Şimdi Ara

Huawei telefon satışlarında sert düşüş, ikincilik hayal olabilir (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
2
Favori
77.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aosp'nin açılımı Android Open Source Project'tir.
    Açık kaynak olduğu için istediğin gibi kullanırsın

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • fiyatlar düşsün alırız nasıl olsa şu an için destek var en az 2 yıl götürür p30 p20 prolar.

• kendi yazılımlarını geliştirsinler de bir de o zaman görelim
  • Forumun güncelleme fetişistlerine bakmayın, üst düzey bi telefon alıp 4 sene rahat kullanmak lazım şu devirde.
  • Çinliler geçici olarak anlaşacaktır. Bu süre zarfında eksiklerini gidereceklerdir.
  • İlk akıllı telefonum Huawei ideos x5 idi. Çok yol kat etti. Ama şimdi zorda Çinli.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Android'e karşı guzel bi yazılım yapabilirseeee ooooo wtf hahahsxmejdndhaksmx herkes çıldırır
    Not: Xiaomi kullanıcısı

• Huawei'nin işletim sisteminin adı, HongMeng olacakmış

Eylül gibi tanıtılacakmış

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 23 Mayıs 2019; 17:34:35 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emir_sezer

huawei elden gide YEEEAAAH
    Ver mehteri

• arekamint kullanıcısına yanıt
    OpenSource Android den IOS benzeri sistem yapsalarda ABD ye inat Huawei nin satışlar tavan yapar diyemiyorum çünkü huawei sadecr yazılım değil donanım desteği de alamayacak. ARM kirin işlemciler için çip üretmeyeceğini açıkladı.. Benzer durum Qualcomm/Intel içinde söz konusu. Pc üretimleri de duracak.

ABD yi görüyon mu Huawei yi çökertti resmen bir yaptırım dalgasıyla. Türkiye ye de yapdürüm uygulanırsa vay halimize.

• quote:

Orijinalden alıntı: RElS

OpenSource Android den IOS benzeri sistem yapsalarda ABD ye inat Huawei nin satışlar tavan yapar diyemiyorum çünkü huawei sadecr yazılım değil donanım desteği de alamayacak. ARM kirin işlemciler için çip üretmeyeceğini açıkladı.. Benzer durum Qualcomm/Intel içinde söz konusu. Pc üretimleri de duracak.

ABD yi görüyon mu Huawei yi çökertti resmen bir yaptırım dalgasıyla. Türkiye ye de yapdürüm uygulanırsa vay halimize.
    Anlaşıldı bu Trump denen gereksiz, canını sıkan tüm ülkelere aynı taktiği uygulayacak...

Türkiye'ye de yapacağı bu.

• İsler tam tersine donebilir bakalim

• YouTube, facebook, whatsup ve instagram olmayan telefonu alır mısınız?
    Google mağazaya da erişim yok. Mesela Bankalar o işletim sistemine özel uygulama yazıp habire güncellemek zorunda.
    Hepsine tamam bu işletim sistemine güvenebilecek misin.

• Bende 20 gündür kullandığım mate20 yi amazon italiaya geri gondericem yarın kurye gelip alıcak

• Theologist kullanıcısına yanıt
    sadece google olsa eyvallah. google, intel, qualcomm, microsoft, arm, hisilicon... chipset kullanamayacak, işlemci üretmek için arm tasarımlarını kullanamayacak. hisilicon yarı iletkenlerini kullanamayacak. işletim sistemi ne koyar muallak, ama içinde hiçbir google uygulaması olmayacak. 5g olayı da yalan oldu, ki zaten asıl çekemedikleri 5g olayında başı huaweinin çekmesi, asıl para orda. işi zor huaweinin.
  • Bu gidişle tüm Çin firmaları Andoid'i terk edecek (ki Çin hükümeti hepsinin ortak bir yazılım çıkartmasını istemiş herhalde)

Samsung'da, LG'yle birlikte ayrı bir sisteme geçer belki... Android dünyadında farklı şeyler oluyor gibi

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Şu anki cihazlarda,
    Hem cihazın kendisi hem de cihazın içindeki google ürünleri(aşağı yukarı tüm ürünler play store dahil) google tarafından güncelleme alamayacak

• quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

Ya ben mi yanlış biliyorum yoksa bu dünya tümden cahil mi ? Mevcut telefonlar bu durumdan etkilenmeyecek diye okumuştum. Yani şuan piyasada olan telefonlar sorunsuz kullanılacak diye biliyorum. İnsanlar dünya genelinde de çok hızlı bir şekilde heyecana kapılıyor ve araştırmadan hareket ediyorlar. Ben bir tek Türkiye'de böyle saçma bir şekilde hareket ediliyor sanıyordum. Dünya bizden betermiş.
    Kaçırdığınız nokta şu ki insanlar bir telefona para veriyor, verecek ya da vermiş her neyse. Çıkan haberler malum, Android Q programından çıkarılıyor vs.

Ki bu telefonlar muadili olmayan telefonlar da değil. Hadi bizim ülkemizde Apple, Samsung biraz Xiaomi.. yurtdışında Oppo'su var Lenova'sı var Vivo'su var bulunmaz hint kumaşı değil bir şey değil. Destek alıp alacağı belli değil.

Tabii ki adam değiştirip öbüründen almak ister bu inanılmaz mantıklı bir şey.

Nesini anlayamıyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.