Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
473
Cevap
27
Favori
24.479
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Yok paşam yok hiç bir problem yok aurara storeden guncelliyorum sürekli hiç sorun yaşamadım yıllardır
  • ridvan79 kullanıcısına yanıt

P60 Proda bazı bildirimlere uzun basınca ekstra seçenekler çıkıyordu hafif kaydırınca denedinizmi o şekilde.

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Kabloda sorun var muhtemelen senin de benim gibi :) Pcye takınca da telefonu tanımıyor orjinal koblosu ile.. İlk defa başıma geldi.. Bazen turbo şarj ediyor bazen etmiyor. Sinir oldum, yeni kablo sipariş verdim dün. Gelsin kablo yorum yaparım.

• Glorfindel1907 kullanıcısına yanıt
    Ben hiç denemedim ihtiyaç hissetmedim arkadaş denesin bakalım o kapatmış bir daha öyle bir seçenek çıkmamış
  • MikaHakkinen kullanıcısına yanıt

PC için driver kurman gerekebilir en azından Windows 7 de öyle bende . Kabloda sıkıntı varmı yokmu bikmiyorum ama hafta içi soralım Huawei ye varsa versinler kablo . Çünkü 100 watt için hangi kablo uygun olur piyasadaki kablolar ne kadar sağlıklı .

Şarja takınca bildirimlerde turbo şarj acilsinmi daha çok ısınmasına yol açar gibi ibare çıkıyor onu onaylayınca turbo şarj yaptı. Ama kabloyu şok tek yaparsak otomatik süper şarj ile başlıyor illede oradaki seçenekten turboyu seçmek gerekiyor. Fakat diğer 100 watt telefonun şarj kablosu ile USB tycpe olan direk 100 watt turbo şarj başlatıyor takınca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 17 Kasım 2024; 17:27:11 >
  • Teşekkürler cevaplarınız için 🙏🏻

Farklı kablo ile pc tanıyor, driverlarda sıkıntı yok. Mesela akşam sorunsuz turbo şarj yaptı. Bakalım birkaç kere daha deneyeceğim.

• Yokizm. kullanıcısına yanıt
    İçinizin rahat etmesi için whatsapp.com/android sitesinden doğrudan indirebilirsiniz. En azından ben öyle yaptım.
  • krlbhttin K kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler hocam cevabınız için.

Katlanabilir telefonlara hevesim var idi, lakin vazgeçtim.

S24 Ultra ve Pura 70 Ultra arasında gidip geliyorum, İphone var iken elimde fotoğrafçılık hobisi edinmiştim, bu hobiyi yeniden kazanmak istiyorum ve Pura 70 Ultra İphone dan daha iyi testler den de gördüğüm kadarıyla, özellikle 100X zoom testi ile ayı izlemeleri beni benden aldı.
    Şimdi şöyle izah edeyim x100 fotoğraf da bir şey ifade etmiyor x10 dan sonrasin da bir fotoğraf değeri yok ay fotolarını bile x10 nesnelerle çekiyorum öyle x100 yapıp lavaş benzeyen ay çekmek artık baydı ama bir bina yada farklı türevi nesnelerle çekmek daha çok değerli pura ultra gözün gördüğünü çeken bir telefon doğal renkler ve daha çok detay mevcut gürültü en aza indirgenmiş gece gündüz farketmez fotoğraf değeri bu kurallara bağlıdır özellikle portre de inanılmaz işler çıkarıyor HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

Misal çektiğim bu portre fotoğrafıyla Huawei xgame yarışmasın da suretler kategorisinde birinci oldum

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 18 Kasım 2024; 11:38:51 >

Maşallah hocam, tebrikler
    Teşekkürler 😊
  • Pura70 modeli için cam koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz?

• Siz de bazı uygulamalarda bu hatayı alıyor musunuz?
    HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

Bir tek sahibinden uygulamasından aldım bu hatayı. Bankacılık uygulamalarını sorunsuz kullanıyorum. Ama sizle aynı bankayı kullanmıyorum.

Bende o hatayı genelde uygulamayı ilk açtığımda veriyor. Kuveyt Türk bankasının uygulamasını Huawei uygulaması appgallery den indirip denedim. Bende hata vermedi.

• karpuz-cekirdegi kullanıcısına yanıt

Evet sahibinden uygulaması hata veriyor ama açılıyor, bu açılmıyordu. Appgalery'den indirince çözüldü sorun, sağol Dostum.

Sorunun çözülmesine sevindim.

Merhaba ben tlf u pil ayarlarından pil sağlığı bölümünden akıllı pili aktif etmiştim. Pili 100 de 100 dolmadan şarjı durdurması ve pilin sağlığını koruması için . Onu kapatıp şarja taktım direk turbo şarj devreye girdi . Sonra tekrar aktif hale getirdim artık turbo şarj ile şarj ediyor . Kabloda sorun yok

• TurkeyStar kullanıcısına yanıt

Sağol dostum. Kapadım ben de şimdi akıllı şarjı. Bir de öyle deneyeyim bu gece 😊😊

• 
Sayfa: önceki 2021222324
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.