Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (6. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
473
Cevap
27
Favori
24.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    P60 pro ile çekmiştim 😉

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]
  • True_Sun kullanıcısına yanıt
    Hele bir dağlara çıkayım bakicaz hangisi iyi yada değil ama detay olarak inanılmaz farkediyor gece yaptığım portre cekimlerin de pura ultra müthiş detay veriyor ve gördüğün renkleri doğal olarak veriyor x3.5 da bile detaylar şahane ne görüyorsan onu çekiyor misal gece fotoların da P60 pro da otomatik çekimlerin de yukarı da ki verdigim örnekler de iso değerlerini çok yüksek tutuyor ve foto da ışık patlıyor şöyle örnek vereyim P60 pro da gece çekimlerin de bas çek deklanşör basar basmaz çekiyor mudahele ediyor iso değerlerini yüksek tuttuğu için pura ultra da gece çekimlerinde ışık olmayan yerde deklanşöre bastığında 2 saniye bekliyor sensör ışık almaya çalışıyor yani fotoğrafi işliyor detayları ile

Pura

P60 pro

• Çık gel hocam bekliyoruz resimleri...

Elinizde p 60 pro da var mı? (olsa aynı resimlerde kıyas Güzel olurdu)
    Şu an var çekiyorum yarın daha çok çekerim ama en zorlayıcı gece çekimleri orda bariz pura önde gündüz cekimlerinde bir fark göremezsin doğal renkler harici ikiside güzel çeker
  • Pura

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

P60 pro
    HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 15 Haziran 2024; 22:36:40 >

• Pura

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

P60 pro

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

İki fotoğrafi da işleyip kiyaslayalim dedim yıldızlar hangisin de daha fazla 😉

Pura

P60 pro

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 15 Haziran 2024; 23:22:11 >

• En azından gece çekimleri için "ölümcül bir fark" değil ama bariz pura 70 gibi...

Özellikle (gece resimleri) Pura da 2. p 60 pro 1. resimde bariz belli oluyor.

Ancak son resimlerde zoom yapınca yürüyen çocuklar ve park halindeki kia ya bakınca da kafa karışıyor biraz...

Ancak ne dersek diyelim bu resim ler demetinde pura 70.

Emeğinize sağlık

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi True_Sun -- 15 Haziran 2024; 23:31:13 >
    Güzel tespit ettiniz çok daha az gürültü ile işliyor fotoları pura ama dediğiniz gibi öyle aman aman bir fark yok pura dediğiniz foto da iso degerini 25400 çıkardı gürültü yok denecek kadar az P60 pro 12500 kadar çıktı gürültü farkediliyor ve çok daha az yıldız var foto da büyük sensörün farkı burda çıkıyor benim gibi derdi astro fotoğraf olmayan için çok da önemli bişi değil teşekkürler

P60 pro

• Pura 70 Ultra beklenildiği gibi daha iyi performans veriyor, Gerek yazılım anlamında gerek donanım anlamındaki geliştirmeler ile bu beklediğimiz şeylerdi, Özellikle ana kamerada detay farkı belli ediyor ve tele kamerada yazılım dahada iyileştirilmiş gibi, Buradaki asıl sorun sadece fiyatlandırma.

Şuan P60 Pro'yu satsam üzerine yine en azından 40K ödemem gerekiyor 70 Ultra için, işin bu tarafından bakarsak geçiş için değmez kesinlikle, Fiyat politikasını yeniden gözden geçirmesi gerekiyor Huawei Türkiye ekibinin özellikle.

• Mükemmel bir inceleme.
    Alp Gursoyyoutube
    Huawei Pura 70 Pro İnceleme - Kullandığım en iyi makro kameralı telefon!
    https://www.youtube.com/watch?v=afGq82UJDlk&feature=youtu.be

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

30k ya da kaç günde satacaksın son kullanıcıya mı telefoncuya mı

30k ya satamazsın P60 proyu.Alıcısı yok bir kere.Acilse özellikle telefoncular bile geri çevirir almak isteyen de 15 bini ancak verir.

• 15k düşen p60 varsa pure serisini hayal bile edemiyorum 70k alip 30-40k satmak gibi birşey bu marka sanirsam alinip ömürlük kullanim için olsa gerek:)
  • headhunter kullanıcısına yanıt

Telefoncuya telefon satan varmı hala?

İyimser olarak bu cihazın ederi temiz ve garantili ise 28-32K şuan ikinci elde bana göre, Daha öncede benzer yorumlar görmüştüm ama garantili P40 Pro alıp bir süre sonra daha yüksek fiyata satmıştım yaklaşık 4-5 ay sonra.

15K dediğiniz YD bile olmaz bu model. İçinde google yok diye bu kadar abartmayın 

hocam samsung telefon değişiminde bile 10k ya alıyor düşünün. siz haklısınız ederi 28-32k dır ama piyasası yok maalesef.

Değişim kampanyalarında zaten İphone dışında doğru düzgün fiyat almak mümkün değil hocam, Lakin yine elden satışlarda daha fazlaya gider cihazlar, Evet piyasası az alacak kişiler sınırlı tabi orası ayrı.

• Bu arada Yeşil renk 80K geçmiş şaka gibiHUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] 

Huawei cihazlarimi her daim istediğim fiyata sattım telefoncu 25k veriyor şu an bende 30k sahibinden satışa koydum elbet satılır sıkıntı yok bu cihazın tadını almış her insan hakkını verir
  • Pura ultra HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

P60 pro

• 
Sayfa: önceki 45678
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.