Şimdi Ara

Huawei Watch 3 Pro (2022) için geri sayım başladı: EKG özelliğiyle geliyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
225
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Huawei Watch 3 Pro (2022) için geri sayım başladı: EKG özelliğiyle geliyor

Huawei yakında piyasaya sürmeyi planladığı yeni akıllı saatin öne çıkan özelliklerini ortaya koyan bir tanıtım videosu paylaştı. Huawei Watch 3 Pro (2022) olarak anılan model şirketin kendi geliştirdiği bağımsız navigasyon sistemine sahip olacak.

Ayrıca Bkz.Google yeni Carbon programlama dilini duyurdu: C++'ın halefi olarak görülüyor

Bu sayede kullanıcılar akıllı saatin ekranından mevcut konumlarını takip edebilecekler. Huawei Watch 3 Pro (2022) ayrıca EKG özelliğini destekleyecek. Önceki nesil saatler gibi kalp atış hızı ve kandaki oksijen seviyesini (SpO2) ölçebilecek.

Huawei Watch 3 Pro (2022) için geri sayım başladı: EKG özelliğiyle geliyor

27 Temmuz'da tanıtılacak

Huawei Watch 3 Pro (2022)'nin 27 Temmuz'da düzenlenecek etkinlikte tanıtılması planlanıyor. Şirket aynı gün HarmonyOS 3.0 işletim sistemi ve 11 inç ekrana sahip MatePad Pro 2022 tabletini de duyuracak. Çinli markanın lansmanda Enjoy 50 Pro akıllı telefonunu da sahneye çıkaracağı söyleniyor.

Kaynak:https://www.gizmochina.com/2022/07/24/huawei-teases-launch-huawei-watch-3-pro-2022-july-27

• O paraya eve ekg makinesi alırız ya

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • 15 bin liralık saate hazır olun.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ekg watch gt3 pro dada vardı ama Türkiyede çalışmıyordu Huawei 1 yenilik ekleyip saat çıkarıyor samsung tansiyon ölçüyor vücut değerleri ölçüyor ekg ölçüyor Huawei çok geri kaldı

• İsterse röntgen çeksin hiç fark etmez. Önce 2021 yılında çıkardıkları watch 3 proyu bir toparlasınlar. Alarm sesi vermeyen sadece titreşim olan bir saatmi olur? Huawei marke değil diye android bir telefonun takvimi ile senkronize olamayıp takvimdeki randevular için bildirim vermeyen bir akıllı saatmi olur? Yaptığı ses kaydını telefona aktaramayan bir akıllı saatmi olur? Gt modelleri için yayınlanan harika arayüzleri kullanmanın mümkün olmadığı bir akıllı saatmi olur? Gt modellerinde var olan bir çok özellik 2021 watch pro da yok. Böyle akıllı saatmi olur? Daha neleeeeerrr nelerrr. Dünya para verip aldım resmen hayal kırıklığı oldu. Akıllı saat nasıl olur apple veya samsung alıp bir görsün sayın huawei yetkilileri.

• Huawei saat konusunda çok iyi ilerliyor. Özellikle daha önce de belirttiğim "Fakir Garmin"i bazında. Saatleri akıllı değil ama sağlık takibi konusunda Samsung, Amazfit, Xiaomi, TicWatch, Fossil, Suunto gibi markaları çoktan geride bıraktı. Oppo'nun adı bile yok zaten.

Huawei sağlık takibi konusunda Garmin ile kapışıyor. Özellikle son zamanlarda geliştirdikleri nabız sensörü Truseen 5.0+ Apple Watch Series 7'den sadece ufacık bir farkla geride. Nabız sensörü başarısı Garmin saatleri geçti. Bana göre Huawei, Garmin'den pay bile çalmaya başlamış olabilir ancak...

1) Garmin'in izlediği gibi her sene 10 tane saat çıkarmak Huawei'ye zarar verir. Huawei biraz daha yazılım ile var olmaya çalışması gereken bir şirket.

2) Huawei saatlere getirdiği ve getireceği yenilikleri daha açık bir şekilde paylaşmalı.

3) Huawei saatlerde düşük donanım kullanmayı bırakmalı, gerekirse 2 gün gidecek ama gerçekten akıcı olacak saatler üretmeli.

• Her iki modelin de sahibi olarak yazıyorum,gt3 pro yu yeni aldım şarzını tam kullanımla yoğun spor uygulamalarını günde en az 4 saat ile 7 günü net doldurdu,EKG sini menümde henüz görülmüyor ama damar sertliği ölçümü aktif çalışıyor,ölçümler direk uygulama üzerinden takip ve kayıtlanıyor,spor kayıtlarımda GPS li koşular ve yürüyüşler yapıyorum ve çok doğru sonuçları verdiğini söyleyebilirim,diğer yönden saat yüzlerinin bazılarını ücretli indirdim,çok güzel duruyorlar,watch 3 pro cihazım için satın aldığım arayüzleri her iki saat içinde kullanıyorum,e sim haricinde GT3 pro daha iyi olmuş

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Valla önce gt runner'a klavye koysun. Mesaj geliyor emoji görünmüyor. Yıl olmuş 2022 hala emoji göstermeyen akıllı saat mi olur arkadaş. Samsungtan geçiş yapmıştım pişman oldum açıkçası. Tabi Samsungta süper değil. Yıllardır bixby e Türkçe kullanım özelliği vermediler. Rezillik resmen.

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.