şikayetvarda huawei diye aratın bakın , ilk sayfada bile 2 tane whatsapp sorunu var , çok iyi düşünün çünkü çok büyük risk alıyorsunuz bir an gelir whatsappınız dahi çalışmayabilir . |
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (23. sayfa)
-
-
Merhaba pura 70 ve 70 pro arasında ne farklar var? o fiyat farkını vermeye değer mi? o farka huawei gt 5 alabiliyoruz.
-
Hepsiburada'dan aldığım kablo ile sorunsuz bir şekilde turbo şarjı kullanabiliyorum. Kablodan kaynaklanıyormuş demek ki sürekli şarja takma sesi gelmesi ve turbo şarja kafasına göre geçmesi :) Ürün bu;
www.hepsiburada.comSpigen USB-C to USB-C 1 Metre Kevlar Kablo 100W Güç / PPS Fiyatıhttps://app.hb.biz/POTQOdaSaqd9 -
P60 ile Pura 70 Pro arasında kamera açısından ne gibi farklar var -
P60 pro da Sony imx 888 1.12 mikron pixel 1/1.38 boyuta sahip sensör var pura 70 pro da omnivision50h 1/1.30 1.20 mikron pixel degelerine sahip sensör var aralarında öyle çok bir fark yok ama pura serisinin getirmiş olduğu bir iki yenilikler var aradaki farka değer mi siz karar verirsiniz pura 70 pro ile aynı sensörlere sahip honor magic 6 pro dxomark listesinde 158 puanla 3.sira da buda bir örnek olabilir sizin için -
mate 70 tanıtılmış. ekrandaki 3 delik ve arka kamera tasarımı berbat olmuş. çinde 3 milyon küsür insan nasıl ön sipariş geçmiş anlamadım. cihazların bir albenisi yok.
pura ise, tasarım olarak müthiş bir cihaz. açıkçası sırf tasarımı için aldım bu telefonu. işlemci ve Google problemlerine rağmen çekici kılıyor. -
Hocam dün paylaştığınız fotoğrafları gördüm, çok başarılı. Eski bir dslr kullanıcısı olarak özellikle akşam sokak ve mimari fotoğrafları ve kalabalıkları çekmeyi çok seviyorum, bu açıdan fark var mı?
-
Pura 70 ultra modeli ile derseniz evet baya fark var derim ama pro modeli arasın da göze gelecek bir fark yok ama tabiki benim şahsi fikrim pura serisinden yana olurdu hatta sokak fotoğrafçılığıni seviyorum diyorsanız ultra modelini zorlamanız daha iyi olur -
Hocam ultra çok cezbedici ama maddi olarak imkansız 😅
-
Eyvallah haklısınız ama portre de x3.5 da inanılmaz işler çıkarıyor bende eski bir full Frame kullanıcısı olarak diyebilirim tatmin ediyor -
-
Hangi modeli aldınız acaba. Fotoğraf çok güzel -
Proyu aldım
-
play.google.comGoogle Play Games - Apps on Google Playhttps://play.google.com/store/apps/details?id=com.google.android.play.games
Bunu kurarsın Google dan baglanirsin migrog yi aktif hale getirmissindir diye düşünüyorum güle güle kullanın
-
Hayırlı olsun. Güle güle kullanın
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tirabzonli -- 1 Aralık 2024; 23:36:33 > -
Biraz ısınma sorunu hariç telefon her açıdan tatmin edici bir telefon Pura 70 pro, bu telefonun kamera mercekleri için mercek korumalı kılıf almak gerekir mi? Kolay çizilir mi acaba?
-
Bence alın derim, ihmale gelmez hocam.
Ben olsam alırdım. -
Kilit ekranına MP4 tarzı video ekleme yapilirmi .
Örnek linkteki gibi birşey
https://tr.pinterest.com/pin/822399581975662263/sent/?invite_code=9b7de145634746ba93869c2a748617c4&sender=622341379665872183&sfo=1
-
TR cihazı olan p60 pro verip kayıtsız 70 ultra almak mantıklı mı sizce? -
Bence değil, üst modele geçilecek ise en sağlıklısı garantili olarak geçmektir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X