|
Bildirim
Hic bir dandorid ureticisi kalite ve guven yonunden apple’in yarisi olamaz, millet o yuzden parayi basip iphone aliyor..
|
Bu londradaki lansmana gidemiyeceğimiz anlamına mı geliyor 😀
|
Kandırıldık
|
Adamlar senelerdir pil bahanesiyle performansı düşüyordu saat hızları 4 kat azaltılıyordu foyaları ortaya yeni çıktı ne apple ı.
![]() |
Hangi kendini kanıtlayan Huawei? O çok övdüğünüz marka daha yeni P10 serisi olması lazım, parça yok diye kimi telefona DDR3 kimine DDR4 Ram, kimine UFS kimine eMMC bellek takan firma. Üstelik ortaya çıkınca pişkin pişkin yeterli parça stoğu yoktu dediler balık hafızalı halkımız ooo Huawei süper müthiş demeye devam etsin. Çinlilerin yüz karası sahtekar bir firmadan başka değil bu. Herkes salladığı Apple yapmaz hadi ama yapsa direk değişim yapardı bunlar pardon diyip geçtiler.
Not: genel olarak yazdım |
Söz konusu teknoloji yayıncılığı olduğunda gerçektende farkınızı gösteriyorsunuz.
Diğerleri tozunuza yetişemez , magazin videoları çeksinler. teşekkürler. |
Bu adam baya baya yürek yemiş bu aralar .
Geçen hafta General mobile saldırdı şimdi de bu. Sen dürüstçe Apple kaç para verdi onu söyle. Bu yıl etkinliğe de çağrıldı vitaminci baba. Ohh yeahhh gelsin paralar... Neden lan neden şimdi... Şu vitamince baba apple ye kaç para veririsiniz başlıklı konusunu da bi daha açsınn. 15000 TL zam az olmuşş. Edit: Sevdiğimiz donanımcı amcaydın ama artık antipatik oluyorsun. + Senin kullandığın programın hileli olmadığını nereden bilelim.Saklıyorsun bilgilerini. +Kendi programında hile yapğılmasına göz yuman firmaya neden inanalım.. +O Kadar dürüstseniz yıllarca TTNET sömürüsüne neden ses çıkarmadınız. +Huawei'nin yerinde olsam size dava açardım sorumlu yayımcı. |
ne oldu huawei den reklam parası koparamadınız mı?
|
Beyefendi niye şaşırıyorsunuz aynı işlemci aynı Ram bu hile dalgası çıkmadan benzer skorlar alıyorduk 6700 6800 çoklu çekirdek 1900-1930 civarı da tek çekirdek puanı elde ediyorduk fakat şimdi p20 hile ile 7k seviyesini geçiyor fakat bizim cihazlar hala aynı bu hile zımbırtısı yok diyorum benim cihaz da.
|
|
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|