Sizde de şarj olurken ilk taktıktan sonra aralıklı olarak şarj sesi geliyor mu arkadaşlar? Sanki kabloyu çıkarıp takıyormuş gibi? |
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (17. sayfa)
-
-
Çok sık olmasada bende de oluyor. Ben şarj hız değişikliklerinde yapıyor diye yorumlamıştım. Çok sık yapmadığı için de kafama takmadım.
-
-
Selamlar,
Pura 70'i microg güncellemesinden dolayı aldım. Ambargodan önce tercih ettiğim bir markaydı. Ambargodan sonra Pura 70 ile dönmek istemiştim. Fakat iki marketten de gmail ve outlook uygulamalarını denedim. Maalesef bildirimler kafasına göre geliyor. Ben çözemedim. Bu gün appgalery üzerinden instagram güncellemesi geldi. Güncellemeden sonra instagram da takılma ve yavaşlama başladı. TR yazılımı çok akıcı ve stabil fakat güncel duruma bakarsak yapay zeka neredeyse yok. Şarj hızı ve batarya kullanımı bence mükemmel. Tasarım öznel bir durum tabi bence tasarımda muhteşem, elde tutuş hissi çok iyi ve tok duruyor. Eğer bildirimler ile çok işiniz yok ise yapay zeka kulanımına ihtiyacınız yok ise f/p olarak bence en ideal telefon. Maalesef uygulama güncellemeleri ve bildirim sorunundan dolayı telefonu çekmeceye bıraktım. İlerleyen zamanda yazılım atılımları olursa tekrar kullanmayı çok isteyeceğim bir marka. Kamera olarak evet makrosu çok başaralı ama diğer çekimler rakipleri düzeyinde. Ultra modelini ayrı tutuyorum deneme şansım olmadı. Huawei'nin yazılımsal anlamda Çin dışı ülkelere de daha gelişmiş yazılım sunmasını, kendi galerisinin daha da gelişmesini ve uygulamaların stabil olmasını (apparks'a yönlendirmemesi) temenni ediyorum.
Önceki mesajda belirtiği gibi gmail de tema özelliğinin olmaması da ilginç.
-
Kendi e-posta uygulamasini kullanıyorum hotmail gmail 3 mail adresi tanımlı bildirimler zamanında sorunsuz geliyor Instagram aeroinsta kullanıyorum hem Android dez avantajıni yok ediyorum kaliteli içerikler yuklereyerek hemde hızlı ve stabil Android dünyasın da alternatif çok özgürüz 😊 -
quote:
Orijinalden alıntı: ridvan79
Kendi e-posta uygulamasini kullanıyorum hotmail gmail 3 mail adresi tanımlı bildirimler zamanında sorunsuz geliyor Instagram aeroinsta kullanıyorum hem Android dez avantajıni yok ediyorum kaliteli içerikler yuklereyerek hemde hızlı ve stabil Android dünyasın da alternatif çok özgürüz 😊Özgür olmak değil bu. Ben huawe'nin e-postasını kullanmak zorunda olmamalıyım. Gmail ve outlook uygulamasından bahsediyorum, istisna uygulamalar değil bunlar. Google sorunu çözüldü diye lanse ediliyor. Örneğin google home uygulaması çalışmıyor, eğer 2 gün içinde sorun çözülmediyse tabi. Play Store'ye uygulama güncellemesi geliyor fakat appgalery'de yok.
-
Arkadaşlar merhaba nova seriside pura serisi ile aynı yazılım mi?yani WhatsApp dan bildirim gelmeme gibi sorunlar var mı? -
Ayrıca huaweilerde e-sim desteği varmidir? -
Evet birebir aynı yazılımı kullanıyorlar. WhatsApp bildirim sorununu ben yaşamadığım için bildirim sorunuza cevap veremeyeceğim. Esim konusunda da bir bilgim yok.
-
Harika bir telefon, keşke ambargo olmasa da 5G uyumlu bir cihaz olabilseydi. -
Haklısınız benimde canımı en çok sıkan şey 5g desteği olmaması. Çünkü uzun yıllar kullanılabilecek bir telefon.
-
5g nin en az iki yılı var operatör olarak Turkcell kullanıyorum evimin en kör noktasin da 30 MB hız alıyorum dışarı da 80 100 150 yani fazlasıyla yetiyor bu şekilde bile zor yetiriyorum 60 GB paketim
5g olduğun da ne yapacagiz bakalım 😊 -
Pura 70 ultrada esim maalesef yok dostum. Nova, Pura ve diğer Huawei telefonlar aynı yazılım ile geliyor. Her ikisinde de aynı sorunu yaşama ihtimalin var yani. Huawei de soru işareti var ise Honor bakabilirsin. Sadece isimleri değişik, neredeyse birebir aynılar 😊
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikaHakkinen -- 2 Kasım 2024; 12:36:39 > -
-
Bende de öyle bir iki saniye bekliyor öyle açıyor hayırlı olsun işlemci ile alakalı değildir yazılımsaldir diye düşünüyorum dediğiniz gibi ekran kasa oranı her yandan kavis ile harika duruyor 😎 -
Arkadaşlar merhaba yeni TLF alacağım huaweide şuan pura 70 var gözüme çarpan P60 pro kapmamis kendi sitesinde . Honor 200 pro yada 200 düşündüm ondada ısınma ve şarj sorunu okudum . Honor 90 proda fena değil gibi ama gerçekte nasıldır bilmiyorum. 36000 TL civarına gelir pura 70 bu fiyata alinirmi . Tavsiye edermisiniz bu cihazı çok TLF değiştiren biri değilim . -
Çok oyun oynuyorsanız ben olsam pura 70 almam. Bazı kullanıcıların bildirim sıkıntıları olmuş. Bende olmadı. Kamera ve kullanım stabilitesi istiyorsanız çok güzel telefon. Elde kaliteli bir hissi var. Oyun oynamadığım için benim bütün ihtiyaçlarımı karşılıyor. Fakat alırken bazı risklerin olduğunuda bilmek lazım. Bazı işlerinizi Android den farklı halletmeniz gerekiyor.
-
Merhaba Huawei kullanıyorum uzun yıllardır. Uygulama sorunu olmuyor çözüyorum. Sadece bu paraya değermi uzun yıllar kullanılır mı merak ettim mağazada siyahını gördüm erkek için beyazı nasıl olur acaba oyun oynamıyorum . Şuan.p40 lite kullanıyorum nova 10 pro da var . P60 pro baktım abartı fiyatları pura 70 şuan 37000 e geliyor ek garanti ve saat hediyesi ile . Sadece renk kararsız kaldım ve cihaz nasıldır emin olamadım
-
Huawei üzerinden pura 70 satın aldım arkadaşlar bazen ilk alımdan kısa süreliğine bazı kampanyalar oluyor varmı böyle birşey şuan . Saat ve 1 yıl uzatma hediyesi satış esnasında verdi . Onun dışında bazen extra uzatma yada farklı hediye veriliyor .
Edit kılıf tavsiyesi varmı kamerayida koruyan . Lens koruması almak lazimmi
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 3 Kasım 2024; 2:19:25 > -
Hayırlı olsun yeni telefonunuz. Bence iyi yaptınız. Kılıf konusu büyük problem. Ne yazık ki ben yurtiçinde güzel kılıf bulamadım. Temudan sipariş verdim. Gelince yorumlayabilirim. Lens koruması bulunabiliyor. Ben takmıştım. Sonradan fotoğrafın kalitesini bozar diye çıkarttım. Kampanyalarla ilgili bir fikrim yok.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X