Şimdi Ara

Huawei telefon satışlarında sert düşüş, ikincilik hayal olabilir (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
2
Favori
77.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Almadan önce 2 kere düşünün. Teslimat 20 gün sürüyor. Evet yirmi gün.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Su video olayları kısaca anlatıyor bilip bilmeyen herkes atıp tutmasın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-D7B950238 -- 30 Mayıs 2019; 1:38:6 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu gidişle apple ve samsung dan dan başka marka kalmayacak telefon sektöründe heralde, htc sony ve lg nin amiral modelleriyle her sene yarışın içinde oldukları bir dönem vardı, hangisini alsak diye şaşırırdık, en amiralini gider alırdık, şimdi istesekte alamıyoruz araba parası istiyorlar. 5 sene önce refah varmış meğerse. Geldiğimiz son noktada batan markalar gibi türkiye de b*k çukuruna battı. Genel bir kötüye gidiş var her yönde.

• Çin de toplumsal bir süreç başlatılmış. Huwa satışlarında patlama olmuş.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hacxtr

Çin de toplumsal bir süreç başlatılmış. Huwa satışlarında patlama olmuş.
    Tamam oradan ciddi kar ederler. En az 400 milyon satış olur yıl içerisinde

• quote:

Orijinalden alıntı: 0x1

Bu nasıl muhabbet :) Allah'ım sana geliyorum.

Alıntıları Göster
    İsabet olur ölmen

Ama ölmeden önce süper güç nedir oku öğren

Boşu boşuna Çin fanatiği olma o pis Çinlilerin fanatiği olmaktansa ölmen iyi -1 olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Skylined -- 30 Mayıs 2019; 9:58:7 >
  • Video çok sayıda kişisel düşünce barındırıyor. Özellikle gideceksin sen büyüksün diyeceksin. Ne yapim ne istiyorsunuz diyeceksiniz kelimeleri de partizanlık gösteriyor. Bu eleştiri tam anlamıyla yere vurma hocam. Apple icloud hacklendi kim sen bilgi sızdırıyorsun artık bitin dedi? ki apple da bu şekilde onlarca örnek var. En basiti hangi avrupalı bürokratın elinde apple bir telefon var? Ki kaldı ki android gibi bir şeyi konuşmaya bile gerek yok. Savunulacak bir yanıda yok. Gelmiş geçmiş en rezalet en kripto ağından birisidir.
  • Hikaye. Mate 20 Pro 5299 liraya alınabiliyor Turkcell 6000 küsür fiyat çekmiş indirim ayağına.

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Gelen cevaplara baktım bir kişi bile olayın aslını anlatmamış. Ben anlatayım.

Normalde Android açık kaynak kodlu bir işletim sistemidir, herkes istediği gibi alır kullanır. Aynısı Android güncellemeleri için de geçerli. Google, Android kaynak kodunu her şey tamamlanınca testler bitince herkese açık olarak yayınlar. Ancak telefon üreticileri bunun dışında tutuluyor. Şu an telefon üreticileri Android Q kaynak koduna erişebiliyor, oysa resmi olarak Android Q çıkana kadar halka açık olarak yayınlanmadı bu.

Huawei bu programdan çıkarılınca güvenlik ve Android güncellemelerini AOSP kodu yayınlanmadan veremeyecek. Yani güvenlik yaması yayınlandıktan 1 ay sonra filan Huawei cihazlar bu güncellemeyi alabilecek.
  • FireSwords kullanıcısına yanıt
    Çok temiz ve anlaşılır bir açıklama geldi sonunda. Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Sonuçta bence gene de insanların aldıkları fiyatların altına şuan ki mevcut cihazlarını satma telaşlarını yersiz buluyorum. Gelecekte çıkacakları anlarım da şuan yersiz yani bu telaş. Android güvenlik güncelleştirmeleri konusunda da ben çok inançlı değilim. Android 7 ve 8 cihazlar kullanıyorum. Problem yaşamıyorum.
  • Android Q beta programından Google tarafından çıkartılan Mate 20 Pro yeniden Android Q beta programına dahil edilmiş.

• Skylined kullanıcısına yanıt
    Çin ile ABD çok mu farklı. İkisi de aynı ***** laciverti. Ama yine de ABD'nin Huawei satışları yükselince sadece Huawei'yi zor durumda bırakmak için yaptıklarını doğru bulmuyorum.

• HUAWEI için her şey normale döndü... hala çamur atan var ya...
  • _RaGoN_ _ kullanıcısına yanıt
    Yemin ediyorum. Çöp bir işletim sistemi. Huawei bununla gelirse kesin batar.

• quote:

Orijinalden alıntı: eagleoneye

Yemin ediyorum. Çöp bir işletim sistemi. Huawei bununla gelirse kesin batar.
    Yalnız ayarlar menüsü gibi Android'e benzeyen birkaç görüntü paylaşılmış çöp olduğunu nasıl anladık ki?

• dulcet kullanıcısına yanıt
    Arayüz den anlaşılıyor zaten. Mağazası da bomboş.
    Android uygulamaları destekleyecek diyor ama yasak devam ederse mağazasına ekleyemez. Sadece apk şeklinde çalışan bir sistem yapar.

• amerika gene
  • quote:

Orijinalden alıntı: Redunay

Bu gidişle apple ve samsung dan dan başka marka kalmayacak telefon sektöründe heralde, htc sony ve lg nin amiral modelleriyle her sene yarışın içinde oldukları bir dönem vardı, hangisini alsak diye şaşırırdık, en amiralini gider alırdık, şimdi istesekte alamıyoruz araba parası istiyorlar. 5 sene önce refah varmış meğerse. Geldiğimiz son noktada batan markalar gibi türkiye de b*k çukuruna battı. Genel bir kötüye gidiş var her yönde.
    5 sene sonra da bu zamanlar için refahmış diye bahsedeceksiniz
  • tırrrap baktı huawei ikincilikten birinciliğe doğru geliyor elmayı ikinci kez ısırtırmı elbetteki hayır.Fişi çekti .
  • 
Sayfa: önceki 1314151617
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.