MicroG'den haberiniz var mı acaba google yazılımlarını doğrudan çalıştırıyor diyor denediniz mi ? Whatsapp problemi olduğunu okudum siz yazılımları nereden indiriyorsunuz ? Şimdiden sağolun cevabınız için. |
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (13. sayfa)
-
-
Migrog telefonun içine gömülü halde geliyor tek yapmanız gereken migrog içine girip gerekli ayarları yapıyorsunuz daha sonra aurastoreden istediginiz uygulamayı kurun ve kullanın WhatsApp problemi hiç yaşamadım çalışmayan tek uygulama chatgpt ama Microsoftun copilot yapay zeka uygulamasını kullaniyorum gayet hoş ve güzel WhatsApp sorunu sadece Huawei cihazlarda olmuyor diğer cihazlarda da oluyor meta bir dizi güvenlik önlemi almış gibi modlu WhatsApp kullananların peşinde yada WhatsApp üzerinden dolandırıcılık yapanların onunda çözümü Google olan bir Huawei cihazdan WhatsApp uygulamasını klonlayip tekrar cihazınıza yüklüyorsunuz sorunun çözüldüğünü söylüyorlar yapanlar çok şükür bugüne kadar hiç bir problem yaşamadım fotoğraf çekmeyi seviyorum bunun için de en iyisi benim için Huawei
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
çok sağolun detaylı cevaplar için
-
Yurt disi alsak bu telefonu , kaydi kuydu varmi ,pasaport disinda server vs durum nedir ?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Maalesef kayıt yok. Alırsanız pasaport kaydı şart
Android auto calisiyormu peki denediniz mi, arbaada hic ? ozaman magazadan almak en iyisi
Henüz almadım hocam alma arefesindeyim ben de. Çalıştığını söyleyen arkadaşlar var hatta youtubede videosu olması lazımdı.
Evet android auto için bir sürü video pura serisinde çalıştıran ben de kullanmadığım için bir şey diyemem ama Facebook da Huawei ailesi diye bir grup var ordada çalıştıranlar var yardımcı olurlar
MicroG, dediğiniz olay Gbox dan bağımsız mı
-
İkisi de birbirinden bağımsız. Gbox, Google yazılımlarını sanallaştırarak kendi üzerinden çalıştırıyorken son güncelleme ile MicroG sayesinde doğrudan telefona kurulup çalıştırabiliyor artık.
-
hocam aurora store u indirmek istiyordum da appgallery'de bulunmuyor sitesinden mi indirmek gerek acaba
-
Evet kendi sitesinden indirmeniz gerekiyor
Selamlar,
ben de apple'a veda edip , huawei evrenine dahil oldum. Huawei pura 70 ve GT5 pro ile bendekileri ( İp 14 pro max, ap. watch ultra) emekliye ayırdım.
Mediamarkt'te telefon değişimi yaparak aldım. Telefonun kamerası, hızlı şarjı ve sorunsuzluğu beni çok etkiledi. Ekranı da oldukça başarılı. Zaten çok fazla oyun oynayan biri değilim, ama merakımdan denedim. Kasılma , ısınma yaşamadım. Tek ısınma ultra şarjdayken oluyor, bu da çok normal. Gece yatarken hem saati hem de telefonu şarja takmalar, bir yere giderken acaba şarjım biter mi korkularım nihayet sona erdi.
Tabii daha 10 günlük kullanıcıyım. Bunlar ilk deneyimler. Zaman geçtikçe neler olur , onu da göreceğiz.
-
Ben de uzun zamandır kullanıyorum. Hiç bir sorun yaşamadım. Umarım böyle devam eder. Google uygulamalarında ve bildirimlerde en ufak sorun olmadı.
Hayırlı olsun güle güle kullanın Huawei ekosistemi candır 😊
Zamanın windowsphone’u . Bir uygulama için kırk takla atıyoruz
Arkadaşlar herkese selam ben şuan iPhone 11 kullanıyorum ve yeni bir Huawei telefona geçmeyi düşünüyorum ancak kafamda bazı soru işaretleri var. Ben çok fazla cep telefonunda oyun oynamam hatta hiç oynamam benim için önemli olan bataryasının uzun süre dayanması kamerasının iyi olması ve sosyal medyada bana sorun yaşatmaması. Diğer kafamdaki soru işaretleri ise şunlar;
1. Google sorunu hakkında çekincelerim var.
2. WhatsApp‘ta sorun devam ediyor mu? bu sorun çözüldü mü? ben de yeni model bir Huawei telefon alırsam eğer WhatsApp ile sıkıntı yaşar mıyım? Eğer WhatsApp sorunu yaşarsam bunun çözümü nasıl oluyor?
3. Bir diğer kafamdaki önemli soru işareti ise banka uygulamaları hakkında. Banka uygulamalarında herhangi bir güvenlik sorunu yaşanır mı diye korkuyorum açıkçası ve yüklenmeyen bir banka uygulaması var mı? Bu banka uygulamalarını Huawei app galeriden mi yoksa Box üzerinden mi yüklenmesi gerekiyor?
Vereceğiniz cevaplar için şimdiden teşekkür ederim.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ertugrulkose -- 16 Ekim 2024; 6:36:27 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bu bahsettiğiniz sorunların hiç birisi bende olmadı. Fakat bende olmaması bu sorunların olmadığı anlamına da gelmiyor. Google uygulamaları bende sorunsuz çalışıyor. Bankacılık uygulamalarını kullanıyorum. Okuduğum kadarıyla en çok rastlanan sorun WhatsApp problemi. Neyse ki böyle bir problem de olmadı.
Merhaba bu bahsettiğiniz sorunların hiç birini yaşamadım aksine pura serisinde Google sorunu olmuyor bütün uygulamaları kullanabiliyorsunuz migrog gömülü geliyor 2 dakikalık bir ayar dan sonra aurastore üzerinden bütün uygulamaları kuruyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X