Şimdi Ara

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
474
Cevap
27
Favori
24.524
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • E-sim yok mu bunda arkadaşlar? SIM:Dual SIM (Nano-SIM, dual stand-by) Diye gördüm ama emin olmak istedim.

• deburky kullanıcısına yanıt
    Kendi sitesinden indirin eğer Google play de varsa ikisi çakisabilir aura onun servlerinden alıyor güncellemeleri

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Penanggalan kullanıcısına yanıt
    Gbox kurarak Google play kurabilirsin evvelden kurulamiyordu ama ona hacet yok hiç gbox kullanmadan migrog yardımıyla aurastoreden bütün güncellemeleri yapabilirsiniz her şey stabil çalışıyor tek benim kullanmak istediğim chatgpt çalışmıyor

• Arkadaşlar telefonu alarak aranıza katıldım. Apple'dan whatsapp yedeklerimi en kolay nasıl aktarırım? Yardımcı olabilir misiniz?

• MikaHakkinen kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun güle güle kullanın,iPhone WhatsApp yedeklerini iCloud atar android ise Google drive da tutar aynı depolama alanını kullansalar atabilirsiniz ama maalesef farklı yedekleme alanları kullandıklari için zor gibi başka yöntem var mı bilmiyorum belki iCloud dan yedekleri dışarı aktarıp o şekilde deneyebilirsiniz eger var ise öyle bir yöntem

• HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

• ridvan79 kullanıcısına yanıt

Evet biraz imkansız gibi ama elbet vardır bir yöntemi.. Huawei hariç diğer telefonlara kopyalama kolaylaştı ama Huawei'de sıkıntı..

• Uygulama ve web şifrelerini otomatik doldurmak için ne yapmam gerekiyor :)

• telefonun tasarımına, arayüzüne hasta olup pura 70 proyu aldım. yağ gibi akıyor, çok akıcı bir arayüzü var. çok beğendim. google tarafında şuan bir sorun yaşamıyorum.

sadece resmi ekşi sözlük uygulaması açılırken kapanıyor. kullanabilen var mı arkadaşlar?

Migrog ayarlarını yaptıysan sorun olmaması lazım

• ByAliTR kullanıcısına yanıt
    Hayırlı olsun normalde kullanmıyorum sizin için kurdum baktım evet kapaniyor

Microg ayarı derken dostum?

Ayarlardan uygulamalara gir ordan microg servislerini bul ordan sağ üstte ki ayarlara gir self check gir ve bütün işaretlemeleri yap ve ayrıca Google hesabınızla ilişkilendirin

HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU] HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]
    HUAWEİ PURA 70 SERİSİ [ANA KONU]

Eyvallah dostum çok sağol. Tüm ayarları yaptım bakalım. Ben 2 microg kurdum, biri Youtube revanced için. Onunla çakışabilir belki.. Bir kaç gün bu şekilde deneyeyim.

Yok çakismiyor denedim ben sorun olmaz biri zaten sistemde gömülü geliyor diğeri vanced için

• Telefonuna kılıf ya da ekran koruyucu alan oldu mu? Tavsiye edeceğiniz bir ürün var mıdır?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • karpuz-cekirdegi kullanıcısına yanıt
    Ali express den almıştım iki tane onlar da tak çıkar değişimli kullanayım demiştim yanlarin da iz yaptı boya da simdi bir süredir kutudan çıkan orjinal kılıfıni kullanıyorum

Maalesef. neden olduğunu anlayamadım. bir de gmaili bir türlü koyu tema yapamadım. normalde gece temalı kullanırım, otomatik olarak algılamıyor ve gmail ayarlarında da böyle bir seçenerek göremedim.

• ByAliTR kullanıcısına yanıt

Ben telefonun kendi mail programını kullanıyorum. Bana gayet yeterli geliyor. Telefonu koyu moda alınca oda koyu moda geçiyor.

• 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.