< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Huawei Sorunları EMUI/Harmony
-
-
Haritada heremaps tavsiye ederim daha iyi hem google hem petalden
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hepsine aynen katılıyorum.
Samsung'tan ilk huawei telefonum olan Nova 10 Pro'ya geçtim. Alalı 19 gün oldu. Yıldım. Pişman oldum.
WhatsApp Sohbet geçmişi taşınmadı onunla uğraştım. Şimdi de Microsoft Intune Şirket Portalı uygulaması çalışmıyor. Yüklenmiyor. Şirket mail ve Teamsıne ulaşamıyorum.
Samsung'tan çok kullandığım bir uygulamayı Gspace veya Aurora Store'dan yüklemek istedim. Uygulama açıklama olarak şunu yazmış : Uygulamamız Huawei App Galery desteklemediği için bildirim gitmeyebilir. Çözüm uygulamanın App Galery'e uygun formatta yapılmasıdır. Ama bu konu şu an için mümkün değildir.
Hani kimisi ballandıra ballandıra söylüyorya Huawei Türkiye ofisi çok çalışıyor diye ben bunada inanmıyorum. Destek baştan savarcasına yanıt veriyor.
Güzel yazınızı müsaadenizle, kulanıcı adınız ile Facebook Huawei Türkiye destek platformunda paylaşacağım.
Tabi paylaşabilirsiniz hiç bir sorun yok
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Benzer içerikler
- güvenliğiniz sebebiyle cihazınızda mobil temassız ödeme özelliğini kullanmanıza izin verilmemektedir
- araç multimedya mikrofon sorunu
- gbox nedir
- xiaomi batarya resetleme kodu
- android telefon titriyor ama açılmıyor
- huawei mate 70 pro fiyat
- miracast nasıl açılır
- hangi telefonu almalıyım
- en iyi apk siteleri
- çağrı sonlandırıldı ne demek
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X