Şimdi Ara

Huawei U8850 2.3'e dönme

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
8
Cevap
2
Favori
788
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Arkadaşlar telefonu baya zaman önce 4.1.2 sürümüne yükselttim ve şimdi 2.3.7 sürümüne geri döndürmek istiyorum ama olmuyor. Telefonu 4.1.2 ye yükselttiğimden beri usb ile pc ye bağladığımda "usb aygıtı tanımadı" diyor. Ne yaptıysam olmadı bu yüzden de SutL3 programını kullanamıyorum. Bunu başka şekilde yükleme şansımız var mı?

• mrchatlak kullanıcısına yanıt
    Aşağıdaki dosyasyı indir;

http://download-c.huawei.com/download/downloadCenter?downloadId=13459&siteCode=worldwide

Zip'i çıkar. İçerisinde dload klasörü ve klasörün içinde dosya olacak. Bu dload klasörünü içindeki dosya ile birlikte hafıza kartına kopyalayın. Daha sonra ses kısma + ses açma + güç tuşlarına basılı tutarak cihazı açın. Yükleme başlayacaktır.
  • yarın deneyip sonuçları yazacağım. çok teşekkür ederim bir türlü bulamıyordum dl dosyasını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mrchatlak -- 15 Şubat 2014; 3:49:49 >
  • bende donmek istiyorumda bunda ideos x5deki gibi update.app tarzi bisey cikmadi sadece .nbo dosyasi var

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbdurrahimOZKAYA

bende donmek istiyorumda bunda ideos x5deki gibi update.app tarzi bisey cikmadi sadece .nbo dosyasi var

SUT L3 ile nb0 lı dosyayı telefonuna yükleyeceksin
  • quote:

Orijinalden alıntı: AbdurrahimOZKAYA

bende donmek istiyorumda bunda ideos x5deki gibi update.app tarzi bisey cikmadi sadece .nbo dosyasi var

U8850 deki dosya sistemi farklı. Yukarıda anlattığımı uygularsanız yükleyebilirsiniz.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dostum yardımın için çok sağol yalnız ben o şekilde olmayınca biraz daha araştırdım ve buldum çözümü. Burda bir dahaki mesajımda paylaşıcam..
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • http://forum.donanimhaber.com/m_80004882/mpage_3/tm.htm

Bu sayfada PcMap adlı arkadaşın anlattıklarını uygulayın oluyor. Ben şuan uzuunnn bir aradan sonra 2.3'e dönüş yapabildim daha memnunum. 4.1 veya 4.2 sürümlerinde beklediğim stabilliği bulamadım çünkü. Şimdiden herkese geçmiş olsun :)
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.