Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (8. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
414
Cevap
27
Favori
21.142
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
3 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • pura ile pura pro arasında telefoto farkı var sanırım kasa meteryalinde bir fark var mı ?

edit: varmış ultranın arkası deri kaplama 4 gb fazla ram ve asıl değişiklikler kamera da ve kameranın dışarı çıkıp içeri girmesi

kimse yazmamış internette de bulamadım youtube de bu pura 70 lerde samsung gibi AI yok mu neden hiç bir bilgi yok ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi headhunter -- 9 Temmuz 2024; 23:57:3 >
  • smart1978 kullanıcısına yanıt

araştırma yaparken harmonyos next ile tamamen bağımsız olacakmış android 12 13 14 15 falan olmayacakmış ama tüm uygulamalar çalışacakmış

• quote:

Orijinalden alıntı: headhunter

pura ile pura pro arasında telefoto farkı var sanırım kasa meteryalinde bir fark var mı ?

edit: varmış ultranın arkası deri kaplama 4 gb fazla ram ve asıl değişiklikler kamera da ve kameranın dışarı çıkıp içeri girmesi

kimse yazmamış internette de bulamadım youtube de bu pura 70 lerde samsung gibi AI yok mu neden hiç bir bilgi yok ?

pura ile pura pro arasında telefoto farkı var sanırım kasa meteryalinde bir fark var mı ?

Huawei Pura 70 series AI editing tool draws controversy as it can remove clothing unintentionally (gizmochina.com)

ahaha resmen soyacak kadını :)

• headhunter kullanıcısına yanıt

@headhunter

Android SDK 34 veya 35 seçilerek te tespit edilebilir olacaktır. Kendi derleyicileri / compiler belli olmasın diye neler yapacak yapıyor merak ediyorum :) ...

Misal Uygulama ismi Android 14 minimum yüklü olma şartı veya Android 13 gibi her biri için ayrı ayrı basit bir uygulama geliştirilir test edilir ... Android Studio ile elbette :) .

Yalancının mumu yatsıya kadar ... Bunların ki saniyeler içinde :) ...

@headhunter

Deri kaplama denilen yapay/suni/ vegan deniliyor. Hakiki hayvan derisi değildir.

Yapay/suni/vegan isimlendirmeler farklı olsa da hepsi aynıdır ve çabuk yıpranıyorlar. Telefonun kendisi sözde deri olursa çok berbat ... IP68 basit şeylerde bile daha çabuk deforme olacaktır ....

Yapay zeka artık daha fazlasını yapıyor. Soymak pazarlama amaçlıdır. Erkekleri de soyarlar dikkat her türlü :) ...

evet doğru vegan deri yazıyordu

bu arada gece vatan da indirim vardo 70 pro 44 düz 70 35 bin di sizce nasıl ?

@headhunter

Radarimda degil. Isletim sistemi kapali. Arayuzu agresif kendi kafasina gore pil uzun gitsin diye inatla surekli hizmet ve uygulamalari uykuya ve devredisina aliyor ! Guncellemeleri de olsa yapamiyorsunuz cunku uygulamalar uyku modunda ...

O yuzden bedava bile olsa bence alinmaz. Bedavaya kim bela sorun almak ister ki ?

Sirke den beter .. Bedava sirke baldan tatlidir i da asti ...

sıft tasarımı için yakmıştım gemileri şimdi limana gidiyorum kurtardın beni bu dertten sağolasın hocam

• işletim sistemi açık...arayüzü her zamanki gibi huawei... kusursuz... tüm bildirimler sorunsuz... anında... güncellmeler harika anında geliyor.... 9.günün bir sefer bile takılma olmadı... ekran camı çok sağlam kılcal çizik bile olmadı... Google Servisleri içine gömülü... Huawei'yi amerika bile durduramadı... durduramayacak...yalan söylemek internet ortamında bedava... gece telefonu bırakacağım sabah kaç tane bildirim geldiğinin resmini buraya koyacağım...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thehspeed -- 10 Temmuz 2024; 21:52:2 >
  • thehspeed T kullanıcısına yanıt

Aylık güvenlik güncellemeleri kendi bültenlerinde ve resmi sitesi de var mı peki ?

Google Android te mesele şöyle :

https://source.android.com/docs/security/bulletin

Android Security and Update Bulletins | Android Open Source Project

Harika dediğini buradaki hangi güncellemelermiş ? :) ...

Google Servisleri gömülüyse yasak kalktı mı ?

Google Mağazasından satın alınanlar nasıl kullanılacak ?

Desteksiz yalan söyleyenler ortada ...

Konfor için gece bildirimi kapalı olmalı... Sen yap yine ...

• Kimden para alıyorsan söyle bizde işe başvuralım... Bütün foruma illahlah ettiren milletin forum sevdasını sona erdiren 3 5 fake hesabından kendi kendini onaylayan... Cihaz çıkmadan forum konusu açan.. Asosyal pc başında zavallı birisin? Seni banlamışım sana cevap vermemişim? Cihazı kullanıyorum karaladığın herşey makaleden başka birşey değil??? Bir cihaz hakkında yorum yapman için kullanman lazım en az 1 hafta... Onun için kimse senin dediğinin bir değeri yok... S24 magic 6 vs vs tüm üst model cihazların forumuna dadanıp cihazları aşşağılamak kaç senedir... Sanada tebrikler...
  • Pura serisi veya huawei alacaklar olanlar bana özelden dm atsın her türlü yardımcı olurum 30 senedir sektördeyim... Canlı bir tecrübe ile konuşmak isteyen olursa yazsınlar... İnternetten hayal dünyasında olanlar değil...
  • Bildirimler gelmiyormuş...

• HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

• ben pura 70 ultra'yı P60 enkazından sonra çok fazla soru işaretleriyle satın almıştım ama 3. haftaya girdim ki sıkı bir android kullanıcısı + işlerim genellikle e-posta, wp ve google drive üzerinde olmasına rağmen her şeyin bu kadar stabil çalışıyor olması. kendi app gallery dışında aurora store gibi sürekli güncellenen(güven politikanıza bir şey diyemem) uygulama varken. Huawei resmen MicroG ile bu işi çözmüş diyebilirim.

microg yamulmuyorsam iki eleman tarafından yazılmış bir sistem. teknik konudan anlayanlar daha iyi bilir elbette ama ben kullanıcı dostu teknolojiyi seven biri olarak pura serisiyle huawei'ye karşı sempati duyuyorum artık. kamerası sayesinde yıllardır olan fotoğrafçılık hobim büyük bir keyif almaya başladı özellikle makro çekimlerde.

AMA!

ah bir de chatgpt çalışsa! :)

• thehspeed T kullanıcısına yanıt

benim tek sorunum chatgpt pura 70 ultra'da. var mı bir çözümü ? :)

• tasarım olarak çok hoşuma gidiyordu bende dün bir tane aldım bugün elimde olacak inşallah pura 70 pro

• mrsoldz M kullanıcısına yanıt
    Kamera her detayı ile harika bende özellikle portre çekimlerin de detaylar dlsr tadında
  • 
Sayfa: önceki 678910
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.