Bildirim
Huawei U8850 Vision 299 lira (26. sayfa)
Daha Fazla ![](/static/forum/img/downicon.png)
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az ![](/static/forum/img/downicon.png)
![](/static/forum/img/upicon.png)
3 Misafir - 3 Masaüstü
![](/static/forum/img/close.png)
Giriş
-
sahibinden.com a ilanları da açmışlar hemen bazıları. bizim forumdandır kesin
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi gollum2 -- 31 Temmuz 2013; 13:27:03 > -
quote:
Orijinalden alıntı: TuVNeRa
Bende direkt açılırken Google hesap ayarı sordu ama dil Türkçe idi.
Hocam ikimizin telefonuda birebir aynıymış galiba.Bendeki google hesabı felan sordu ama dil türkçe idi.
Arkada taraf ve ön filmler bendekinde de var ve sürüm 2.3.7
Fazla kusur aramaya gerek yok.Bence bu fiyata oldukça güzel. -
quote:
Orijinalden alıntı: -dehşet-
Samsung Corby Pro var.Bu telefonu almak ne kadar mantıklı olur?
Geçen yıl Kiliksa fiyat hatalandırmasından Corby' i 170 TL ye satın almıştım ve evin bir köşesinde yatıyor.
Hiç memnun kalmadım. -
quote:
Orijinalden alıntı: figoelhan
Bu Cihazlar Kanımca Yenilenmiş Cihazlar, Şuan Benimkiside Ulaştı Elime Yanlız Bazı Arkadaşların Arka Kapaklarında Uyarı Jeletini Var Bende Çıkmadı, Birde Telefon Direk Açılıyor, Ne Dil Seçiyon Ne Bişe Direk Türkçe
Tel ne renk hocam açık gri olanlarda skıntı var gibime geliyor
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sizin Rengin Aynısı Hocam -
Telefonu alalı 3 yıl oluyor.İlk aldığım günden beri bende bayıla bayıla kullanamdım.Ama ses kalitesi klavyesi var diye bir de benim içinm telefonun alo demesi yeterli olduğu için bu kadar süre kullandım.şimdi bataryası da epey zayıfladı.Batarya almak yerine böyle uygun fiyatlı biraz da nete girilebilecek telefon olarak gözüme kestirdim. -
Benim cihazın kamera lensinde bile jelatin vardı. -
Telefonu gelen arkadaşlar çok merak ettigim bir şey var
Klavyesi quwerty dışında telefon tuşları olarak secilebiliyor mu
quote:
Benim cihazın kamera lensinde bile jelatin vardı.
tuvnera sen çok sanslisin bence
Sar değeri nasıl sizce? -
Biraz geç yazıyorum ama yaklaşık 2 saat önce bana da geldi ürün. Hiç açılmamıştı jelatinleri falan üzerindeydi. Pırıl pırıl telefon arkadaşlar merak etmeyin. Yenilenmiş falan kesinlikle değil. En azından bana gelen öyle değil yani. -
quote:
Orijinalden alıntı: canr
quote:
Benim cihazın kamera lensinde bile jelatin vardı.
tuvnera sen çok sanslisin bence
WP kampanyasından yararlanmadan 300 TL ödeyerek aldığım için mi -
ben de 2 tane alıyorum hadi hayırlısı.Coca cola dan 20 tl mi geliyormuş nasıl oluyor o iş. -
Ustalar Bazıların Kamersında Jeletin Var, Bazıların Arkasında Uyarı Jeletini Var Nedur Bu Durum Ne Diyebilir Bu Duruma -
hocam o kampanya bitti malesef. -
Forumdan Bir Arkadaş Sağolsun 2 adet sipariş geçdim Toplam: 455 TL + 20 TL hediye Çeki Verdim İyi Alışveriş Oldu
Forumdan Çek Satış Bölümünden 10 TL çek Aldım!!!!
Toplam: 465 TL 2 Adet Telefon...
1 Adet Fiyat 232,50 TL Geldi Öfff Çok Sıcak Yandım Walla
Not: Umarım Çakma Gelmez
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serkanim -- 31 Temmuz 2013; 14:02:18 >
-
SAR EU 0.76 W/kg (head) 0.62 W/kg (body) -
4.3" ekran olsaydı alırdım.
Arada emaillere bakmak ve MSN de online görünmek için Genç Turkcelli ye en iyi paket hangisi?
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X