Şimdi Ara

Huawei telefon satışlarında sert düşüş, ikincilik hayal olabilir (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
332
Cevap
2
Favori
77.281
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Her şerde bir hayr vardır demişler. Belki de bu ambargo Çin'in yeni bir işletim sistemi ve ekstralarını oluşturması için bir neden olacak. Tabi bu iş ha deyince hemen olmaz ama 4-5 yıl içinde olabilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Celonfix

Fiyatlar düşsünde amiral gemisi bir Huawei alayım, telefonu sorunsuz kullanmak bir Rom yüklememe bakar
    Aynı şeyi düşünüyoruz. Umarım fiyatlar daha da düşer de bi p30 pro alır takılırız

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: shadowmexo

Ya ben mi yanlış biliyorum yoksa bu dünya tümden cahil mi ? Mevcut telefonlar bu durumdan etkilenmeyecek diye okumuştum. Yani şuan piyasada olan telefonlar sorunsuz kullanılacak diye biliyorum. İnsanlar dünya genelinde de çok hızlı bir şekilde heyecana kapılıyor ve araştırmadan hareket ediyorlar. Ben bir tek Türkiye'de böyle saçma bir şekilde hareket ediliyor sanıyordum. Dünya bizden betermiş.
    Sen niye bizim country'yi bu denli küçümsüyorsun? Senin gibiler yüzünden cehape zihniyeti söyleminden kurtulamıyoruz.

• mate 20 pro 5000 tl ye kadar düşmüş.

p30 pro da alınabilir biraz daha düşünce. Mate 20 daha çok hoşuma gidiyor ama keşke o çentik olmasa.

Huawei desteksiz bırakmaz. Herkesin ilk tercihi servisken üstelik.
  • P30 pro 1500 e düşse alırım hemen.

• Millette de acayip hayal gücü var...Huawei, size 1500 TL'den p30 pro mu satar?

Fiyatlar dibe vursa zaten piyasada bulamazsınız, satıştan kaldırır...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Black Code -- 23 Mayıs 2019; 13:44:4 >
  • Abd ve Avrupada ki degerli insanlar huawei telefonlari çöpe atmayin bize gonderin garibanlar sevinsin. Birgün gelirsem tuvaletinizi yikarim.

• sende amma amerika aşığı çıktın.kardeş sürekli ırkcı konuşuyorsun üstün ırk falan bu tarz konuşma kullandığın dil yakışmıyor.

• Huawei tarafından dava edilmesi gereken bir haberimsi daha.

• shadowmexo kullanıcısına yanıt
    Güç kimdeyse demokrasi onda.Günümüz Türkiyesindeki gibi.
    Ama artık Türkiyede HERŞEY ÇOK GÜZEL OLACAK.

• İki günde nasıl bir piyasa araştırması yaptın sayın editör
    Nasıl istatistik kaydı yaptın buradan paylaşırmısınız. Yapmadıysanız bu kadar hızlı karar alıp yayınlanana bir haberi neden şak diye kendi sitenizde paylaşıyorsunuz. Ohooooo bende yaparım teknoloji haber editörlüğü.

Ctrl+c ve Ctrl+v mi öğrendiniz bu işten ?

• Koskoca huawei gibi bir şirket bi playstore yüzünden batıp sona erer mi sizce?Dünyada playstore appstore yerine birçok uygulama var illa playstore olmasına gerek yok minareyi çalan kılıfı hazırlamıştır.Adam koskocaman firmayı birisinin eline yada ağzından çıkacak kelimeye bağlamamıştır.Playstoreyide bilioz ne olduğunu
  • Huwai telefonlar anında nakit alınır
    P30 pro canlı 1.000 tl

İletişim için pm 👍

• quote:

Orijinalden alıntı: Theologist

Bu kriz fırsata çevrilebilir, Amerika ve Çin anlaşır bence bu konuda. Fiyat düşünce almak gerek üst model bir Huawei. Güncelleme gelmemesi demek telefonun çöp olması demek değil, yeni gelecek olan ufak tefek özellikleri almamak demek sadece
    hayir cop olmasi demek, ben gg yerinde olsam eski versiyonlara erisim bile vermezdim direkt. nasil banka applerinde bi sure sonra uygulamayi kullanmak icin guncelleyin diyor.. o hesap
  • 2 günde Huawei piyasadan silindi demediler bari buda iyi

• Bunlar daha iyi günleri. Çıkıp biz hazırlıklıyız diyorlar. Akıllarınca satabildiğimiz kadarını satalım da panik havasını dağıtalım havası veriyorlar.
  • Bu Huawei olayı sadece google ile kalmaz, bu ilk adımı. Esas mesele whatsup, facebook messenger yasaklanırsa yaşanır. Ki üç ayda baktı satış azalmıyor Amerika ikinci adımı atar

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beter olsun

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Güncelleme gelmeyince cihaz cöp oluyor

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.