Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (21. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: turkeytv

Arkadaslar bu telefon 4.1 4.2 olsa ne olacak sizin yapmaya calistiginiz kartal'a jip motoru taktirmaniz gibi birsey ramden surekli yer 2.3.5 bu telefona gore iyidir kafa karistirmayin

Benimde ögrenmek istedigim bu bende gio(2.3.6) var haber,radyo,banka,navigasyon ve sosyal medya uygulamaları kullaniyorum oyunla pek işim olmuyor cihazım rootlu ama bazen çok kasıyor buda beni kasıyor dahili hafiza 181mb ne kadar rootluda olsa doluyor

düşük sürümde olmasi benim bunlari kullanmama engel mi?
    Yada bir kaç oyun vs yüklememe engel mi
    gio'dan çok daha performanli olacagını düşündügüm için aldım umarım öyle olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

Sırf dh'den 100e yakın telefon alınmıstır heralde

100 mü bence çok iyimsersiniz. en az 1000 olmuştur
  • quote:

quote:

Arkadaslar bu telefon 4.1 4.2 olsa ne olacak sizin yapmaya calistiginiz kartal'a jip motoru taktirmaniz gibi birsey ramden surekli yer 2.3.5 bu telefona gore iyidir kafa karistirmayin

Benimde ögrenmek istedigim bu bende gio(2.3.6) var haber,radyo,banka,navigasyon ve sosyal medya uygulamaları kullaniyorum oyunla pek işim olmuyor cihazım rootlu ama bazen çok kasıyor buda beni kasıyor dahili hafiza 181mb ne kadar rootluda olsa doluyor

gio ozellik olarak cok dusuk ram'i cok dusuk donma ondan birde hafizasi cok az bu telefonu alarak iyi yaptiniz cunku gio samsung'un olmasa kimse almaz(reklam etkisi)surum yukseltmek orta sinif telefonlarda zamanla sikinti olusturabilir 4.1 4.2 icin diyorum 2seneye yakindir ace kullaniyorum beni sinir hastasi etti surekli donma hafizada yer yok acele isim oluyor rehber gec aciliyor wifi aglarini tanimiyor cozunurlugu dusuk pikselleri sayiliyor kisaca cok vasat bir telefon ace az kaldi kurtulacam o cop telefonundan samsungun yaridan fazla modeli boyle ram dusuk hafiza dusuk. doya doya uygulama yukleyemiyorum aceye oyun degil banka havadurumu haber uygulamasi hemen doldu yazisi cikiyor huawei ozellik olarak aceye gore cok ustunde bakalim bir gelsin o zaman incelemeye alacam insallah yanilmam :)

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

299 liralık telefonun konusuna bak be...7.sayfaya geldi,tam gaz devam ediyor...2000 liralık telefonların konusu 2.sayfada kalıyor...

fakirligin belirtileri :)

sen çok zenginsin galiba...
  • quote:

quote:

quote:

gio ozellik olarak cok dusuk ram'i cok dusuk donma ondan birde hafizasi cok az bu telefonu alarak iyi yaptiniz cunku gio samsung'un olmasa kimse almaz(reklam etkisi)surum yukseltmek orta sinif telefonlarda zamanla sikinti olusturabilir 4.1 4.2 icin diyorum 2seneye yakindir ace kullaniyorum beni sinir hastasi etti surekli donma hafizada yer yok acele isim oluyor rehber gec aciliyor wifi aglarini tanimiyor cozunurlugu dusuk pikselleri sayiliyor kisaca cok vasat bir telefon ace az kaldi kurtulacam o cop telefonundan samsungun yaridan fazla modeli boyle ram dusuk hafiza dusuk. doya doya uygulama yukleyemiyorum aceye oyun degil banka havadurumu haber uygulamasi hemen doldu yazisi cikiyor huawei ozellik olarak aceye gore cok ustunde bakalim bir gelsin o zaman incelemeye alacam insallah yanilmam :)

dusuk surumde kullanmaniz degilde telefon ozelligi daha onemli ozellikle ram islemci en dandik telefonlarda bile pes gta oynayanlar var diye duymustum.

• quote:

Orijinalden alıntı: gollum2

quote:

Orijinalden alıntı: tiger86

quote:

Orijinalden alıntı: baracus

arkadaşlar tiger86 dikkat edin, profili gözükmüyor, 1-2 ay önce tiger866 isimli kullanıcı beni dolandırdı, onun profili gözükmüyordu. Benzerlik çok

buyur profilimi açtım bak bakalım dolandıcı mıyım.ayrıca ürün satarken de ya elden teslim yapıyorum ya da önce kargo sonra parayı alıyorum.ama yaptıgın bu karalama yüzünden sana hakkımı helal etmiyorum Allah a havale ediyorum.bu Ramazan ayında başka da bişey demek istemiyorum.

arkadasla aramızda geçen mesajlasma şu sekilde, kendisini bu pmler haricinde, tanımam bilgi olsun diye aktarıyorum:

gollum2 3 sa. önce, 18:16 teslimat ödeme vb nasıl olacak hocam?
    tiger86 3 sa. önce, 18:18 kargoyla size yollıcam siz de ödemeyi yapacaksınız.
    gollum2 2 sa. önce, 18:19 kapıda ödeme ile mi
    tiger86 2 sa. önce, 18:20 yoo gerek yok ürün elinize ulaşınca havale yaparsınız eski üyelerdensiniz sorun çıkmaz diye düşünüyorum.

Özür dilerim, kullanıcı adı benzerliği ve profil gözükmemesinden dolayı aynı kişi zannettim, anlık tepkim yanlış olmuştur, TEKRAR'DAN ÖZÜR DİLERİM.

• quote:

Orijinalden alıntı: wehby

quote:

quote:

Orijinalden alıntı: D@rbeli M@tk@p

299 liralık telefonun konusuna bak be...7.sayfaya geldi,tam gaz devam ediyor...2000 liralık telefonların konusu 2.sayfada kalıyor...

fakirligin belirtileri :)

sen çok zenginsin galiba...

bende fakirim :(

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: McOrco

hbnın refurbıshed yolayacagından emın oldugumdan
    ben kvkmarketden aldım arkadaslar
    bende ordan alınanların detaylı resımlerını durumunu vs paylasırım
    yarın elımde olacak bır teyzemıze lazımdı galaxy fıtle cebellesıyordu
    bu ondan azda olsa daha ıyıdır :)

nasil bu kadar emin olabiliyorsunuz daha once hb'dan boyle bir urun aldiniz mi ?

evet
  • benim tel geldi, hediye vereceğim için kutuyu açmadım

• quote:

Telefon eline ulaşan arkadaşlar ölü pisel var mı yokmu ve kutu içerigini hemen paylaşırlarsa çok iyi olur

özelliklf sd kart çıkıyormu merak ediyorum

ölü piksel nasil anlasiliyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: simsiyah1978

250 TL ye istanbul içi elden teslim alabilirim.

neden 250tl herkes indirimle almadi 310tlye var olmazmi

• quote:

quote:

YKB ile alanlara yazmıştır arkadaş, üzerine alınman gerekmiyor bence :)

• quote:

quote:

Telefon eline ulaşan arkadaşlar ölü pisel var mı yokmu ve kutu içerigini hemen paylaşırlarsa çok iyi olur

özelliklf sd kart çıkıyormu merak ediyorum

ölü piksel nasil anlasiliyor.

Açıklamalar için tsk ederim hocam
    olu piksel icin duz renklerde ekranı incelemek lazım siyah beyaz sarı kırmızi falan gibi sanırım uygulamasıda vardı

• quote:

Orijinalden alıntı: B_Beyrek

Arkadaşlar android sisteminden anlamayan biri olarak soruyorum bu telefonu güncel sürümlere yükseltemiyoruz peki bu durumda telefona whatsapp tango vb uygulamaları yükleyebiliyormuyuz. Misal tango yeni sürüm yayınladı bu telefon bu sürümü alabiliyormu yoksa 4.1.2 olmadığı için yüklenemiyormu. Açıkçası anneme yurtdışında yaşayan kardeşimle görüntülü görüşme yapsın diye almayı düşünüyorum. Yurtdışında iphone var şimdi ona 115 tl verip pasaport kaydı yapacağımıza bu telefonu almayı düşünüyorum. Onuda wifi ile kullanırız. 2 yıl kadar tango uygulamasını kullansak bizim için yeterli bu ihtiyacımıza cevap verebilirmi.

Lütfen net bilgi sahibi arkadaşlar cevap yazsın

herturlu uygulama yuklenir sikinti olmaz.

• ben buna benzer bir başlığa kartım var puan kadar indirim yaparım mealinde bir şey yazdım diye uyarı puanı aldım, millet döktürüyor şimdi, yönetim konuya göre mi kural koyuyor/uyguluyor?

• quote:

Orijinalden alıntı: SPaCeLoRD

quote:

quote:

YKB ile alanlara yazmıştır arkadaş, üzerine alınman gerekmiyor bence :)

100 TL puan kazanacağım diye 2 adet almak yerine 300 TL ödedim YKB World İLE.
    Pişman değilim

• sesi çok mu kısık
  • quote:

Orijinalden alıntı: bbatuhan77

sesi çok mu kısık

soyleyenler var ama sabir az kaldi 1-2 gune hersey gun yuzune cikacak

• Arkadaşlar ürünü dün sipariş ettim ancak ben aldığımda koşulsuz iade olup olmadığını nasıl öğrenebilirim ? Aklıma takıldı işte
  • [Onay bekliyor]
  • 
Sayfa: önceki 1920212223
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.