İşte lens koruyucu ve kılıf birbirine uyması lazım. Yoksa ikisini aynı anda kullanamayabilirsin. Benim aldığım kılıflar kargoda. Geldiğinde iyi olursa link atarım < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (19. sayfa)
-
-
Bende kutudan çıkanı kullanıyorum. Tek sıkıntı çok korunaklı değil. Lensler çok açıkta. Yanlarda boş. Neden bu kadar dekolteli kılıf yapmışlar anlamadım. 🙂
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Ama çok hoş bir kılıf Ali express den aldığım kılıflar hep iz bıraktı dediğin gibi orjinal kılıf gerçekten korunaksiz iyi bir yumuşak kılıf bulmak gerekiyor
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Dün gece pura 70 pro modeli 42500 e kadar düştü vatan Media Markt sitelerinde . Ve bir kaç sitede 43500 civarıydı sanırım. Ekran kavisli olmasa alırdım . Benim TLF kargoda henüz gelmedi
Ben kendi orijinal kılıfını çok sevdim. Yumuşak, söküp takması çok kolay. Alüminyum kasaya sahip cihazlar buna tüm markaları katarak söylüyorum, sert kılıflar ile kenarlarında kılıf izleri oluşuyor zamanla. Sık sık kılıfı ve telefonu silmek çare olabilir böyle sert bir kılıf kullanacaksanız
İşte bende her gün çıkarıp kılıf degistirip temizliyorum bundan mütevellit yanlarda iz kaldı boya aşındı
Düz modelde de öyle sıkıntılı mi köşeler boya asiniyormu kılıf sök tak da
Temizlediğiniz halde aşındıysa en iyisi kılıfsız kullanmak o zaman.
70 ile 70 pro arasında kamerada az bir fark harici kayda değer bir fark varmı acaba . Ekran kavisi saymazsak . Aradaki farka değermi . Düz modeli 36900 e 1 yıl ek garanti ve watch 2 saat hediyesi ile aldım . Dün gece pro modeli 42500 civarına düşünce bir an onu alsammi diye aklımdan geçti ama hediyeleri sayarsak en kotu 10000 var fark arada
Bence fark var pro modelinde ki sensörler magic 6 pro ile aynı sensörler o cihaz da dxomark da 2. Sıradaydı yani iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ridvan79 -- 5 Kasım 2024; 18:36:0 >
Kılıflar sert plastik olunca maalesef aşındı bence kilifisiz çok daha iyi ele oturuyor kayma durumu yok arkasında ki pürüzlü yapıdan ötürü
Ben dışarıda orijinal kılıfını kullanıyorum. Eve geçince kılıfsız kullanıyorum. Bence de kılıfsız arka yüzeyinden dolayı çok rahat kullanılır. Kesinlikle kaymıyor ve de ele cık diye oturuyor. Açıkçası ben bir süre kullanıp 16pm e geçecektim. Pro max çekmecede yatıyor. Ama geçesim gelmedi. Yalnız pili beklentimin altında kaldı. Huawei nin pili insanı mutlu eder normalde.
Orjinal kılıfı kayıyor yalnız arka yüzeyi den ötürü ben ultra kullanıyorum pil gayet güzel hoş akşama kadar çok rahat gidiyor aşırı kurcalarim
Bende ultra kullanıyorum. Yarı yolda bıraktığı yokta vivo, s24u dan sonra daha iyi performans beklerdim. Yoksa kötü değil günü her şekilde çıkarıyor
Normal kullanımda iki gün gitmesi gerekiyor şarjın . Kaç saat ekran süresi alıyorsunuz
-
Pro mu bu bence iyi değerler . Şuan 41000 e düştü pro modeli benim düz model henüz gelmedi acaba pro mu alsam diye kafam gidip geliyor.
Ben 37000 e 1 yıl ek garanti ve saat hediyesi ile satın aldım pura 70 i .
41000 e pro modeli. Extra garanti yada saat hediyesi olmayacak
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TurkeyStar -- 5 Kasım 2024; 22:29:21 >
Hediye çok önemli değil ama fotoğraf da fark edecek detaylara sahip pura serisi alırken en azından pro modelini almaya özen göstermek gerekiyor
bugün bisiklet sürerken bluetooth kulaklığımla, telefon arasında mesafe çok yakın olmasına rağmen ( telefon formanın arka cebinde) kesintiler yaşadım.açıkcası aynı kulaklıkla s22 ultra ile sorun yaşamadım hiç. o yüzden problemi telefonda buluyorum.
siz de böyle bir durum mevcut mu? ya da ince ayarları falan mı var acaba? canımı sıktı baya açıkcası.
-
Pro modelimi . Normal kullanımda oluyormu öyle sorun hic
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X