Şimdi Ara

Huawei P9/P9 Plus ANA KONUSU (Android 7.0 Nougat Geldi) (374. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8.078
Cevap
64
Favori
385.776
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
6 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • C185401 sürümü bende çok şarj yemeye başladı marsmallow a döndüm daha stabil şarj yönünden daha iyi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ACİDBURN45 A kullanıcısına yanıt
    Aşırı bir fark göremedim ama banda biraz fark etti gibi geldi, Biraz düşmüş gibi batarya performansı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: ACİDBURN45

C185401 sürümü bende çok şarj yemeye başladı marsmallow a döndüm daha stabil şarj yönünden daha iyi
    Hocam nasil dondunuz eski surume. Ff uzerindenmi ?

• sezadem S kullanıcısına yanıt
    Ff den olmuyor ilk sayfada verilmiş bölge koduna göre rollback dosyasını indirceksin yine bölge koduna göre marsmallow firmware indirceksin genelde B180 B220 oluyor

İlk önce rollback dosyasını zipten çıkartıp hafıza kartında dload klasörü oluştur rollback içindeki update.app yi dload klasörüne kopyala

Telefonu kapat açarken ses kısma ses açma power tuşlarına aynı anda bas Huawei logosunda bırak emui sistemi kurmaya başlıcaları

Telefonu açtıktan sonra diğer yazılımı da aynı şekilde yapıyoruz telefonumuz açılıyor

Android 7 de en stabil sürüm B385

En çok şarj yiyen sürüm numaraları

B401

B397

B398

Yedeklemeyi bu hi suite den yapın

• ACİDBURN45 A kullanıcısına yanıt
    399 çok iyiydi bir sonraki güncellemede düzelmez ise 399'a dönmeye çalışacağım.
  • Android 6 7'sen stabil değil. Sadece şarjı daha iyi

• 7. sürüm B399 yazılımı çok çok iyiydi hocam batarya konusunda.
  • Tesekkurler hocam. Suan 393 teyim 7 ye gectim geceli sarj konusunda muzdaribim hicbiri duzeltmedi. İnsallah geri donuste duzelir bakalim.

• Android 6 kullanan arkadaşlar 7 güncellemesi geldiği zaman nasıl kapatıyorlar?
  • Mate 10 lite lara bile 8.0 dağıtımı başladı bizim telefonlara yok. Bu ne saçma bir şirket politikasıdır ya

• Çin de stabil oreo sürümü yayınlandı sira diger bölgelerde.

• Veinglory kullanıcısına yanıt
    Gelir yakın zamanda batarya konusunda düzelme olursa efsane olur :)
  • telefonu aylardır kullanıyorum aşırı derecede memnundum ancak son 1 aydır telefon felaket ısınmaya başladı yaza girdiğimiz için mi yoksa telefonda mı sorun var anlamadım kışın saatlerce oyun oynadığımda bile ısınmıyordu sizin telefonlar ısınıyor mu şu sıralar telefonla uğraşırken ?

• Arkadaslar muzik uygulamasina guncelleme gelen oldumu. Sadece muzik uygulamasi icin. Biraz once actigimda guncelleme var dedi guncelledim ama hic hosuma gitmedi. Ekran donmuyor donunce streo oluyordu. Bide muziklerin hepsi ayri ayri yerlerde genel bi liste yok uc bes tane klasor var onlarin icinde kafasina gore. Bi fikri olan varmi ?

• Yeni müzik uygulamasına bende güncelledim arayüz resmen ben ios'um diyor, ben begenıyorum eskısıden ıyı fakat şöyle bir sorun var. Müzik arama butonu yok, müziklerin sıralaması çok kötü ayarlanmıyor, ben şahsen müzik dinlemeyi çok seviyorum ve benım telefonumda 1500 tane müzik var, aralarında istediğim şarkıyı bulana kadar 10 dk geçiyor. Ve aynı zamanda animasyon hataları var bır kaç defa bunu mail attım huawei musice ama dönüş olmadı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökay.YILDIRIM

Yeni müzik uygulamasına bende güncelledim arayüz resmen ben ios'um diyor, ben begenıyorum eskısıden ıyı fakat şöyle bir sorun var. Müzik arama butonu yok, müziklerin sıralaması çok kötü ayarlanmıyor, ben şahsen müzik dinlemeyi çok seviyorum ve benım telefonumda 1500 tane müzik var, aralarında istediğim şarkıyı bulana kadar 10 dk geçiyor. Ve aynı zamanda animasyon hataları var bır kaç defa bunu mail attım huawei musice ama dönüş olmadı.
    Evet aynen dediginiz gibi. Arayuz guzel ama muziklerin duzeni falan cok kotu kendi kendine farkli klasorler ayarlanmis.

• quote:

Orijinalden alıntı: sezadem

Evet aynen dediginiz gibi. Arayuz guzel ama muziklerin duzeni falan cok kotu kendi kendine farkli klasorler ayarlanmis.

Alıntıları Göster
    AIMP tavsiye ederim.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

AIMP tavsiye ederim.

Alıntıları Göster
    AIMP Güzeldir ama benim size tavsiyem profesyonel olarak müzik dinlemek istiyorsanız lisanslı olarak aldığım POWERAMP'I tavsiye ederim sanal amfi kurup aracımda yüksek ses kalitesi ve dolgun bir bass alıyorum, tema desteği ve otomatik olarak albüm kapağı bulma gibi bir sürü ayrıntısı var. Çok ince detay ve özellik içeren güzel bir müzik uygulaması.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Gökay.YILDIRIM

AIMP Güzeldir ama benim size tavsiyem profesyonel olarak müzik dinlemek istiyorsanız lisanslı olarak aldığım POWERAMP'I tavsiye ederim sanal amfi kurup aracımda yüksek ses kalitesi ve dolgun bir bass alıyorum, tema desteği ve otomatik olarak albüm kapağı bulma gibi bir sürü ayrıntısı var. Çok ince detay ve özellik içeren güzel bir müzik uygulaması.

Alıntıları Göster
    Yok ben ücretsiz olarak tavsiye etmiştim yoksa powerampin eline su dökecek uygulama göremiyorum. Google Play sanal kart kabul etmediği için bir tane bile uygulama satın alamadım bugüne kadar. Kredi kartını da vermek istemiyorum nolur nolmaz diyerek.

• quote:

Orijinalden alıntı: ALBAY

Yok ben ücretsiz olarak tavsiye etmiştim yoksa powerampin eline su dökecek uygulama göremiyorum. Google Play sanal kart kabul etmediği için bir tane bile uygulama satın alamadım bugüne kadar. Kredi kartını da vermek istemiyorum nolur nolmaz diyerek.

Alıntıları Göster
    Bende turkcell'in kampanyası salla kazan cıktığı zamanan salladım şansıma 10 TL'ydi yanlış hatırlamıyorsam google playde geçerli para verdi öyle aldım bende. ama genede kartla ugrasmayım dersenız paycell kullana bilirsiniz.
  • 
Sayfa: önceki 372373374375376
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.