeyi düşünmüyorum.

Gms iletişim diye bir yer var.Oraya yollayacaktım ama yorumlar pek iyi değil?

Ne yapmalıyım daha önce hiç ekranı kırılan olmadı mı?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefon kendi kendine yüklemiş geçen gece 403 sürümünü, 402 sürümüne göre hem batarya hemde normal performans'da artma var yüklemenizi öneririm 402'den her şekilde güzel.
  • Bizimki hala 389'da?

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Glorfindel1907

403 sürümünü yükleyen varmı, Önceki sürümlere göre nasıl?
    Kaç kere yazdım kimse sallamadı. 403 deyim 4 5 aydır. Batarya süresi mükemmel.

• p9 lite modeline geldi 8.0 bizimki hala 7.0
  • quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Kaç kere yazdım kimse sallamadı. 403 deyim 4 5 aydır. Batarya süresi mükemmel.

Alıntıları Göster
    Bana geldikten bir iki gün sonra kendi yükledi sana baya önce gelmiş bu güncelleme
  • Selamlar.

P9 um birkaç gündür sürekli ekteki hatayı veriyor.

Yorumunuz nedir arkadaşlar? yeni bir uygulama yüklemedim, yeni bir izin vermedim.

quote:

Kablosu taramasıni açtığınızda, uygulamalar ve hizmetler kablosuz ayarı kapalı olsa bile istedikleri zaman kablosuz ağları tarayabilir

Huawei P9/P9 Plus  ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi)

• Adam akıllı pilden randıman alamamaya başladım. 389 yüklü, bu sürümle ilgili genel bir sorun mu (bir kaç kişi daha var çünkü bunu yazan), yoksa garantiye pilim az gidiyor diye versem mi? Bir faydası olur mu? Pilin durumunu ölçebileceğimiz bir uygulama var mı?
  • amet42 A kullanıcısına yanıt
    En iyi sürüm 403 eğer bu güncelleme mevcut ise yükleyin bazı sürümlerde batarya performansı oldukça kötü.
  • Selam, konuda yeniyimde derleme numarasının mi sonu 389?

Eğer öyle ise aynı sorun bende de var. Ya pil çok çabuk deforme oldu ya da gelen yazılım optimize de çok da başarılı degil

Ama bende sık sık kontrol etmeme rağmen (tr cihazı) hala 389 var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi fotocum -- 29 Ağustos 2018; 22:16:20 >
  • 
Sayfa: önceki 378379380381382
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.