Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (7. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: karpuz-cekirdegi Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 1 Misafir - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
414
Cevap
27
Favori
21.139
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hepsi burada da bir tane var oda fiyatı 81k yazmış Huawei mağazasın da 69k ve hediyelerle beraber
  • yok mu kargosu gelen
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt
    P60 hala çok iyi.

Edit p70 ten çok iyi anlamında değil yanlış anlaşılmasın :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 21 Haziran 2024; 22:9:0 >
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Tabiki hala güzel hala kalite P60 pro fiyat performans olarak bence daha çok tercih edilebilir
  • 70 pure Kullanan kıymetli arkadaslar, rica etsem google problemi ile alakali yorumlariniz ve goruslerinizi paylasirmisiniz ?
    Sırayla mate 20 pro sonra mate 40 pro sonra mecburen Samsung s24 ultra ya gecen birisi olarak soruyorum.. Huaweinin tadı hic birinde yok. Google sorunu gercekten çözüldü mu ? Konum paylaşırken saçmalıyor mu gene? Banka app leri çalışıyor mu ?
    En önemlisi bu çektiğiniz harika resimler Instagram yukleyince kalite gene sacma sapan oluyor mu??

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arif.5050 -- 22 Haziran 2024; 11:29:12 >
  • Tek cekincem bankalar bi sıkıntı olur mu güvenlik açısından ondan dolayı cesaret edemiyorum

• arif.5050 A kullanıcısına yanıt
    Bankalarda hiç problem yaşamadım p40 dan buyana konum da problem yok doğru atıyor Instagram her Android telefon da aynı ben bu yüzden aeroinstgram kullanıyorum full kalite yüklüyorum bütün paylaşımlarimi migrog içinde gömülü geliyor bütün Google uygulamalarını kullanıyorum pura da
  • Soru pura 70 de geldi p 60 pro kullanıcısı olarak cevap vereyim...

Gms olmadan kullandığım (p40 lite) Huawei lerde hiç bir banka uygulamasında sorun yaşamadım

Gerek güvenlik olarak gerekse uygulama sorunu olarak.

Bankaların mobil uygulamaları da qr kod işlemleri de sorunsuz çalışıyor. (akbank, garanti, teb, enpara, ziraat, btc)
  • True_Sun kullanıcısına yanıt

Ek olarak yapıkredi'de sorunsuz çalışmaktaHUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] 

• P60 pro x3.5 gece portre

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

Pura ultra x3.5 gece portre
    HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

• P40 lite kullanıyordum 3 yıldır yenileme zamanı geldiğini düşündüm ve pura 70 aldım. Google sorunu tamamen çözülmüş durumda. Kupon ile 38 bine denk geldi kulaklık hediyesiyle.
  • t3ntativ3 kullanıcısına yanıt
    Android auto denediniz mi?
  • hakankarli kullanıcısına yanıt

Denemedim ama çalışıyor. Aracım olmadığı için denemedim.

• valla cihaz harika...muhteşem... ohbe sonunda google sorununu cihazın içine microG gömmüşler...tüm google servisi isteyen programlar sorunsuz çalışmakta... mate 70 e kadar kullanırım...

• t3ntativ3 kullanıcısına yanıt
    Yok mu bir kişi arabasında kullanan bu telefonu arkadaşlar 🙏.
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt

hocam telefonu ilk açtığımızda tüm google uygulamaları yüklü mü geliyor

• hakankarli kullanıcısına yanıt

Selamlar, Ben geçen hafta aldım Pura 70 modelini 1 haftadır kullanıyorum, Android Auto çalışıyor gbox ile play store üzerinden uygulamayı indirip bildirimler, konum gibi uygulamanın istediği izinleri vermemiz ve google speech recognition and synthesis uygulamasını yüklemek gerekiyor sonrasında sıkıntısız bir şekilde çalışıyor, keza diğer uygulamalar da öyle whatsapp yedeğini gdrive üzerinden yükleyebildim. Sadece kişiler gelmedi onu da BT üzerinden telefona aktardım sorun çözüldü.

• Quadrupoll kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler 🙏
  • pura 70 serisini yurt dışından alsak android gibi sorunsuz kullanabilirmiyiz acaba

• yorumdum apple dan artık farklı bir deneyim istiyorum telefonun görünüşü de harika ama emin olamıyorum

• 
Sayfa: önceki 56789
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.