dediklerinizin hepsini denedim, ayrıca whatsapp ın kendi sitesinden de indirdim yine olmadı, telefonı sıfırlayıp yine denedim olmadı. evet bunlara rağmen aynı uyarı çıktı. |
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (12. sayfa)
-
-
Anladım, teşekkür ederim.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Neden android 12
14e yükseliyor mu?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
P30 Pro kullanıcısı olarak nerdeyse Pura 70 Ultra siparişi verecektim ki şu WhatsApp kurulum problemi korkuttu beni.
Arkadaşlar bir sorum var. Google marketi olmayan huawei telefonlara Watsab instegram ve işbankası uygulaması appstordan yükleniyormu. Harici kaçak yolları sormuyorum. Tlf alınca direk kurabilirmiyiz bu uygulamaları.
P30 pro ile pure ayni işletim değil mi.? Whsap sorunu varsa genel sorun olmali,cihazda sorun olma ihtimali olabilir mi.?
Nova 11pro yu çok begeniyorum. 3 uygulama çok önemli Watsab instegram işbankası bunlar varsa alacağım. Apk ile yüklemek istemiyorum
Merhaba WhatsApp sıkıntısız çalışıyor bir yerde hata yapıyorsunuz ilk kurulum yaparken önceki telefonunuzda WhatsApp ı silmeyin kurulum esnasında önceki telefonunuza WhatsApp üzerinden gönderilen kod u istiyor kod'u girince stabil çalışıyor
Telefon zehir gibi Google Play store uygulamaları stabil çalışıyor. Sıkıntı yaşayan arkadaşlarım kurulum yaparken acele etmeden kurulumu bitirin. YouTube de doğru kurulum videosu var izleyin.
hocam nerede hata yapacağım allah aşkına :) telefonu satmıştım bunu alınca, google yazın aynı sorunu yaşayan binlerce kullanıcı var he herkes de mi çalışmıyor hayır ama bazılarında çalışmıyor. hattı huawei den takıp test için yasaksız bir cihaza takınca hemen normalde döndü.
-
P40'tan itibaren Huawei, ABD ambargosu yedi diye biliyorum. En azından P30 serisinde bir problem yoktu.
Almayın böyle cihazları , bugün wp da sorun çıkar ki zaten sorun var şikayetvara girince görüyorsunuz . yarın da banka uygulamalarında sorun çıkar .
huawei cihazlar çok büyük bir risk bu açıdan .
-
Huawei pura 70 pro kullanıyorum. Şansıma hiç bir sıkıntı çıkmadı. Gayette memnunum. Tabii ki kimseyi riske atıp tavsiye etmem.
yok. daha bugün sordum müşteri hizmetlerine. öyle bir plan yok. olursa zaten telefona gelir diyor. 🤣
Android olan tüm telefonlarda
6 yıldır mate 10 pro kullanıyorum. daha WhatsApp sorunu yaşamadım. Hem Android hem de Huawei... evde başja marka Android de var. onda da öyle birşey olmadı. neye göre söylediniz?
-
Microsoftun copilotu kullanıyorum gayet hoş işimi görüyor cihazda yüklü geliyor
Merhaba
Bu cihazda Google uygulamaları ve banka uygulamaları sorunsuz çalışıyor mu?
Google uygulamalarına en son gelen sürüm ile google uygulamalarına doğrudan erişim geldi diyorlardı nasıl acaba
-
Evet 3 aydır kullanıyorum bir sorun yasamadim
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X