Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (9. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
27
Favori
24.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hayırlı olsun güle güle kullanın tasarım olarak bugüne kadar kullandığım en iyi cihaz aldığım da ilk gören arkadaşım bu ne böyle mücevher gibi demişti buna kılıf takılmaz demişti 😉

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 13 Temmuz 2024; 0:39:37 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

TR den aldıklarımızın kutu içeriğinde şeffaf kılıf çıkıyor mu ? diğer kılıflarla telefonu gizmeye hiç gerek yok bence de. Teşekkür ederim

benim tek emin olamadığım bizim cihazlar global olduğu için sürekli güncelleme almıyormuş , bir de harmonyos next varmış sanırım global e gelince her şey güzel olacak diyorlar ya bakalım :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 13 Temmuz 2024; 0:52:42 >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Pro kutu içeriğini bilmiyorum ama mutlaka kılıf çıkıyor her seride ultra da manyetik kılıf çıkıyor çok şık ama yanlari açık riske gerek yok özel davetlerde kullanıyorum telefon gelmeden Ali express den 3 kılıf almıştım onları kullanıyorum

kesinlikle katılıyorum.

ben fujifilm kompakt makinemi satma kararı bile aldım bu kamera sayesinde şahsen artık saf fotoğrafçılık özellikle bitti ve yenilikçi olanlar için AI ve tabii ki amiral gemilerin yaptığı başyapıtlar artık kabul edilir oldu.

ürün çekimlerinde gerçekten çok iyi sonuç alıyorum pura 70 ultra'da. hatta bu makine sayesinde 500px'e giriş yaptım diyebilirim.

hayır kendisine ait özel desen kılıf çıkıyor hangi renk ise.

• beyaz hocam almışken saatide yapıştırdım geçtim :)

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

yabancı kutu açılışında bu şekilde bir kılıf çıkıyor 70 pro da bakalım bana nasıl bir şey gelecek

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 13 Temmuz 2024; 1:36:42 >

• ah pardon pro olduğunu okumamışım.

bu arada makro çekimleri çok güçlü olduğu için internet ortamında flaş difüzörü bulan olursa burayı beni de etiketleyerek yeşillendirebilir. :)

kesinlikle böcek, kelebek, tropikal çiçeklerde ihtiyaç en iyi görüntüyü alabilmeniz için.

ben emaneten a4 kağıdıyla denedim güneş ışığında çok güzel görüntü aldım.

bu daha a4 ile ve elimde tripod olsa demek ki muazzam iş çıkacakmış.

• mrsoldz M kullanıcısına yanıt
    Ultra Lara özel geliyor o kılıflar ben kahverengi aldım kahverengi desenli manyetik kılıf çıktı pro yada düz modeline normal kılıf geliyor

Godox reflektör seti aldım siyah gümüş altın beyaz renkli mevcut bir de güçlü ışığı süzen bir tül siyah rengi makro da kullanıyorum iyi oluyor

Siyah fon örnekleri

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

hangi ölçüler?

detaylara özen gösterirsek çok güzel fotoğraflar çıkaracak bu telefon.

şöyle bir şey olsa bile yeter.

Custom Smartphone Light Diffuser | Mobile Light Diffuser (doyuk.com)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsoldz -- 13 Temmuz 2024; 1:58:21 >
    60 cm olanı aldım katlayıp çantasına koyunca da cantama sığıyor her yere götürüyorum böyle bir spot ışık lazım bana soft bu attığım örnekler de çok şansizdim aşırı rüzgar vardi netlemelerde hep sorun oldu bakalım bu hafta sonu nasıl olucak çekimlere devam 😉

• iphonecular kılıfa para harcar puracılar fotoğraf için aksesuarlara :)

bu arada chatgpt yi çalıştıran bir yöntem vs bulabilir ya da denk gelirsen lütfen bilgilendir beni. halen araştırıyorum. tşkler.

wow

alışverişten kazandığım puanlar kılıfın yarı fiyatı puanlar yüklenince bende alırım manyetiklerden

• düzeldi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 13 Temmuz 2024; 15:28:40 >
  • HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

• HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

WhatsApp dışında hiç problem yok 10 numara ama WhatsApp ı kuramıyorum her şeyi denedim başka Android cihazlarda da aynı sorunu alanlar varmış özellikle modlu olanlarda WhatsApp İn kendi sitesinden indirdim playstore den indirdim aynı maalesef

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

Aurora Store üzerinden denedinizmi?

Evet bende cihazı kurarken yüklemişim şimdi baktım evet çalışmıyor... Araştırıyorum...

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 7891011
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.