Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (1 Mobil) - 7 Masaüstü1 Mobil
5 sn
473
Cevap
27
Favori
24.494
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Teşekkürler bende yurt dışından bakarım oncelikle buradan bir tane geçici alip

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Ortalama olarak 1 haftada geliyor YD siparişler o yüzden fazla para vermenizi önermem güzel birşey bulmadığınız takdirde.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt

Aldık bakalım kilifi bir şekilde çözeriz sanırım. Bu fiyat aralığında alınacak telefonmuydu bilemiyorum honor alacaktık son anda şikayetleri duyunca vazgeçtim. Mate 50 pro turuncu baktım bulamadım. P60 pro gereksiz pahalı . Şuan sadece bu model var gibi birşey . Yıllardır Huawei kullanıyorum uygulama sorun olmuyor benim için pek .

1 yıl uzatılmış garanti

Akıllı bileklik

3000 TL kupon ile

36900 e aldım pura 70 i

O fiyat aralığında seçenekler kısıtlı ya kameradan biraz kısarak Honor 200 Pro yada Huawei P60 Pro veya bu model gibi seçenekler dışında memnun etmezdi seni, Güzel günlerde kullanın.

Hayırlı olsun 😊
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

Teşekkürler . Siyah renk kasası pürüzlü mu arka kapağı . Hangisini tercih ettiniz siz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 3 Kasım 2024; 18:55:51 >
    Pura ultra var bende kahverengi pürüzlü deri desenli
  • karpuz-cekirdegi kullanıcısına yanıt
    İyi akşamlar, uzun zamandır düşünüyorum Pura 70 pro almak için ama bir türlü cesaret edemiyorum. Özellikle Whatsapp ve Bankacılık uygulamaları sorunsuz olsun geri kalan bir şekilde halledilir. Ama çok fazla şikayet duyuyorum, karar veremiyorum. Güncelleme desteği ve Android 12 olması da kafamı karıştırıyor. Tavsiye eder misiniz? Hız, stabilite, donma kasma vb. hususlarda nasıl, memnun musunuz Huawei’den?
  • Akşam pura 70 ultra aldım. Google, fotoğraflar, drive sorunsuz yüklendi ve çalışıyor. Ama ne yaptıysam Chrome yüklenemedi. Edge yükledim artık. Şifreleri ona aktardım.

Eft: Bugün tekrar denedim yüklendi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 4 Kasım 2024; 19:25:58 >
  • mc_tanriverdi M kullanıcısına yanıt
    Hiç bir sorun yaşamadan kullanıyorum WhatsApp şikayet durumu genelde modlu kullananlar yada şikayet edildigi için telefon numarası ret yiyenler de sorun var her cihaz da olabiliyor bankalar derseniz hepsini kullanıyorum sorunsuz
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Öncelikle hayırlı olsun güle güle kullanın Google Chrome nerden indiriyorsunuz da kurulum yapmıyor HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

Teşekkür ederim. Peki Android 12 olması ve işlemci hızı herhangi bir sorun yaratır mı uzun kullanımda? Telefonun hızından, stabilitesinden memnun musunuz?
  • mc_tanriverdi M kullanıcısına yanıt
    Uzun yıllardır Huawei kullanıyorum eski serilerin de ki işlemcilerle bile donma yavaşlama olmadı yağ gibi akıyor sistem
  • Eğer whatsapp uygulamasının çalışacağını bilsem p60 pro ya da bunu alacağım ama görüyorum ki şikayet yaşayan da var yaşamayan da var. Keşke marka şikayetlerin sebebini bilebilse ve bu konuda bir bilgilendirme yapsa. Telefonunu yeni alan kimi kullanıcılar aurora store ya da whatsapp’ın kendi sitesinden indirse bile (ilk indirmede) numaralarını doğrulayamadıklarından söz ediyorlar. Sanırım forumda bu sebeple telefonu iade eden bile var. Bu konu rus ruletine dönmeden kesin bir açıklaması olmalı.
  • krlbhttin K kullanıcısına yanıt

Bende p40 lite var 4 senedir kullanıyorum.en ufak kasma olmadı . Sadece kamerası artık geride o yüzden pura 70 sipariş ettim . WhatsApp da hiç sorun yaşamadım . Güncellemeleri yaparsanız sorun olacağını sanmiyorum

• Arkadaşlar kılıf tavsiye yapabilirmisiniz arka kamerayi da korusun istiyorum. Ayrıca kamera mercek koruması yapılması lazım sanırım onu hazirmi almak lazım nereden temin edilir piyasada çok şey var ama hangisi kaliteli almadan.anlamiyoruz.
    Birde kulaklığı kablolu kullanmak istiyorum 3.5 çevirici çıkmıyordur sanırım.kutudan varmı uyumlu bildiğiniz kablo teşekkürler

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 4 Kasım 2024; 17:52:7 >
    Hocam appgaleriden denedim olmadı. Apk indirdim olmadı. Bugün tekrar denedim appgaleriden oldu çok şükür

Teşekkür ederim hocam

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 4 Kasım 2024; 17:50:30 >

Arka kameralar çok dışarıda olduğu için kılıfın kameraları tam olarak koruması zor. Ya çok dikkatli kullanacağız, ya da kamera koruyucusu alacağız. Kamera koruması takınca da kutudan çıkan şeffaf kılıf takılmıyor

Lensler çiziliyor ben takmadım fotoğrafi bozmasın diye korumaya çalışıyorum olduğu kadar kutudan çıkan orjinal kılıfı kullanıyorum yanları açık diğer kılıflar sert olduğu için çerçeve de iz bıraktı çıkar tak dan dolayı

Şeffaf kılıf zaten kenarları açık samirim.onu kullanmam . Kamera lensi için bulmak lazım koruyucu . Kılıf bakıyorum

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.