Şimdi Ara

Huawei U8850 Vision 299 lira (69. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.493
Cevap
16
Favori
89.459
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • cımbız kullanıp kafanıza göre tkaılıp istediginiz yasamakta özgürsünüz... işim olmaz banane ki ne yardım ediyorum bu forumdaki insanlara...
  • quote:

Orijinalden alıntı: musty013

cımbız kullanıp kafanıza göre tkaılıp istediginiz yasamakta özgürsünüz... işim olmaz banane ki ne yardım ediyorum bu forumdaki insanlara...

etme kardeşim etme. senin yardımını isteyen mi oldu?
  • quote:

Orijinalden alıntı: zombi7406

quote:

cımbız kullanıp kafanıza göre tkaılıp istediginiz yasamakta özgürsünüz... işim olmaz banane ki ne yardım ediyorum bu forumdaki insanlara...

etme kardeşim etme. senin yardımını isteyen mi oldu?

görürsem söylerim ;) psot kasmaya devam et sen...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi lanetliforum -- 15 Ağustos 2013; 1:03:03 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: inexyz

quote:

almak isteyen olursa baksın:)

http://forum.donanimhaber.com/m_79547097/f_//tm.htm#79547097

ışık sızması yok
    çizik yok
    jelatinlerini kendi elimle söktüm
    rootlu rom kurdum...

yakın zamanda fırsat bulursam bu cihaza 4.2.2 rom yapıcam arkadasla...

ışık sızması ne?

dokunmatik ile ekran arasında bir yapışkan var. iki taraflı sünger gibi bir şey. genelde siyah renkli olur. ışık sızması bu contanın bozulmasından dolayı oluşur.
    bu durum da ya fabrikasyon hatasından ya da sonradan söküp takmada olur. bu drumdan kurtulmak için bazı üreticiler ekran-dokunmatik bölümlerini yapışık yapar. ama bu sefer de dokunmatik kırılınca ya da ekran kırılınca hepsi değişmek zorunda kalırsınız. ama dokunmatik ekrana yakın olduğundan dolayı daha güzel görüntü olur. hem sanki dokunmatik yokmuş gibi hissedersiniz. dokunmatik daha keyifli olur.
    ancak sony nasıl yapıyorsa ayrı yapmasına rağmen o hissi verdirmekte.

• quote:

quote:

quote:

ışık sızması yok
    çizik yok
    rootlu rom kurdum...

ışık sızması ne?

dokunmatik ile ekran arasında bir yapışkan var. iki taraflı sünger gibi bir şey. genelde siyah renkli olur. ışık sızması bu contanın bozulmasından dolayı oluşur.
    bu durum da ya fabrikasyon hatasından ya da sonradan söküp takmada olur. bu drumdan kurtulmak için bazı üreticiler ekran-dokunmatik bölümlerini yapışık yapar. ama bu sefer de dokunmatik kırılınca ya da ekran kırılınca hepsi değişmek zorunda kalırsınız. ama dokunmatik ekrana yakın olduğundan dolayı daha güzel görüntü olur. hem sanki dokunmatik yokmuş gibi hissedersiniz. dokunmatik daha keyifli olur.

anladığım kadar ucuza satılan bu telefonlar tamir görüyor. Kvk bayisinde 450 liraya satılıyor hepsiburada.com'da 300 lira olması defolu olmasından gibime geldi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Ben bu ürünü bir hafta önce 249 liraya kvk outletten aldım , mağzadaki teshir ürününü gönderdiler . İçinde resimlerde vardı inceleyenlerin reyonları falan çektiği sildim onları ve kullanıyorum . Ürün sıfır gibi gıcır gıcır , adıma faturalı ve 2 yıl kvk garantili daha ne olsun . Yanlız şimdi 50 tl zam yapmıslar . 599 a p1 var , toparlayabilirsem parayı onda gözüm var şimdilik.
  • quote:

quote:

quote:

quote:

ışık sızması yok
    çizik yok
    rootlu rom kurdum...

ışık sızması ne?

anladığım kadar ucuza satılan bu telefonlar tamir görüyor. Kvk bayisinde 450 liraya satılıyor hepsiburada.com'da 300 lira olması defolu olmasından gibime geldi.

yok ikinci el değil samasungda bile çıkıyor bu sorun. üretici firmalar özenmiyor üretim işine ondan dolayı. hele huaweinin ekran dokunmatik arası çok fazla olduğundan olulyor bu.
    htc mesela hd2 modelinde araya o maddeyi yapışkan olarak koymuş. öyle bir sıkışık ki sökmek çok zor.
    iphonenin bir modeli ayrıolabilir bir modeli yapışık. nokia genelde yaışık diye biliyorum.
    mesela iphoneler ayrıca yapışık olmayanlarında vida kullanıyor. bu sadece ekran arasına toz girmiyor. çünkü zamanla yapışkanın kendini bırakması diye bir şey yok.

• Merhaba arkadaşlar. Pazartesi gününden beri kullanıyorum telefonu. Şiddetle tavsiye edeceğim kitle ise sosyal medya araçlarını sık kullanan, internetten dizi izleyen, haber okuyan, arada orta halli oyunlar oynayan kişilerdir. Yani telefona bilgisayar gibi muamele etmeyen kişiler gitsinler alsınlar :) Canımı sıkan iki husustan biri sesinin az çıkması. İsound ++ ile hallediliyor bu sorun. Diğer husus ise ram 512 mb göüküyor ama bende çalışan uygulamalara girdiğimde 300 küsür gözüküyor. Sorun benim telefonda mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi emre_dogan1903 -- 16 Ağustos 2013; 15:57:56 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: emre_dogan1903

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi gününden beri kullanıyorum telefonu. Şiddetle tavsiye edeceğim kitle ise sosyal medya araçlarını sık kullanan, internetten dizi izleyen, haber okuyan, arada orta halli oyunlar oynayan kişilerdir. Yani telefona bilgisayar gibi muamele etmeyen kişiler gitsinler alsınlar :) Canımı sıkan iki husustan biri sesinin az çıkması. İsound ++ ile hallediliyor bu sorun. Diğer husus ise ram 512 mb göüküyor ama bende çalışan uygulamalara girdiğimde 300 küsür gözüküyor. Sorun benim telefonda mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bende de kulanılan ram 300 küsür . Yeğenim normal dedi. Ram in tamamı nı kulanmazmış. diğer telefonlar içinde aynıymış.

İSOUND ++ yı gogole playden mi indiriyoruz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi evvela -- 16 Ağustos 2013; 16:01:15 >

• quote:

Orijinalden alıntı: evvela

quote:

Orijinalden alıntı: emre_dogan1903

Merhaba arkadaşlar. Pazartesi gününden beri kullanıyorum telefonu. Şiddetle tavsiye edeceğim kitle ise sosyal medya araçlarını sık kullanan, internetten dizi izleyen, haber okuyan, arada orta halli oyunlar oynayan kişilerdir. Yani telefona bilgisayar gibi muamele etmeyen kişiler gitsinler alsınlar :) Canımı sıkan iki husustan biri sesinin az çıkması. İsound ++ ile hallediliyor bu sorun. Diğer husus ise ram 512 mb göüküyor ama bende çalışan uygulamalara girdiğimde 300 küsür gözüküyor. Sorun benim telefonda mı acaba? Yardımlarınızı bekliyorum.

Bende de kulanılan ram 300 küsür . Yeğenim normal dedi. Ram in tamamı nı kulanmazmış. diğer telefonlar içinde aynıymış.

İSOUND ++ yı gogole playden mi indiriyoruz?

Anladım hocam teşekkür ederim. İsoundu google playde bulamamıştım ben. Telefondan googleda aratıp öyle indirmiştim.

• bende telefonu arife günü aldım . gayet güzel, hızlı çalışıyor.fakat bir türlü görüntülü arama yapamıyorum. program yüklemeden bunu yapmanın bi yolunu bilen varmı?????????????
  • arkadaşlar alttaki dokunmatik tuşlar ekran hasasiyetin degiller biraz daha basmanız gerekiyor bu durum sizdede aynımı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • @mukoca1 Şebeke üzerinden görüntülü konuşma yok.
    @ultrAslan-BH evet tuşlar ekran gibi hassas değildir. Çok az bir fark var aralarında.
  • Bende telefonu aldım ve memnun kalmadım. Dokunmatik hassasiyeti iyi olmadığı için ve çalışma performansı 512MB bir telefona göre yavaş. Ben android hayatıma Samsung Spica i5700 ile girmiş olan birisiyim ve yıllardır root ederim telefolarımı. Şimdi S3 kullanmaktayım. Demek istediğim elimde Samsung Ace var 800mhz işlemci ve 256 mb ram olmasına rağman ekran dokunmatiği ve tepkileri daha iyi. Ben bu telefona istinaden almıştım ama beklediğim gibi çıkmadı.

Önemli Not: Aldığım telefonun içerisinde takılı olarak 4GB hafıza kartı vardı buna anlam veremedim yanında hediyeli bile olsa içinde takılı gelmez. Benim anladğım bu ürün bir başkasına gönderilmiş ve tekrar satışa konulmuş. Bende ürünü aldım power tuşu ile açtım 2-3 menüye girdim programlara baktım resim bile çekmedim. Geri kutusuna koydum ve iade olarak kargoya verdim. Kamerayı açtığımda ekran atlaması o kadar fazlaki sanki zar zor çalışıyor. Benim spica bile 2.2 versiyonlu hali ondan iyi kamerada.

Ben şimdi bunu iade edip GM Discovery alacağım. Herkese iyi günler.

• arkadaşlar elimde 1 adet kaldı istanbul içi elden teslim edebilirim jelatini açılmamıştır. fiyat. 250 tl
  • Arkadaşlar bir hafta denediğim ürünü yarın itibariyle iade ediyorum. Eski bir ideos kullanıcısı olarak deneyimlerimi ve kıyaslamalarımı aktarayım belki kararsızlara faydası olur. U8850'nin bana sorarsanız ideos'dan gözle görülür bir farkı yok. İşlemci farkı hiç hissedilmiyor, ona göre biraz daha kibar bir telefon. Dokunmatik olayı kesinlikle ideos daha iyiydi, bu baya kötü geldi bana. 1GHz işlemciye göre çok fazla kasıyor. Android sürümü olarak da yeni birşey vaad etmiyor zaten. Özetle ideos ile üç aşağı beş yukarı aynı ürün deyin gitsin. Ha bu fiyata gene iyi olabilir orası ayrıi.

Ancak benim gibi ideos kullanmış olanlar bir seviye yukarı çıkmak niyetindeyse bu telefona hiç bakmasınlar. Galiba ben de iade işlemlerinde sıkıntı çıkmazsa 2 Eylül ön siparişli GM Discovery alacağım.
  • Biricik sevgilim ideos x5 ten ayrılamıyorum bir türlü. Çok acaip kurcaladım ettim ama elemanlar sağlam yapmış hala ilk aldığım gibi taş. Diyorum ki bunu alsam acaba ideos x5 i aratır mı?

Alsam mı almasam mı arada gidip geliyorum? Ayrıca alacaksam eğer hediye çeki nerden bulurum? Bir yardım ediverin bana bi zahmet :)
  • Almak isteyen varsa sıfırdan farksız 290tl. İstanbul içi elden teslim. Hb'den alınma.
  • Ben Cuma günü hb'den Dark Gray sipariş verdim. Tahmini kargoya veriliş pazartesi yazdı. Pazartesi günü durumu sorunca. Siparişin durumunu değiştirdiler. Bu ürünü temin edemiyoruz "Silver Gray" öneriyoruz dediler.

SÜPER HIZLI GÖNDERİ olduğu için onu sipariş verdim. Bir iki saat içinde kargoya verildi diye mail geldi. Bugün kargo takibe baktığında dün araca yüklenmiş görünüyordu. Kargoyu aradığımda dün bize geç verildiği için çıkışı bugün yapılmış dediler.

Hepsiburada müşteri hizmetlerine mesaj atınca her zamanki copy paste yanıtlarından birini yapıştırdılar. Özetle biz süper hızlı gönderiyi 24 saat içinde gönderiyoruz diyorlar. Niye 3 saatte kargoda diye yazdıklarını, niye dün kargoya verdik diye mail attıklarını izah etmiyorlar.

Kaç yıldır hepsiburada.com kullanmıyordum buna benzer nedenlerle. Keşke ordan olmasaydım.

• benim aldığım ekran flimlerinin yuvarlak köşeleri kendi kendine gevşeyip bir süre sonra kalkıyor.Bunu kullanan var mı budamı aynı şekilde ?
  • 
Sayfa: önceki 6768697071
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.