Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (15. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
475
Cevap
26
Favori
24.564
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Gbox veya Gspace ile çalıştırıyorsa bu şekilde gözüküyor son yama ile gelen MicroG bunu gereksizleştirdi.

• Fautzin kullanıcısına yanıt
    Ben de onu öğrenmek istiyorum. MicroG Kurulu ise Huawei Pura 70 olarak görülmesi lazım bence.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sanırım, Google tarafından bir tanımlama yapılmamış yada tanımıyor olabilir cihazı. Marka veya model belirtmiyor diğer telefonun aksine cihazlar kısmında.

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Fautzin -- 21 Ekim 2024; 17:36:25 >
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt
    Bu telefonun fotoğraf yeteneği harika... Uygulama yükleme vs sorunsuz diyordu vatandaki eleman.

S24 ultra ile bunun arasında çok gidip geldim, konuda da çok hareket ve yorum görmeyince almadım. Ama hep aklimda

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Shumensko81 kullanıcısına yanıt
    Evet baya baya stabil sorunsuz çok şükür 😊

• ridvan79 kullanıcısına yanıt
    Abd ile işler bozulmasa piyasayı silip süpürecekti.

• Shumensko81 kullanıcısına yanıt
    İşte silip supurmesin diye yaptılar Apple Samsung bunlar ve benzeri çoğu marka rekabet etmekte çok zorlanacakti bu şekilde önlerini kestiler ama ona rahmen adamlar mücadeleyi bırakmadilar ve şu an zorlu şartlara rağmen çok iyi yerdeler ve daha da iyi olucaklar akıllı saatten tablete diz üstü bilgisayara her noktada Cok iyi işler çıkarıyorlar

• Android 12'mi halen cihaz arkadaşlar? Ben de alma arifesindeyim :))

• MikaHakkinen kullanıcısına yanıt

Benim bildiğim kadarıyla Android 12 kullanıyor. Diğer telefonlarda sürekli güncelleme beklerdim. Belki de Android güncellemesini almayacağını düşündüğümden şuanda bunu hiç önemsemiyorum. Güvenlik güncellemelerini alıyor. Bence yazılım olarak şuan bir eksikliği yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sağol Dostum, teşekkür ederim. Almayacağını düşündüğümden derken hiç mi almayacak yani :))

Android sürüm güncellemesi almaz bence. Android üzerine kurduğu kendi yazılımını günceller.

Evet halen 12 sürümün de ama arkadaşın da dediği gibi ne eksikliğini hissettim nede ihtiyaç duydum gayet guzel her şey keyifli

• İşkom Avm'yi duydunuz mu arkadaşlar? Havale ile ödemede %14 indirim var. Buradan alan ya da haberi olan arkadaş yardımcı olursa sevinirim.

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]www.iskom.com.tr
    HUAWEI Pura 70 Ultra 512 GB Akıllı Telefon Yeşil - 56,665.83 TL + KDV
    https://www.iskom.com.tr/u4301/telefon-ve-aksesuarlari-/cep-telefonu/huawei-pura-70-ultra-512-gb-akilli-telefon-yesil.html
    Hiç duymadım görmedim bilemedim baya iyi fiyata veriyor gerçek ise

10k fark var bilemedm az para değill iyi araştirmak lazim

• Bende biraz araştırdım, burada başka bir konuda arkadaş adreslerine gitmiş ama kimseye ulaşamamıs: Ben de maceraya girmeyeyim diyorum: Kasım ayını bekleyeyim, artık şansıma ne çıkarsa :))

@SEHZADE63

• Arkadaslar selam, bu telefonu düsünüyorum ama google play store veya diğer özellikler ne durumda ? @ridvan79

• FinalVerdict93 F kullanıcısına yanıt

Öngörünüz muhteşem hocam

• Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Hocam piyasada almadığım cihaz neredeyse kalmadığından artık çok sağlam kaşarlandım 😂😂

• Selamlar,

google play store'dan Aurora Store'u indirdim ama çalışmıyor.

"Aurora store sürekli duruyor" mesajı alıyorum.

Ben mi acaba yanlış yapıyorum ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi deburky -- 26 Ekim 2024; 17:45:49 >
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.