Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (10. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
27
Favori
24.528
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Evet denedim her alternatifi henüz çözüm bulamadım başka boşta bir telefon bulsam clone deneyeceğim ama boşta telefon yokmHUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] 

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • headhunter kullanıcısına yanıt

İlk kez kurulum yapıldığındamı oluştu bu durum.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Evet hocam ama araştırdım kadarı ile iPhone da Samsung da xiaomi de kullanan ve aynı sorunu yaşayan çok insan var, bakalım araştırmaya devam ediyorum

• WhatsApp destek den mesaj geldi
    HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

• META yüksek ihtimalle koruma sistemini Whatsapp'ada getirmiş.

örnek üzerinden vereyim eğer teknik olarak daha bilgili arkadaşlar bunun üzerinden yorumlayabilir.

annemin iphone 11 tamamen bozulmuştu ve açılamıyordu.

yeni bir iphone 13 satın aldım ve meta'ya ait app'leri yükledim.

instagram ve facebook'a girişi onaylamadı sebebi ise senin sen olduğundan emin olmak için 48 saat veriyorum. 48 saat içerisinde tekrar dene gibi 'ye benzer bir açıklama metni vardı.

eğer META kaynaklıysa(şahsen öyle) ve whatsapp'ada buna benzer bir kullanıcı koruma geldiyse biraz bekleyip bu sırada META'ya ait uygulamalara(fb, instagram gibi) giriş yapabiliyorsanız vakit geçirin bakalım.

ayrıca 3 hafta oldu olmadı ben pura 70 ultra'yı alalı.

ben böyle bir sıkıntıyla karşılaşmadım ama direk kurulumu aurora store'dan yaptım hatta her şeyi.

• mrsoldz M kullanıcısına yanıt

Hocam sorun telefondan değil annemin numarasını giriyorum kod geliyor ve o aşamayı geçiyor benim numaram da sahte WhatsApp a düşüyor az önce bunu deneyerek anladım çok enteresan bir durum

• bu whatsaap sorunu iphone samsung xiaomi oppo vivo'da oluyor... daha önce whatsapp plus vs benzeri programları daha önce kullananlarda oluyor...

• Hocam dün kardeşimin iphonuna kartımı taktım ilk seferde aynı hatayı verdi 2. deneme de hatayı kaldırdı

• 15 Pro sahibi olarak evdekilere pura 70 aldım.

Ya babam ya da kardeşim alacak. Siyah düz Pura 70 aldım. Kasa vs çok güzel. Uzun zaman sonra ilk defa bir telefon için heyecanlandım.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Google Play nasıl kuracağız ? MicroG ile direk içinden gelen şekilde.

Bilen yöntemi anlatabilir mi ?

• mtrkmn61 kullanıcısına yanıt

hiç uğraşma direk aurora store ve ya gbox ile hallet gitsin.

pura serisinde microG mevcut zaten. güncellemeleri sağlıklı almak adına bu ikili en kuvvetlisi.

ben bir aurora fanıyım.

• @headhunter huawei dünyasına ilgin olduğunu düşündüğüm için hem sana hem de genele bir sorum var. şimdi biz gittik pura'yı aldık bu makineyi en az 2 sene kullanacak şekilde aldığımı söyleyebilirim. ama(!) harmonyos next bu sene sonuna global olarak çıkacağa benziyor. biz next'e geçtiğimizde burada konuştuğumuz yok whatsappıymış yok instagramıymış bunlardan anladığım kadarıyla uzak kalacağız ?

doğru mu? yoksa microG devrede mi kalacak ya da ...?

Evet mevcut. Ancak kendi içinde kullanmak istiyorum. Yani gbox girip oradan yapmak istemiyorum. Media markk’ta direk içindeydi. Ana ekrandaydı onu diyorum

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • yanlış bir şey söylemeyeyim ama benim bildiğim kadarıyla Gbox 'tan ana ekrana ekleyerek oluyor diyebiliyorum.

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]Daantalksyoutube
    Come with me and experience the seamless setup of the Huawei Pura 70 Ultra in this video. Follow along as I guide you step by step through the process of setting up the phone as well as the installation of the Google Play Store and Google apps. I also take a quick look at the Google apps in action as well as some of the apps on the Huawein App Gallery specific to the UAE market. If you enjoy this video, please don't forget to like and subscribe to the channel. Thank you for watching, and I'll see you in the next one! #huawei #huaweipura70ultra #installation #googleapps #google #follow
    https://www.youtube.com/watch?t=527&v=O3QADdHlAUA&feature=youtu.be

Hocam 5000 ana ıygulama NeXT için hazır bunlar ülkelerin banka uygulamaları önemli ana uygulamalar ve dün dünyanda kullanılan popüler uygulamalar bence hiç bir sorun olmayacak

• Teknosa da ultra modelinin kamerasına hayran kaldım. O ne öyle.

• byskandal B kullanıcısına yanıt

Fiyatı dışında eleştirilecek bir cihaz değil.

• 
Sayfa: önceki 89101112
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.