|
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (22. sayfa)
-
-
P60 Proda bazı bildirimlere uzun basınca ekstra seçenekler çıkıyordu hafif kaydırınca denedinizmi o şekilde.
-
Kabloda sorun var muhtemelen senin de benim gibi :) Pcye takınca da telefonu tanımıyor orjinal koblosu ile.. İlk defa başıma geldi.. Bazen turbo şarj ediyor bazen etmiyor. Sinir oldum, yeni kablo sipariş verdim dün. Gelsin kablo yorum yaparım.
-
Ben hiç denemedim ihtiyaç hissetmedim arkadaş denesin bakalım o kapatmış bir daha öyle bir seçenek çıkmamış -
PC için driver kurman gerekebilir en azından Windows 7 de öyle bende . Kabloda sıkıntı varmı yokmu bikmiyorum ama hafta içi soralım Huawei ye varsa versinler kablo . Çünkü 100 watt için hangi kablo uygun olur piyasadaki kablolar ne kadar sağlıklı .
Şarja takınca bildirimlerde turbo şarj acilsinmi daha çok ısınmasına yol açar gibi ibare çıkıyor onu onaylayınca turbo şarj yaptı. Ama kabloyu şok tek yaparsak otomatik süper şarj ile başlıyor illede oradaki seçenekten turboyu seçmek gerekiyor. Fakat diğer 100 watt telefonun şarj kablosu ile USB tycpe olan direk 100 watt turbo şarj başlatıyor takınca
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 17 Kasım 2024; 17:27:11 > -
Teşekkürler cevaplarınız için 🙏🏻 -
Farklı kablo ile pc tanıyor, driverlarda sıkıntı yok. Mesela akşam sorunsuz turbo şarj yaptı. Bakalım birkaç kere daha deneyeceğim.
-
İçinizin rahat etmesi için whatsapp.com/android sitesinden doğrudan indirebilirsiniz. En azından ben öyle yaptım. -
Teşekkürler hocam cevabınız için.
Katlanabilir telefonlara hevesim var idi, lakin vazgeçtim.
S24 Ultra ve Pura 70 Ultra arasında gidip geliyorum, İphone var iken elimde fotoğrafçılık hobisi edinmiştim, bu hobiyi yeniden kazanmak istiyorum ve Pura 70 Ultra İphone dan daha iyi testler den de gördüğüm kadarıyla, özellikle 100X zoom testi ile ayı izlemeleri beni benden aldı. -
-
Maşallah hocam, tebrikler -
Teşekkürler 😊 -
Pura70 modeli için cam koruyucu olarak ne kullanıyorsunuz?
-
-
Bir tek sahibinden uygulamasından aldım bu hatayı. Bankacılık uygulamalarını sorunsuz kullanıyorum. Ama sizle aynı bankayı kullanmıyorum.
-
Bende o hatayı genelde uygulamayı ilk açtığımda veriyor. Kuveyt Türk bankasının uygulamasını Huawei uygulaması appgallery den indirip denedim. Bende hata vermedi.
-
Evet sahibinden uygulaması hata veriyor ama açılıyor, bu açılmıyordu. Appgalery'den indirince çözüldü sorun, sağol Dostum.
-
Sorunun çözülmesine sevindim.
-
Merhaba ben tlf u pil ayarlarından pil sağlığı bölümünden akıllı pili aktif etmiştim. Pili 100 de 100 dolmadan şarjı durdurması ve pilin sağlığını koruması için . Onu kapatıp şarja taktım direk turbo şarj devreye girdi . Sonra tekrar aktif hale getirdim artık turbo şarj ile şarj ediyor . Kabloda sorun yok
-
Sağol dostum. Kapadım ben de şimdi akıllı şarjı. Bir de öyle deneyeyim bu gece 😊😊
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X