< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 13 Temmuz 2024; 0:39:37 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (9. sayfa)
-
-
TR den aldıklarımızın kutu içeriğinde şeffaf kılıf çıkıyor mu ? diğer kılıflarla telefonu gizmeye hiç gerek yok bence de. Teşekkür ederim
benim tek emin olamadığım bizim cihazlar global olduğu için sürekli güncelleme almıyormuş , bir de harmonyos next varmış sanırım global e gelince her şey güzel olacak diyorlar ya bakalım :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 13 Temmuz 2024; 0:52:42 > -
eğer izlememiş olan varsa da şunu bırakayım
-
Pro kutu içeriğini bilmiyorum ama mutlaka kılıf çıkıyor her seride ultra da manyetik kılıf çıkıyor çok şık ama yanlari açık riske gerek yok özel davetlerde kullanıyorum telefon gelmeden Ali express den 3 kılıf almıştım onları kullanıyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
kesinlikle katılıyorum.
ben fujifilm kompakt makinemi satma kararı bile aldım bu kamera sayesinde şahsen artık saf fotoğrafçılık özellikle bitti ve yenilikçi olanlar için AI ve tabii ki amiral gemilerin yaptığı başyapıtlar artık kabul edilir oldu.
ürün çekimlerinde gerçekten çok iyi sonuç alıyorum pura 70 ultra'da. hatta bu makine sayesinde 500px'e giriş yaptım diyebilirim.
-
hayır kendisine ait özel desen kılıf çıkıyor hangi renk ise.
-
beyaz hocam almışken saatide yapıştırdım geçtim :)
yabancı kutu açılışında bu şekilde bir kılıf çıkıyor 70 pro da bakalım bana nasıl bir şey gelecek
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 13 Temmuz 2024; 1:36:42 >
-
ah pardon pro olduğunu okumamışım.
bu arada makro çekimleri çok güçlü olduğu için internet ortamında flaş difüzörü bulan olursa burayı beni de etiketleyerek yeşillendirebilir. :)
kesinlikle böcek, kelebek, tropikal çiçeklerde ihtiyaç en iyi görüntüyü alabilmeniz için.
ben emaneten a4 kağıdıyla denedim güneş ışığında çok güzel görüntü aldım.
bu daha a4 ile ve elimde tripod olsa demek ki muazzam iş çıkacakmış.
-
Ultra Lara özel geliyor o kılıflar ben kahverengi aldım kahverengi desenli manyetik kılıf çıktı pro yada düz modeline normal kılıf geliyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
-
hangi ölçüler?
detaylara özen gösterirsek çok güzel fotoğraflar çıkaracak bu telefon.
şöyle bir şey olsa bile yeter.
Custom Smartphone Light Diffuser | Mobile Light Diffuser (doyuk.com)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrsoldz -- 13 Temmuz 2024; 1:58:21 > -
-
iphonecular kılıfa para harcar puracılar fotoğraf için aksesuarlara :)
bu arada chatgpt yi çalıştıran bir yöntem vs bulabilir ya da denk gelirsen lütfen bilgilendir beni. halen araştırıyorum. tşkler.
-
wow
-
alışverişten kazandığım puanlar kılıfın yarı fiyatı puanlar yüklenince bende alırım manyetiklerden
-
düzeldi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 13 Temmuz 2024; 15:28:40 > -
-
-
Aurora Store üzerinden denedinizmi?
-
Evet bende cihazı kurarken yüklemişim şimdi baktım evet çalışmıyor... Araştırıyorum...
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X