< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (21. sayfa)
-
-
Bu ürün tükendi uyarısı çıkıyor. Görsel resmi varmı
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
İki gündür kullanıyorum pura 70 pro güzel telefon kılıf gelince daha rahat olacak tutuş . Üzerinde gelen ekran jelatini çok toz çekiyor yapışıyor onun ilemi kullanıyorsunuz Nano cam olsa yapışmaz üzerine toz ama o şekilde tam uygulanır mı orasını bilemiyorum .
Edit şuan kasim indirimleri dolayı bildirimlerin hepsi açık uygulamalarda şarj birgün gidiyor . Henüz bataryanın alışma süresi sanırım . Sizde nasıl şarj durumu
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 12 Kasım 2024; 12:29:2 >
Hayırlı olsun hocam. Uygulamalarla ilgili bir sorun yaşadınız mı? Uygulamadan atma, giriş yapamama, bildirim gecikmesi ya da gelmemesi vb.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ekran jelatini satın aldım, fakat henüz değiştirmedim
Benimde bir gün gidiyor ama ben aşırı yoğun kullanıyorum her şekilde sömürüyorum cihazı ekran koruyucu önemli bazılari dediğin gibi aşırı toz çekiyor tutuyor ama bazılarında bu durum söz konusu değil makina da kestirip taktiriyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Merhaba bende p40 litre vardı onu oğluna verdim bu s geçiş yaptım . Her ne kadar kavisli ekrana on yargılı olsamda bunun ekranı rahatsız etmedi hafif kavis var. Tlf da gördüğüm.iki tane microg gömülü geliyor kaldırılabilir durumda. Ben genelde appgalery ve petal search dan indiriyorum . Kullandığım hiçbir programda bildirim sorunu yok. Sadece letgo yu apk pura kurarak yükledim sonrası apk purayi kaldırdım . Şuan oda sorunsuz . Banka uygulamaları vs zaten appgalery de mevcut . Sadece bazı uygulamaları petal search dan indiriyorum. Şuan sadece ekran suresi bana biraz az gibi geldi önceki tlf umdaki kullanimima göre diğeri 1.5 gün rahat gidiyordu bu şuan yeni olduğu için olabilir 1 gün gidiyor . Tlf da ısınma daha az cebimde kaba durmuyor önceki tlf uma göre kiyasliyorum. Ekran oldukça canlı . Sterio sese sahip . Gece çekimi yaptım gece modu ile güzeldi . Henüz tam kesfetmedim. Herşey hazır olsun diyenler Google plsy store yükleyebilir. Ben apk olarak indirip kuruyorum hep . P40 lite gibi ekran parmak izi keşke ekranda değil yanda olsaydı . Yüz tanıma çok iyi çalışıyor. Biraz daha kullanıp deneyimlerimi paylaşırım
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Üzerinde gelen orijinal ekran koruyucusu var güzel gorunuyor yanları kapatıyor ama . Toz tutuyor cam olmadigi için
en çok eleştirilen ( google sistemi ) ama kağıt üstünde en iyi telefon için bilgi rica edecektim.
Android 12 falan yazılmış, güncellenmiyor mu , kaç yıl güncelleme alabilir bu telefon.
ve pro ve ultra arasında çok uçurum var mıdır? pro işimi görür mü
-
Android sürümü güncellenmez. Çünkü Huawei Android üzerine çalışmayı bıraktı. Ama önemli olan kendi arayüz yazılımını güncellemesi. Çünkü Android 12 olmasına rağmen eksik bir yanı yok. Kendi yazılımıyla açığı kapatıyor. Ekonomik sıkıntınız yoksa tabi ki ultra versiyonu en iyisi. Ben pro kullanıyorum. Telefonumdan memnunum ama kamera olarak bir ultra değil
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi karpuz-cekirdegi -- 14 Kasım 2024; 9:30:13 >
Uygun bir zamanda çekerim fotoğraflarını. Benim çok hoşuma gitti kılıf
-
Şarj olurken turbo şarjı aktof etmenin kolay yolu var mıdır 😊😊 Ortada çıkan yüzdeye basılı tutmak bazen işe yaramıyor 🤔
Şarja taktiğin da üst taraf da bildirim gelir turbo şarj etmek için oraya da basabilirsin
Merhaba bende tam onu sormaya gelmiştim . İlk şarja takarken çıkmıştı ben kapattım. Bugün aynı anda nova 10 pro ve pudra 70 pro yu şarja taktım nova 10 pro roket gibi şarj ederken pura süper şarj ediyordu . Şarj kablosu çift taraflı type c . Eski 40 watt şarj kablomu USB çıkışına bağlayıp TLF a taktiginda turbo şarja otomatik geçip hızlı yüklemeye başladı. Kutudan çıkan type c çift taraflı kablo ile o uyarı çıkmıyor artık nereden secebilirim o seçeneği ve her defasında turboyu secmekmi lazım
-
Pura 70 Ultra efsane fotoğraflar çekiyor, Youtube da biraz incelemelerini izledim de, benim bile alasım geldi.
WhatsApp sorunsuz çalışıyor mu hocam?
İnternette ban yeme gibi muhabbetler gördüm de, siz den de bilgi almak isterim.
WhatsApp türü seyleri appgalery den yüklemek mantıklı . Ben yıllardır farklı farklı Huawei kullandım eşimde kullanıyor WhatsApp da o şekil yüklemede sorun yaşamadık . Pura 70 pro kullanıyorum şuan Google yüklemedim . Gbox kullanmıyorum kullandığım hiçbir programda bildirim ver yok
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X