Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.460
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: alamre

quote:

Orijinalden alıntı: TuVNeRa

Zil sesi bana göre yeterli. Ama trafiğin yoğun olduğu yerde duyamazsınız.
    Kutudan sadece şarj adaptörü ve kulaklık çıkıyor.
    Wi-Fi sorunsuz bağlandı. Wi-Fi bağlamadan önce Türkcell internet ile gayet hızlıydı.
    Şu an şarjda.

Sanırım %50 demiştiniz.Bitirip full lemek daha mantıklı bir seçim olurdu diye düşünüyorum.Full re-charge lar ömrünü uzatır unutmayalım Yanlışım varsa düzeltilsin lütfen

O doğru ama %50 şarj göründüğü halde şarj ikaz ışığı yandı ve ekran bekleme konumuna alınca şarja taktım.
    Telefon görüşmesi yaptım ahize sesi yeterliydi.
    Acaba şarjda konuştuğum için mi cihaz ısınmıştı.

• quote:

İçinde tAKILı olarak 4GB hafıza kartı var
    Kablo derken USB şarj kablosu PC yede bağlanabiliyor

IMEI : 860885000869043
    Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLI
    Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Üretici : Üretici: HUAWEI Technologies Co Ltd Pazar Adı: HUAWEI U8850-1 Model Bilgileri: HUAWEI U8850-1

Sorgulama Tarihi 31.07.13

Ben bu cihazı epey sevdim. Herkese tavsiye ederim.

IMEI numarasını sil reis. Bu konuda tedbirli olmakta fayda var.

• quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

quote:

Orijinalden alıntı: ultrAslan-BH

quote:

Orijinalden alıntı: Emphire

Benim siparişimde geldi.Sormak istediğiniz soruları cevaplayabilirim.

Hocam hafıza kartı çıkıyor mu
    olu piksel var mi
    kutuda telde sorun var mı kesin olarak sıfırmı
    1-2 gunde olsa idare edicek bi jelatin şefaf ban vs var mı ekranda

telefon nasil gercekten hızlımı

biraz cok oldu farkındayım :D

İlk adroid telefonum daha önce ip4 vardı bende onu satmıştım.Eski bir nokia vardı onunla idare ediyordum.
    Menü hızı iyi.
    Ölü piksel yok.
    Ekran fena değil.
    4gb Kart takılı
    Ses seviyesi idare eder.(Benim için bir sıkıntı oluşturmaz.)
    Ekranında bir film var ve biraz kalın.

Sağol hocam bilgiler için

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Benim cihazın hep kutusu jelatinliydi hem de ekranı jelatinli ve jelatinini çıkarmadım henüz.
    Sim kart yuvası tertemizdi.

Yineliyorum: Bu fiyata bu özellikte telefon bulunmaz, tereddüt eden varsa kaçırmasın.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: aslan7669

Telefon az önce elime ulaştı hemen kontrol ettim ve ürün maalesef yenilenmiş cihaz arkadaşlar çünkü baktım sim kart yuvasında baya çizikler var alan arkadaşlar sim kart yuvalarına baksın bol bol çizik görecekler ne yazık ki :(

Nasıl yani
    kutusu,ekrani,kasası,aksesuarları ne durumdaydi

baktığınızda sıfır ürün gibi görünüyor jelatinli vs. herşey sıfır hissi uyandırıyor ama bir cihazın refurbished olduğu sim kartı yuvasından anlaşılır çünkü cihazın iç kısmı yenilenmez Motorola Atrix'te böyleydi yani bu aletler onarılmış aletler

• yildirimr kullanıcısına yanıt
    Tamamdır
    Alıntı yapan arkadaşlar da düzeltsinler pls
  • quote:

Telefon şimdi geldi

surumu 2.3.5 mi kamera cekimi nasil flash etkili mi?

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: alamre

quote:

Zil sesi bana göre yeterli. Ama trafiğin yoğun olduğu yerde duyamazsınız.
    Kutudan sadece şarj adaptörü ve kulaklık çıkıyor.
    Wi-Fi sorunsuz bağlandı. Wi-Fi bağlamadan önce Türkcell internet ile gayet hızlıydı.
    Şu an şarjda.

Sanırım %50 demiştiniz.Bitirip full lemek daha mantıklı bir seçim olurdu diye düşünüyorum.Full re-charge lar ömrünü uzatır unutmayalım Yanlışım varsa düzeltilsin lütfen

O doğru ama %50 şarj göründüğü halde şarj ikaz ışığı yandı ve ekran bekleme konumuna alınca şarja taktım.
    Telefon görüşmesi yaptım ahize sesi yeterliydi.
    Acaba şarjda konuştuğum için mi cihaz ısınmıştı.

İlk heyecanın sıcaklığıdır o İlginç olan yarısı doluyken ikaz vermesi ama sorun yok güle güle kullanın

• quote:

quote:

quote:

Telefon az önce elime ulaştı hemen kontrol ettim ve ürün maalesef yenilenmiş cihaz arkadaşlar çünkü baktım sim kart yuvasında baya çizikler var alan arkadaşlar sim kart yuvalarına baksın bol bol çizik görecekler ne yazık ki :(

Nasıl yani

baktığınızda sıfır ürün gibi görünüyor jelatinli vs. herşey sıfır hissi uyandırıyor ama bir cihazın refurbished olduğu sim kartı yuvasından anlaşılır çünkü cihazın iç kısmı yenilenmez Motorola Atrix'te böyleydi yani bu aletler onarılmış aletler

Hocam bu kadar çok sayıda iade ürün varmıdırki sırf bizim forum 200 olmuştur herhalde

• quote:

Orijinalden alıntı: yildirimr

quote:

İçinde tAKILı olarak 4GB hafıza kartı var
    Kablo derken USB şarj kablosu PC yede bağlanabiliyor

IMEI : 860885000869043
    Durumu : IMEI NUMARASI KAYITLI
    Kaynak : İthalat yoluyla kaydedilen IMEI
    Üretici : Üretici: HUAWEI Technologies Co Ltd Pazar Adı: HUAWEI U8850-1 Model Bilgileri: HUAWEI U8850-1

Sorgulama Tarihi 31.07.13

Ben bu cihazı epey sevdim. Herkese tavsiye ederim.

IMEI numarasını sil reis. Bu konuda tedbirli olmakta fayda var.

bencede hemen duzeltin mesajinizi

• quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani

Hocam bu kadar çok sayıda iade ürün varmıdırki sırf bizim forum 200 olmuştur herhalde

Hocam sonuçta sadece Türkiyedeki cihazlar yenilenmiyor avrupa çin amerika vs tüm dünyada ki sorunlu telefonlar yenilenip satılıyor aslında refurbished iyi bi olay ama ürün satılırken bu belirtilmeli sıfır ürün denilmemeli hala hepsiburada çalışanları bu ürünler sıfır diyor tamamen yalan bu ürünler kesinlikle yenilenmiş

• Bir tane örnek çekim.

• quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Nasıl yani

Hocam sonuçta sadece Türkiyedeki cihazlar yenilenmiyor avrupa çin amerika vs tüm dünyada ki sorunlu telefonlar yenilenip satılıyor aslında refurbished iyi bi olay ama ürün satılırken bu belirtilmeli sıfır ürün denilmemeli hala hepsiburada çalışanları bu ürünler sıfır diyor tamamen yalan bu ürünler kesinlikle yenilenmiş

Akşam özellikle dikkat edicem hocam bakalım umarım dediginiz gibi degildir bir kaçına mahsus bir durumdur

• quote:

iademi edeceksiniz

• inanmayan inanmaz arkadaşım telefon elimde şuan kimseye yalan borcum yok sim yuvasına aydınlık ortamda bakın bakalım ne göreceksiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: turkeytv

quote:

iademi edeceksiniz

ürün iade talebini göndericem birazdan hocam salak gibi gittim lg optimus g yi sattım elime baya para geçer diye şuan o kadar pişmanım ki
  • arkadaşlar worldcard 100 TL puan kampanyası 31 Temmuz'u da kapsıyor mu? Yani şimdi sipariş versek kampanyaya katılmış olacak mıyız?
  • quote:

Benim cihazın hep kutusu jelatinliydi hem de ekranı jelatinli ve jelatinini çıkarmadım henüz.
    Sim kart yuvası tertemizdi.

Yineliyorum: Bu fiyata bu özellikte telefon bulunmaz, tereddüt eden varsa kaçırmasın.

+9999
    Bendekide aynı kondüsyonda.Fiyatına görede malzeme kalitesi iyi bence.
  • turkeytv kullanıcısına yanıt
    Ben düzelttim ama alıntı yapan arkadaşların da düzeltmeleri gerekir
  • .

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi s3rs3ri1907 -- 3 Ağustos 2013; 14:42:26 >
  • 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.