Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (11. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: bulentataseven Daha Az
1 Kayıtlı Üye (1 Mobil) ve 4 Misafir - 4 Masaüstü1 Mobil
5 sn
474
Cevap
26
Favori
24.549
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Hocam,iPhone pro Max 80 bin TL Samsun s24 ultra 79 bin TL iken ben pura ultrayi 67 bin TL ye aldım yanında almak istediğim freebuds pro 3 kulaklık bir yıl uzatilmis garanti ( seneye satarken iki yıl garantisi olucak bir üst p serisine geçmek için bu bir Avantaj) bir de ilk 50 kişi içine girdiğim için saat hediye geldi ve cihaz Samsung ve Apple dan hem foto konusunda hem tasarım konusunda iyi yani fiyatı çok da eleştirmeye gerek yok Google uygulamalari var şu an yağ gibi akıyor cihaz sorunsuz kullanıyorum 😊

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

İşte üst seviye cihazlar herkese hitap etmiyor hocam P60 Pro'ya 36K verdim şuan en fazla bir cihaz için 40-45K arası veririm mesela onlarda memnun etmez pek :)

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Kişisel değil ben reelist yaklaşmak istedim hocam yanlış anlama sakın beni 😊

Merhaba, size iki konu sormak istiyorum.
    1. Android auto kullaniyor musunuz? Sorun var mı?
    2. WhatsApp ve bankalarda sorun yasiyor musunuz?

Yok hocam yanlış anlaşılacak birşey yok, Ben cihazı oldukça beğeniyorum lakin fiyat benim için çok fazla o yüzden telefon alacak olsam listemin dışında kalır bir çok diğer amiral gemileri gibi  

• hakankarli kullanıcısına yanıt
    Android auto kullanmıyorum denemedim ama eren erdemin videosu var YouTube da o kullanıyor pura ile diğer uygulamaların hiçbirinde sorun yok hepsi stabil

• Telefonu inceleme fırsatım oldu, tüm seriyi de inceledim.

Bana göre tek eksiği sadece 5G, başka bir sorununu görmedim.

Tabii bu kişisel bir yaklaşım, bana göre yoktur ama başkasına göre bir sürü eksiği vardır.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
    Google servisleri kurmak işi cok uzun ve stabil görmedim. Sonrasinda WhatsApp sıkıntıları da çıktığını okuyorum. O yuzden riske giremedim, Vivp x100pro siparisi verdim.

Gms yi kurmana gerek yok içinde kurulu geliyor sadece bazı seçenekler var onları uygulamadan aktif ediyorsun oda 8 saniye sürüyor ve gayet stabil çalışıyor 😉 hayırlı olsun ayrıca WhatsApp sorunu butun cihazlarda oluyor Android olan tüm cihazlar da problem çıkıyor ama ben yaşamadım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 29 Temmuz 2024; 14:9:34 >
  • Telefonun tasarımı dehşet, sırf tasarımı için pro versiyonunu almak istiyorum ama 5g olayı biraz moralimi bozuyor. işelmci falan umrumda değil, sonuçta telefonda yaptıklarımız belli.

acaba 5g donanım olarak var da, yazılım olarak mı devredışı? yani bu işlemcide 5g donanım olarak yok mu arkadaşlar?

huawei ilerde, bu telefona 5g desteği verebilir mi yani?

• ByAliTR kullanıcısına yanıt

Kirin 9010 5g destekli.

Ancak Pura 70 serisinde sadece anavatanında 5g desteği sunuyor ve diğer bölgelerde 4g olarak geliyor, diye biliyorum.

Avrupa sürümünde ise 5g yok.

Yazılımla mı yoksa işlemci bazında mı kapalı, bilinmiyor.

Yazılımla kapalı olsa bile böyle konularda Huawei'ye bel bağlayıp beklenti içerisinde olmayın, derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lomax. -- 31 Temmuz 2024; 15:11:2 >
  • ByAliTR kullanıcısına yanıt
    Ambargo olayı biterse Google da gelir 5g ama şöyle bir gerçek var 4.5g de Turkcell ile çoğu yerde 70 MB hız alıyorum merkezi alanlarda 150 MB yani ne gerek var 5g ye diye düşünüyorum ayrıca bizim ülkeye minimum gelme suresi 2 yıl her sene telefonu değiştirdiğime göre de bence 5g detayı çok önemli değil

google de hiç bir sorun yok ve çok basit ama ben whatsapp kuramadım sürekli orjinal olmayan whatsapp hatası aldım sonra önceki telefonuma döndüm mecburen

• Pura 70 35 bin e alınır mı ? Daha önce hiç huawei kullanmadım. Lg g7 kullanmıştım amiral gerisi sayılabilecek, gerisi orta ve düşük sınıf cihazlar. Aslında niyetimde yurtdışı S23 ultra veya S24 ultra almak vardı ama huawei in kameralarını epey methediyorlar. Karar veremedim

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karakteristik61 kullanıcısına yanıt
    O fiyata P60 pro alabilirsin düz modeli için o fiyata hacet yok

• karakteristik61 kullanıcısına yanıt

Kamera olarak Huawei daha iyi olur lakin google servisleri kullanan uygulamalar çoksa vs iyice araştırmanız lazım pişman olmamanız için, Son 4 senede en uzun kullandığım model P60 Pro oldu kamerası çok iyi her kullanıcıyı memnun eder.

• Merhaba, Pura 70 düz modelini kullanan varmı acaba.Pili nasıl gidiyor artı eksi yönleri nedir.
    Huawei'nin sitesinde 2500 ek kuponla 34500 lere geliyor.Alınırmı sizce önerirmisiniz.
    Yerli sitelerde inceleme videosunuda göremedim düz modelin.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi _black_eagle_ -- 20 Ağustos 2024; 14:21:14 >
  • headhunter kullanıcısına yanıt
    Merhaba, WhatsApp sorununuz çözüldümü acaba cihazınız Pura 70 puroydu galiba.
    Bende Pura 70 almayı düşünüyorum ondan sordum.

• _black_eagle_ _ kullanıcısına yanıt

hocam ben whatsapp sorununu çözemedim tüm işlerim whatsapp dan yürüyor bekleyecek zamanım yoktu 2-3 gün hafta sonu idare ettim sonrasında iade ettim sanırım belli bir süre öncesinde yükleyenlerde veya eski telefonun elindeyse cihazı yeni telefona aktarırsan sorun yok ama sıfırdan kurulumda kurulmuyor iphone a geri dönünce bu sorunu yaşamadım. yalnız forumlarda google da araştırdığım kadarı ile xiaomi vs kullananlarda da bu sorun var herkes de olmasa da. şuan da durum nedir bilmiyorum ama gönül rahatlığı ile alabilirsin iade hakkın var sonuçta 15 gün içinde bir zorlukta çıkartmıyorlar.

• headhunter kullanıcısına yanıt
    Merhaba, size bikaç detaylı soru soracaktım
    Telefonu ilk kurarken önce Microg aktif edip ayarlarındaki izin verme işlemlerini yapıp çentik olmayan kutucukları tıkladınızmı
    App storeden mi kurdunuz WhatsAppı
    yoksa Gboxtanmı
    Aurora storeden indirmeyi denedimizmi
    Bunlara rağmen mi WhatsApp uyarısı çıktı acaba
    Hiç biri olmadı format atıp tekrar denedinizmi
    bilgi verirseniz sevinirim

• 
Sayfa: önceki 910111213
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.