Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (1 Mobil) - 6 Masaüstü1 Mobil
5 sn
473
Cevap
27
Favori
24.485
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Pro modeli hocam. normal yürürken, ya da otururken bir şey olmuyor. bisiklette arka cebime telefonu koyuyorum haliyle, baya bir gelip gidiyor bağlantı.
  • ByAliTR kullanıcısına yanıt
    Kulaklıkta Kullandığımız mod ile alakalı olabilir bende free buds pro 3 var aynı şekilde bazen arka cebimde hareket halindeyken kesilir gibi oluyordu kulaklığın ayarların da sabit kafa hareket halinde gibi ayarlar var ondan mütevellit olabilir
  • teşekkürler hocam. deneyeceğim. birde uygulama güncellemelerini playstroden yapınca kendisi otomatik yüklemiyor, güncelleme bitince sürekli tek tek yükle demek zorunda bırakıyor insanı. bunun bir ayarı mevcut mu?
  • ByAliTR kullanıcısına yanıt

Bu beni de sinir etmişti. Ben bir ayar bulamadım

• bende de yazın arka cepte kulaklıkta kesintiler oluyordu. 3-4 farklı tws kulaklık denedim hepsinde neredeyse aynı oranda kesinti oldu. telefonun eskiliğine veya bt versiyon uyumsuzluğuna yormuştum ama demek ki farklı marka telefon ve kulaklıklarda da oluyormuş
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

Pura 70 pro yu sipariş ettim Media Markt dan 40.889 TL 1000 TL worldpuan ve Media Markt Clup uyelerine 10.000 TL de kullanmak üzere 1000 TL puan . Tek hoşuma gitmeyen kavisli olmasi alirisiz kullanınca sanırım .

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun bana göre kavis cok hoş duruyor ve bütün yanlardan olması ayrıca bir güzellik katıyor
  • DODANLI kullanıcısına yanıt
    Hocam anladığım kadarıyla S24u kullandıktan sonra pura 70 ultraya geçmişsiniz ya da ben öyle anladım. Ben de karar aşamasındayım. Bu google servisleri sıkıntıları yüzünden tedirginim. S24u ya doğru kayıyorum bu yüzden. Honor magic 6 pro da düşündüm ama yazılımı vasat ve sıkıntılı diyorlar. Var mı t tavsiyeniz iyi yoksa karar verip bir telefon alamayacağım 😄?
  • basarbulut kullanıcısına yanıt
    Hocam Google servisleri çalışıyor bir sıkıntı yok. Şahsen ben bir telefonu hiç uzun soluklu kullanmadım. Açıkçası bu benim kötü bir yanım. Benim kullanım senaryomda pura 70 ultrayı alır gönül rahatlığıyla kullanırım bu haliyle. Ama biliyorsunuz bu Google sorununu aşmak için arkadan dolaşıyor Huawei. İleride bu yol bu kadar sağlıklı çalışır, sıkıntı çıkarır mı bilemem. Normalde Apple ekosistemine sahip biriyim. Ama androidden de kopamıyorum. İPhone evde yatıyor ama eninde sonunda oraya geçiyorum ekosistemden dolayı. S24u toplam pakette sıkıntısız bir cihaz. Ben çok seviyorum. En az 3 defa almışımdır. Honor 6 da aslında iyi bir cihaz. Sadece kamera ve yazılım konusunda beğenilmiyor. Ama hiç kullanmadım o yüzden bir fikir sahibi değilim pratikte.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DODANLI -- 9 Kasım 2024; 9:2:41 >
  • Arkadaşlar telefonum geldi bilcom yazıyor kutu üzerinde . Huawei Türkiye garantili mi.oluyor cihaz yoksa sadece bilcom denilen yerimi bakıyor Media Markt dan satın aldım

Bilkom, Türkiye distribütörü Huawei'nin. Gönül rahatlığıyla güzel günlerde kullan dostum 👍 Bildirim sorunu yaşamak istemiyorsan gbox içindeki play store'u apk olarak indirip güncelleme yeter. Ben öyle yaptıktan sonra bildirim sorunu yaşamıştım.

• basarbulut kullanıcısına yanıt

Merhaba,

24 ultra kullanmış biri olarak kesinlikle 24 ultra’yı öneririm. Google servisleri herhangi bir android gibi çalışmıyor. Uygulama güncellemeri ona göre. Google servislerini kullanmanız gerektiğinde isimsiz yada x android telefon ile giriş yapmış görünüyorsunuz. Bu nedenle iki faktörlü google doğrulamasında sıkıntı yaşıyorsunuz. Şunu yapmak için bunu böyle yap, bunu yapmak için şunu söyle yap vs vs bir süre sonra huawei fanı değilseniz yada huawei telefonlara ekstra sempatiniz yoksa can sıkıcı bir hal alıyor. Yasalara hakim değilim fakat Google’ın bir gün microg yada gbox gibi arka kapıları kapatmayacağınında bir garantisi yok sanırım. Zira huawei de kendi işletim sistemini geliştiriyor. Çin dışına ne zaman çıkar, hangi telefonlara gelir belirsiz. Bir yanda harmony next bir yanda microg’li emui. Appgalery kendisinde olmayan uygulamayı indirmeniz için apparks isminde bir yükleyiciye yönlendiriyor. next yaygınlaşınca bu durum nasıl devam eder, nereye gider bilmiyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Siraf -- 9 Kasım 2024; 20:35:38 >

• Siraf S kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam. Aydınlatıcı oldu benim için.
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt

Teşekkürler. Kılıf tavsiyesi varmı. Lens korumalı kılıf bulunurmu . Ayrı ayrımı almak lazım . Temuda çok var ama orjinal resimleri yok ürünlerin hep çizim gibi

Ben hiç bir telefonumda kılıf kullanmadım dostum. Ama kendi orjinal kılıfı iş yapar gibi duruyor. Lens koruyucu da fotoğraf kalitesini engeller mi bilemiyorum ama bence o da çok gereksiz bir aksesuar :)

• Şuraya Chrome eklemeyi başaran var mı :((( Yoksa da şifre kasasının yedeğini almayı başaran var mı?

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MikaHakkinen -- 10 Kasım 2024; 22:31:1 >
  • karpuz-cekirdegi kullanıcısına yanıt
    Yanlar sert ise dikkat edin zamanla çıkar tak da iz bırakıyor boya soyuluyor
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Evet yedekleyebiliyorum

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

Vallaha temizlemeden taktım. Temizlemek için çıkarıp takacağım. Daha da çıkarmam. Diğer türlü kameralar korkutuyor beni. En önemli yeri çizilirse telefondan soğurum

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.