|
Bildirim
DH ölücüleri bu haberi beğendi
|
Ya ben mi yanlış biliyorum yoksa bu dünya tümden cahil mi ? Mevcut telefonlar bu durumdan etkilenmeyecek diye okumuştum. Yani şuan piyasada olan telefonlar sorunsuz kullanılacak diye biliyorum. İnsanlar dünya genelinde de çok hızlı bir şekilde heyecana kapılıyor ve araştırmadan hareket ediyorlar. Ben bir tek Türkiye'de böyle saçma bir şekilde hareket ediliyor sanıyordum. Dünya bizden betermiş.
|
Asılsız bir ekrem71 "sözde haberi" daha..!
Soru: Kaynak var mı? Cevap: Kaynak yok! Soru: İstatistik veri nerede? Cevap: Elbette yok! Soru: Pazar satış araştırması nerede? Cevap: Pek tabiki yok! Soru: Peki sen bu "sözde haberi" neye istinaden yazdın? Cevap: Tampon kısma istinaden! ![]() |
huawei nin 1. olup piyasayı süpürecegini gören ABD yine her zaman ki gibi kendine rakip istemiyor . huawei halt etmek için elinden geleni yapıyor. Bu dünya sanada kalmaz ABD bir gün senide halt edecek birileri de çıkacak . Umarım huawei buradan en az zaiatla çıkar da kendine yeni bir yol çizer . onca para veren telefon sahipleri madur olmazlar.
|
Fiyatlar düşsünde amiral gemisi bir Huawei alayım, telefonu sorunsuz kullanmak bir Rom yüklememe bakar
![]() |
onu bunu bilmem ama ; reklamın kralı yapılmış bir kere !
bu markadan bahsetmeyen site kalmadı ! telefonda teknik bir sorun yok ise satışlar bu haberlerden sonra ciddi bir şekilde patlar yani ! 2+2=4 olay budur ! |
Türkiye reklamları da kesilirse övgüyle bahseden editörler yakında iyiden iyiye gömmeye başlar :)
|
haber kaynağı ; takas yapan bir site !
hadi oradan site ! |
|
|
|
|
|
|
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Burakk0131 -- 23 Mayıs 2019; 10:26:18 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 23 Mayıs 2019; 10:47:44 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ProjectMan -- 24 Mayıs 2019; 9:8:18 > |